+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Magasság
Mélység
Szélesség
Szín
 

Előadói táskák

Előadói táskákkal a rivaldafénybe! Ezek a táskák ugyanis éppen akkor lépnek színpadra, amikor valami izgalmasat készül bemutatni vagy megvitatni. Az előadói táskák ráadásul roppant praktikusak, hiszen minden kártyának, tollnak, markernek és jelölőtűnek megtalálhatja a megfelelő helyet. Így mindig kéznél van minden, amire csak szüksége lehet.
4 termék található
| | |
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
Új
Ár érdeklődésre
magnetoplan - Erős, alumínium előadói táska
ma x szé x mé 340 x 470 x 165 mm
Nettó
67.600,- Ft
4 termék található
Előadói táskák a profik számára
Az előadói táskákat elsősorban a profi előadók használják. Ha az előadók magukkal viszik a táskát, előadásuk minden bizonnyal izgalmas lesz. Előadói táskával optimálisan kiegészítheti flipchartjait, fehér tábláit és előadói falait. Akár előadói dobozt, akár prezentációs táskát választ is, kiváló felszereléssel látjuk el, amelyben mindig magával viheti prezentációs anyagait. Legyen szó akár workshopról, előadásról vagy oktatásról, előadói táskával a „hóna alatt'' interaktívvá teheti prezentációját: lejegyzetelheti a kérdéseket, a kulcsszavakat és a célokat, valamint megjelölheti a leírtakat jelölőpontokkal. Akár be is vonhatja a közönségét úgy, hogy mások is feliratoznak és jelölnek, miközben Ön beszél. A résztvevőkkel folytatott interakcióval igazán izgalmassá teheti prezentációját.

Előadói táskák: minden kéznél egyetlen helyen
A webáruházunkban kínált előadói táskák bőséges hellyel rendelkeznek, és általában több mint 1000 tárgyat tartalmaznak. Ez a szám elsősorban előadói kártyákkal és jelölőpontokkal érhető el. A kommunikációs kártyák ragasztóval vagy jelölőtűvel helyezhetők fel, függően előadói fala anyagtulajdonságaitól. Az előadói táskáink általában markereket és előadói mutatópálcát is tartalmaznak. Online kínálatunkban találhat előadói dobozokat és alumíniumtáskákat is. Emellett megtalálhatók Magnetoplan előadói táskák is. Ezenkívül kiskocsit is kínálunk, amelyre ráhelyezheti a prezentációs táskáját, és szállíthatja is vele. Ha pedig kifogyna a prezentációs anyagokból, utántöltő készlet is természetesen rendelkezésére áll.
Termék-összehasonlítás