+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás kétszeres felfüggesztésnél
Teherbírás egyszeres hurkolt felfüggesztésnél
Szélesség
Hossz
 

Emelőszalagok

Az emelőszalagokkal munkadarabokat és munkaanyagokat emelhet, rögzíthet vagy mozgathat. Mindezt ráadásul erőkifejtés nélkül és egészségkímélő módon. Fedezze fel emeléstechnikai termékeinket!
8 termék található
| | |
8 termék található

Emelőszalagok függesztőhurkokkal és kengyelekkelAz emelőszalagok összetartják, ami összetartozik: ebben az esetben csak átmenetileg, de rendkívül fixen. Ez akkor fontos, amikor többtonnás terheket szeretne a levegőben mozgatni. Emelőszalagjaink esetében a teherbírás csak egy a számos előny közül.Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az emelőszalagok?A KAISER+KRAFT emelőszalagjai könnyűek, de nehezeket tudnak emelni. Kiviteltől függően több mint 10 000 kg terhet képesek a levegőben tartani anélkül, hogy a szalag elszakadásától kellene tartania. Emellett kímélik is az érzékeny terheket puha anyaguk és széles tartófelületük révén.Ha már az anyagoknál tartunk: emelőszalagjaink a DIN EN 1492-1 szabvány szerinti igénybevételt álló és hőmérsékletálló poliészterszövetből állnak. Rendelhetők megerősített záróhurokkal, valamint acélkengyelekkel is a még hosszabb élettartam érdekében. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható emelőszalagokat ezenkívül különböző hosszokban rendelheti meg. A rövidítés ugyanis tabu, ha a szalag működőképességét nem szeretné rontani.Közvetlen, hurkolt, körbetekert – milyen rögzítési lehetőségek állnak rendelkezésre az emelőszalagoknál?Az emelőszalagok használhatók közvetlenül egy teherhoroggal és egy rögzítési ponttal. Ez azonban csak egy a számos lehetőség közül. Ha a megemelni kívánt tárgyon nincsen rögzítési pont, körbetekerheti a szalagot egyszer vagy kétszer a tárgyon, majd rögzítheti mindkét végét a darun. Emellett át is vezetheti az egyik szalagvéget a másikon, majd ezután rögzítheti a darun. Válassza akár a közvetlen, a hurkolt vagy a körbetekert változatot, emelőszalaggal rugalmas maradhat.Mire kell figyelni a teherbírással kapcsolatban?Az emelőszalagok teherbírásáról elsőként a szín ad tájékoztatást:


  • Sötétzöld: 500 kg

  • Viola: 1000 kg

  • Világoszöld: 2000 kg

  • Sárga: 3000 kg

  • Szürke: 4000 kg

  • Piros: 5000 kg

  • Barna: 6000 kg

  • Narancssárga: ≥ 10 000 kg


Részletesebb információk a termékleírásokban találhatók. Ezekből kiderül az is, hogyan változik a teherbírás nagy dőlésszög és szélsőséges hőmérséklet esetében. Ezek tudatában biztosan nem kell kellemetlen meglepetésekre számítania. Van még tovább is: ha a szalagot kétszer veszi, kétszer többet bír el.Mennyi ideig lehet az emelőszalagokat használni?Addig, amíg az emelőszalag kifogástalan állapotban van. Bármilyen sérülés vagy deformálódás esetén ki kell cserélni a szalagot. Azért pedig, hogy ezt a fontos pillanatot ne szalassza el, és ne kockáztasson meg egy súlyos következményekkel járó balesetet, évente egyszer kötelező a szalagot szakértővel bevizsgáltatni.Kérdése van az emelőszalagok tulajdonságaival és használatával kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal személyesen. Természetesen akkor is állunk rendelkezésére, ha függesztőeszközöket vagy megfelelő darut keres.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás