Védőtetők

Ázás az esőben, vizes kerékpárülés, átázott levelek és újságok. Védőtetőkkel vagy várakozóhelyekkel ennek véget vethet. A fedett dohányzóhelyek vagy a védőtetők ideálisan alkalmasak a bejárati területekre, az alagsori bejáratokba, a kerékpárparkolókba és a garázsbehajtókba. A buszmegállókról és a felszíni metróállomásokról már nem is beszélve.

A Védőtetők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: PROCITY.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
2150
2150
3030
3030
-
Relevancia szerint
Modell száma: 43

Várakozóhelyek és védőtetők – minden időjárás esetén szárazon tartanakTudta, hogy Berlinben átlagosan majdnem olyan gyakran esik az eső, mint Koppenhágában? Egészen pontosan az év 166 napján. Brüsszelben ráadásul évi 206 esős napra lehet számítani, míg Liverpoolban ennél is kb. 20-szal többre. Ezen sajnos nem tudunk változtatni. Szívesen segítünk azonban abban, hogy a munkatársai fesztelenek és jókedvűek maradjanak akkor is, ha tartós esőben kell a buszra várniuk vagy dohányzószünetet tartaniuk. A kaiserkraft várakozóhelyei és védőtetői száraz körülményeket biztosítanak kültéren, és véget vetnek az indulás előtt már átázott bicikliüléseknek – a fedett dohányzóhelyeken pedig a szünetben is száraz marad a ruházat.
Különböző méretű és kivitelű várakozóhelyek és védőtetőkVárakozóhelyeink nem csupán egy tetőt jelentenek. Masszív anyagokból állnak, például acélból, profillemezből és edzett biztonsági üvegből (ESG), emellett a talajban való szilárd rögzíthetőségük révén megbízható védelmet nyújtanak a csapadékkal szemben. Annak érdekében, hogy ez mindenütt és minden szélirány esetén igaz legyen, webáruházunkban hátfallal, illetve egy vagy két oldalfallal ellátott várakozóhelyek is kaphatók.Sőt, akár saját maga is összeállíthatja egyedi várakozóhelyét. A moduláris felépítésű változatok rugalmasságot kínálnak. A különböző alkatrészeket az elképzeléseinek megfelelően kombinálhatja, a falakat átlátszó vagy nem átlátszó módon is kialakíthatja, a klasszikus kerékpárállvány helyett pedig választhat kerékpárfüggesztőt, amellyel helyet takaríthat meg. Természetesen különleges dohányzóhelyek is szerepelnek a kínálatunkban.
Reprezentatív megjelenés várakozóhelyekhez és fedett dohányzóhelyekhezStílusos formatervezés gondoskodik arról, hogy a kaiserkraft várakozóhelyeinek megjelenése illeszkedjen a kültéri területek környezetébe. Ez esetben is Ön választhat, például különböző színek, illetve csúcsos vagy lapos tető között. A dohányzósarkokban különleges kényelmet nyújtanak a minden oldalról zárt várakozóhelyek. Ezek nálunk zárható ajtóval is rendelhetők.