Szemeteszsák állványok, szemeteszsák tartók

Nagyobb tisztaságra lenne szükség? Állítson fel szemeteszsáktartókat és szemeteszsákállványokat a sikeres szelektív hulladékgyűjtésért.

A Szemeteszsák állványok, szemeteszsák tartók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, VAR, eurokraft basic, Hailo, Kongamek, Rubbermaid.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
100
100
2350
2350
-
Relevancia szerint
Modell száma: 63

Szemeteszsákállványok és szemeteszsáktartók: a szemetesvödrök rugalmasan tiszta alternatívájaCsak a tiszta vállalat lehet jól működő vállalat. Ezért a kínálatunkban számos hulladékgyűjtő vödör található minden vállalati területre. Ott, ahol a szemetet helytakarékosan szeretnék gyűjteni, szemeteszsákállványok és szemeteszsáktartók jönnek szóba. Ezek a lényegre összpontosítanak – nagy gyűjtési térfogat és biztonságos hulladékmentesítés.Mik a szemeteszsáktartók előnyei?A szemeteszsákállványoknak egyértelmű feladata van. Tiszta és kényelmes lehetőséget biztosítanak a hulladék számára kijelölt szemeteszsák szállításához. Se több, se kevesebb. Mivel a szemeteszsákot nem fém- vagy műanyag burkolat veszi körbe, jobban megtölthető, mint a klasszikus szemetesvödör esetén.A tele szemeteszsákot nem kell körülményesen, szakadásveszélyesen, a tartóból kivéve szállítani, a szemeteszsákállvánnyal a zsák egyszerűen kiszedhető a szorítótartóból és oldalról kivehető. Szükség esetén egyszerűen emelje le az állványt a zsákról.A bedobónyílással rendelkező hatékony állvány- és tartókombinációval a szemeteszsáktartó kevesebb helyet igényel, mint egy hasonló űrtartalmú szemetesvödör vagy papírkosár. Ez különösen olyan területeken előnyös, ahol nagy mennyiségű szemét fordul elő, és véges a hely – például gasztrokonyhákon.Emellett a szerkezetre csekély tömeg is jellemző – ezért számos szemeteszsáktartó görgőkön könnyedén mozgatható. Ezáltal ideálisan alkalmas szobaszervizhez és takarításhoz.Mire érdemes ügyelni a szemeteszsákállvány vásárlásakor?A hulladékkezelési megoldásainkat tömörítő kínálatunk költségvetés és kapacitás szerint van rendezve. A max. 120 liter standard űrtartalmú alapmegoldások olyan gyűjtőállomásokon előnyösek, ahol átlagos a szemétmennyiség és lassabb a töltési sebesség.Konyhákon vagy hasonló területeken, ahol a szemeteszsáktartó gyorsan megtelik nehéz hulladékkal, és gyakran kell cserélni, a különösen stabil szemeteszsákállványokat javasoljuk megfelelő maximális űrtartalommal.Fontos a gyűjtött hulladék típusa is. Szelektív hulladékgyűjtéshez színes kettős vagy hármas állványokkal rendelkező szemeteszsáktartók állnak rendelkezésére. Nagy méretű szeméthez az extra nagy betöltőnyílással ellátott változatok közül válasszon.Alapvetően a tippünk az, hogy a szemeteszsákállványt az előforduló hulladékmennyiséghez igazítsa – és ne fordítva. Ha a termékválasztáshoz segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!