Íróasztalok

A professzionális irodai munkához: A kiváló minőségű íróasztalok az intelligensen kialakított munkahely alapját képezik. A bővítőasztalok, összekötő lapok és támasztólábak intelligens íróasztalrendszerré változtatják az irodai asztalt. Fedezze fel a választékot a KAISER+KRAFT webáruházban!

A Íróasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, Topstar, Paperflow.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 255

Íróasztalok a munkahelyen
Manapság a számítógépasztalok a munkahelyi élet középpontját képezik. Felületükön a munkatársak tehetsége, kompetenciája és tapasztalata teljesítménnyé alakul. Éppen emiatt számítanak az íróasztalok az irodaberendezés legfontosabb elemei közé. Mit is jelent ez? Minden egyes perc és fillér, amelyet a megfelelő íróasztalok vagy íróasztalrendszerek kiválasztására szán, kifizetődik, méghozzá tényleges pénzben.
Most talán azt gondolja: íróasztalok? Nem pont ugyanolyan mind? Ennyire nem egyszerű a dolog. A tökéletes irodai asztalok a munkatársak egészsége érdekében is nagyon fontosak.Az íróasztal a feladatokkal együtt nő
Minél többet mozognak a munkatársak a munkanap folyamán, annál jobbat tesznek a szervezetüknek és ezzel a teljesítményüknek is. Az iroda tervezésekor ezért nem szabad alábecsülni a dinamikus munkavégzés szempontját – itt jönnek be a képbe az állítható magasságú íróasztalok. A KAISER+KRAFT kínálatában vezető gyártók, például az UPLINER vagy a Mauser kombinált ülő/álló számítógépasztalai közül válogathat, 65 és 125 cm között elektromosan állítható magassággal, önálló asztalként vagy 90°-os négyszögletes asztal összekapcsolt modelljeként.
A munkahelytől az irodabútor-sorozatig
Íróasztalok, irodai forgószékek, görgős konténerek, és még sok más. Webáruházunkban irodakoncepciója komplett csomagját megrendelheti a külön függő függő irattartós szekrényektől


egészen az átfogó irodabútor szettekig .


Kombinálható, bővíthető, személyre szabottan tervezhető irodai asztalok a vállalat egyedi igényeinek megfelelően.


Ha már a tervezésnél tartunk: vegye igénybe CAD tervezési szolgáltatásunkat . Minden tapasztalatunkkal támogatjuk Önt – ráadásul ingyenesen. Munkafolyamat, ergonómia, helyigény, semmit sem bízunk a véletlenre.


Említettük már? A szolgáltatás az erősségünk.