Lezárások és jelölések

Biztonságos elhatárolás: A korlátrendszerek segítenek a veszélyzónák, a közlekedési útvonalak vagy bizonyos munkaterületek célzott kijelölésében. Figyelmeztetnek a potenciális veszélyekre, vagy megakadályozzák, hogy illetéktelen személyek bejussanak bizonyos területekre. A zárt területek jelölésére szolgáló szalagoktól a biztonsági korlátokig – fedezze fel a választékot a kaiserkraft webáruházban. Így garantálhatja a biztonságot a vállalat egész területén.

Lezárások és jelölések – arra vezet az út!Figyelem! Megállni! Arra vezet az út! Megpróbálhatja munkatársai és látogatói számára szavakba foglalni a biztonsággal és a zökkenőmentes folyamatokkal kapcsolatos összes magatartási szabályt. De hagyatkozhat a lezárások és jelölések vizuálisan egyértelmű erejére is. Végtére is ezek jóval egyértelműbbek, mint amilyenek a szavak bármikor is lehetnének.Mely vállalati területeken elengedhetetlenek a lezárások és a jelölések?Alapvetően mindegyiken. Mindenhol, ahol ember, gép és munka találkozik, fontos a lezárás vagy a jelölés. Minden alkalommal, amikor embereket kell terelni, irányítani, biztosítani vagy tájékoztatni, vagy folyamatokat hasonlóképpen „rendezni'', érdemes mindenekelőtt vizuális eszközöket használni. És ez tulajdonképpen a teljes üzemi területet érinti:  • Raktári vagy szállítási területeken a lezárások és a jelölések a gyalogosok, a szállítójárművek és a tárolóhelyek biztonságos „együttélését'' szabályozzák.


  • A vállalati területen forgalomlassító küszöbökkel, sorompókkal és jelölőszínekkel korlátozhatja a hozzáférést, szabályozhatja a forgalmat, és szavak nélkül azonosíthatja a parkolózónákat teljesen a saját igényei szerint.


  • Az épületben az ajtó- és információs táblák a látogatók és a munkatársak tájékozódását szolgálják.


  • Az irodában és a komplett logisztika területén a matricák és társaik biztosítják a legegyszerűbb módot arra, hogy célzottan megtaláljon és A-ból B-be szállíthasson dolgokat és termékeket.Mindenekelőtt fontos a jelölések és a lezárások rendszeres megújítása – különösen a telet követően. Ennek nagyfokú reprezentatív hatása is van, és ezenkívül biztosítja, hogy a jelzések mindig jól láthatóak és érhetőek legyenek.A lezárások és a jelölések mely típusait érdemes használnom?Nem számít, mely vállalati területről van szó: lezárás vagy jelölés esetén mindig az a döntő, hogy a négy tényező (terelés, irányítás, biztosítás, tájékoztatás) közül melyik kerül előtérbe. Természetesen van ideális mennyiség is: ha már a jelzések vagy a tájékoztatások ellentmondanak egymásnak, az már bizony túl sok a jóból.Elengedhetetlenek a jelölések vagy más megfelelő termékek ott, ahol biztonsági kockázat merülhet fel:  • Kábelvezető padlóhidakkal felszámolhatja a botlásveszélyt, és elkerülheti, hogy a kábeleken való áthajtáskor károsodjanak az eszközök. Ezzel egy időben a gépkocsivezetőket és a gyalogosokat is arra emlékezteti, hogy körültekintően közlekedjenek.


  • Az ütközésvédelem ott játszik fontos szerepet, ahol az ütközések következményekkel járnak a gépekre, a berendezésekre, az emberekre és a gépjárművekre nézve.


  • Az egyik legújabb termék a piacon a rugalmas ütközésvédelem, amely az ütközést követően visszaáll eredeti formájába, így jelentősen csökkennek a biztonsági eszközök karbantartási költségei.Egyébként a veszélyes helyeket piros-fehér lezárásokkal vagy jelölésekkel megjelölheti átmenetileg, sárga-fekete termékekkel pedig tartósan biztosíthatja ezeket a pontokat.Milyen előírások vonatkoznak a lezárásokra és a jelölésekre?A

lezárásokkal és jelölésekkel biztosított vállalati biztonság

a vonatkozó előírások listájának elején szerepel a jogalkotó számára is. Ide tartozik mindenekelőtt a közúti közlekedésre vonatkozó rendelet és a munkahelyekre vonatkozó szabályozás, amely a fontos biztonsági jelzéseket is előtérbe helyezi. A legjobb, ha még a vásárlás előtt tájékozódik arról, mi hiányzik a készletéből.Miben segíthetünk még Önnek?Az egyszerű asztali táblától kezdve a kifinomult ütközésvédelmi rendszerig megbízható partnerként támaszkodhat ránk a lezárások és a jelölések minden tekintetében. A fixen rögzített elemek mellett természetesen átmenetileg alkalmazható figyelmeztető és lezárószalagok széles választéka is megtalálható a kínálatunkban.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és megmutatjuk Önnek a biztonság felé vezető irányt, amelyben a szavak játsszák a legkisebb szerepet.