+36 (23) 513 823 

Lezárások és jelölések

Jelölje meg, kerítse el vagy zárja le a veszélyes területeket, a közlekedési utakat és a munkaterületeket! Így az üzem egész területén biztosíthatja a biztonságot.
Termékkategóriáink
Élvédő profilok
Ütések, ütközések, lökések... néha a gyártás és a raktározás igazán „harcias'' ...
Hevederes lezárások
Szeretne korlátozott ideig gyorsan lezárni valamit vagy a látogatókat adott ...
Jelölések
A professzionális címkék és matricák segítségével megfelelő jelölésekkel és ...
Kábelvezető padlóhidak
Megtalálhatók az építkezéseken, a koncerteken és az ipari területeken is: a ...
Korlátrendszerek
Amikor valamit tartósan kell lezárni, a rendszerkorlátok jelentik a megfelelő ...
Közúti küszöbök
A forgalomlassító küszöbök révén minden útvonalon nagyobb biztonság érhető el: a ...
Láncos lezárások, köteles lezárások
Könnyedén szállítható, egyértelmű jelzések fekete-sárga vagy piros-fehér ...
Lezáró rácsok, építési kordonok
A munkatársak védelméért vagy akadályként a nemkívánatos kívülállók számára: a ...
Mobil lezárások
A lezárásokkal láthatóan nagyobb a biztonság. Az intenzív jelölőszínek révén a ...
Parkoló kengyelek, lezáró kengyelek
Acél parkolókengyelre akkor van szükség, ha meg szeretné mutatni, hogy a ...
Sorompók, útlezárók
A sorompók és az útlezárások segítségével mindenki tisztábban láthat az üzemen ...
Szalagok, lezárószalagok
Piros-fehér. Fekete-sárga. Nem a ketchup-majonéz párosításról beszélünk, és nem ...
Színjelölések
Egyszerűen fogjon egy jelölőfestéket vagy jelölőspray-t és egy jelölőkocsit, és ...
Terelőoszlopok, lezáró oszlopok
A terelőoszlopok figyelmeztetnek, védenek és rugalmasak. Terelőoszlopaink és ...
Ütközésvédelem, ütközésvédők
Látványosan nagy munkabiztonság: a különböző ütközésvédők erőteljes színeikkel ...

Lezárások és jelölések – arra vezet az út!Figyelem! Megállni! Arra vezet az út! Megpróbálhatja munkatársai és látogatói számára szavakba foglalni a biztonsággal és a zökkenőmentes folyamatokkal kapcsolatos összes magatartási szabályt. De hagyatkozhat a lezárások és jelölések vizuálisan egyértelmű erejére is. Végtére is ezek jóval egyértelműbbek, mint amilyenek a szavak bármikor is lehetnének.Mely vállalati területeken elengedhetetlenek a lezárások és a jelölések?Alapvetően mindegyiken. Mindenhol, ahol ember, gép és munka találkozik, fontos a lezárás vagy a jelölés. Minden alkalommal, amikor embereket kell terelni, irányítani, biztosítani vagy tájékoztatni, vagy folyamatokat hasonlóképpen „rendezni'', érdemes mindenekelőtt vizuális eszközöket használni. És ez tulajdonképpen a teljes üzemi területet érinti:  • Raktári vagy szállítási területeken a lezárások és a jelölések a gyalogosok, a szállítójárművek és a tárolóhelyek biztonságos „együttélését'' szabályozzák.


  • A vállalati területen forgalomlassító küszöbökkel, sorompókkal és jelölőszínekkel korlátozhatja a hozzáférést, szabályozhatja a forgalmat, és szavak nélkül azonosíthatja a parkolózónákat teljesen a saját igényei szerint.


  • Az épületben az ajtó- és információs táblák a látogatók és a munkatársak tájékozódását szolgálják.


  • Az irodában és a komplett logisztika területén a matricák és társaik biztosítják a legegyszerűbb módot arra, hogy célzottan megtaláljon és A-ból B-be szállíthasson dolgokat és termékeket.Mindenekelőtt fontos a jelölések és a lezárások rendszeres megújítása – különösen a telet követően. Ennek nagyfokú reprezentatív hatása is van, és ezenkívül biztosítja, hogy a jelzések mindig jól láthatóak és érhetőek legyenek.A lezárások és a jelölések mely típusait érdemes használnom?Nem számít, mely vállalati területről van szó: lezárás vagy jelölés esetén mindig az a döntő, hogy a négy tényező (terelés, irányítás, biztosítás, tájékoztatás) közül melyik kerül előtérbe. Természetesen van ideális mennyiség is: ha már a jelzések vagy a tájékoztatások ellentmondanak egymásnak, az már bizony túl sok a jóból.Elengedhetetlenek a jelölések vagy más megfelelő termékek ott, ahol biztonsági kockázat merülhet fel:  • Kábelvezető padlóhidakkal felszámolhatja a botlásveszélyt, és elkerülheti, hogy a kábeleken való áthajtáskor károsodjanak az eszközök. Ezzel egy időben a gépkocsivezetőket és a gyalogosokat is arra emlékezteti, hogy körültekintően közlekedjenek.


  • Az ütközésvédelem ott játszik fontos szerepet, ahol az ütközések következményekkel járnak a gépekre, a berendezésekre, az emberekre és a gépjárművekre nézve.


  • Az egyik legújabb termék a piacon a rugalmas ütközésvédelem, amely az ütközést követően visszaáll eredeti formájába, így jelentősen csökkennek a biztonsági eszközök karbantartási költségei.Egyébként a veszélyes helyeket piros-fehér lezárásokkal vagy jelölésekkel megjelölheti átmenetileg, sárga-fekete termékekkel pedig tartósan biztosíthatja ezeket a pontokat.Milyen előírások vonatkoznak a lezárásokra és a jelölésekre?A

lezárásokkal és jelölésekkel biztosított vállalati biztonság

a vonatkozó előírások listájának elején szerepel a jogalkotó számára is. Ide tartozik mindenekelőtt a közúti közlekedésre vonatkozó rendelet és a munkahelyekre vonatkozó szabályozás, amely a fontos biztonsági jelzéseket is előtérbe helyezi. A legjobb, ha még a vásárlás előtt tájékozódik arról, mi hiányzik a készletéből.Miben segíthetünk még Önnek?Az egyszerű asztali táblától kezdve a kifinomult ütközésvédelmi rendszerig megbízható partnerként támaszkodhat ránk a lezárások és a jelölések minden tekintetében. A fixen rögzített elemek mellett természetesen átmenetileg alkalmazható figyelmeztető és lezárószalagok széles választéka is megtalálható a kínálatunkban.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és megmutatjuk Önnek a biztonság felé vezető irányt, amelyben a szavak játsszák a legkisebb szerepet.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás