+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Magasság
Mélység
Szélesség
Szín
Tulajdonság
 

Előadói táskák

Előadói táskákkal a rivaldafénybe! Ezek a táskák ugyanis éppen akkor lépnek színpadra, amikor valami izgalmasat készül bemutatni vagy megvitatni. Az előadói táskák ráadásul roppant praktikusak, hiszen minden kártyának, tollnak, markernek és jelölőtűnek megtalálhatja a megfelelő helyet. Így mindig kéznél van minden, amire csak szüksége lehet.
13 termék található
| | |
Nettó
115.000,- Ft
Nettó
87.400,- Ft
Nettó
69.800,- Ft
magnetoplan - Előadói doboz
kompletten tartozékokkal
Nettó
25.100,- Ft
Nettó
63.500,- Ft
Új
Nettó
110.000,- Ft
Új
MAUL - Alumínium trénerkoffer
ma x szé x mé 500 x 430 x 170 mm
Nettó
75.400,- Ft
Új
MAUL - Alumínium előadói táska
ma x szé x mé 360 x 350 x 165 mm
Nettó
54.800,- Ft
Új
magnetoplan - MESSENGER előadói táska
készlettel és tartozékokkal
Nettó
56.800,- Ft
magnetoplan - Erős, alumínium előadói táska
ma x szé x mé 340 x 470 x 165 mm
Nettó
70.600,- Ft
13 termék található

Előadói táskák – mindent tartalmaz, amire a workshophoz szükség vanElőfordulhat, hogy éppen egy kis kártyára kerül az üzleti sikerhez vezető nagy ötlet? Előfordulhat. Az előadói táskák tartalmaznak ilyen kártyákat és mindent, aminek segítségével az ötletek láthatóvá tehetők és rendszerezhetők. Mert ezek nem csupán színes papírok, hanem az üzleti siker lehetséges kulcsai.Mi nem hiányozhat egy előadói táskából?A kínálatunkban megtalálható előadói táskák központi elemét képezik a különböző színű és alakú kommunikációs kártyák. Ezekkel kérdéseket, válaszokat, megoldásokat vagy stratégiákat rendezhet el különbözően előadói falakon vagy fehér táblákon és jelölőtűs falakon. Ehhez természetesen szükség van a megfelelő íróeszközre is: kontrasztgazdag, széles hegyű filctollaknak mindig kéznél kell lennie.Egy jó prezentációs táska tartalmának ki kell terjednie a kártyák különböző felületekre való rögzítéséhez szükséges megoldásokra, valamint a ragasztóstiftekre és ragasztószalagokra is. Segítségükkel például ábrák helyezhetők el flipchartokon, a workshopon pedig feleleveníthetők.Mi minden fér el egy előadói táskában?Magnetoplan prezentációs táskáink és dobozaink a professzionális igényekre és az intenzív használatra készültek. A professzionális modellek több mint 2800 részből állnak. Kompakt, belépőszintű modelljeink is jó 1800 darabot tartalmaznak a prezentációkhoz és az előadásokhoz.A legtöbb hely a kártyák számára van fenntartva, amelyek fogyóeszközként minden használat után pótolandók. Az előadói táskákat a megfelelő rekeszekkel és zsebekkel természetesen üresen is megrendelheti és a saját igényei szerint feltöltheti. Ebben az esetben is azt javasoljuk, hogy kártyákat lehetőleg nagy mennyiségben rendeljen.Az előadói táska a legjobb választás?A táska előnye, hogy a rengeteg aprócikket így szállíthatja a legjobban, emellett a kártyák és társaik a tárolás és a szállítás alatt nem sérülnek meg. Belépőszintű változat igénye esetén a kedvezőbb kartonváltozat is elegendő, de mindenképpen, rövid- és hosszú távon egyaránt megéri a befektetés egy erős professzionális kivitelbe.Egyébként, ha a sikeres workshopokkal kapcsolatban tippekre lenne szüksége, tekintse meg az előadásról szóló tanácsadónkat, a megfelelő anyagok kiválasztásában pedig szívesen segítünk Önnek személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás