+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Magasság
 

Állópultok

Vegyen egy mély lélegzetet. Összpontosítson. És már kezdheti is! Minden beszéd, minden előadás egy kisebb leküzdendő kihívás. Jó hír, hogy állópultjainkra és szónoki emelvényeinkre mindig számíthat. Az állítható magasságnak vagy a nagy rakodófelületnek köszönhetően következő prezentációja garantáltan sikeres lesz.
6 termék található
| | |
Kedvező ár
Állópult, állítható magasságú
mozgatható, világosszürke
Nettó
57.100,- Ft
MAUL - Ergonomikus állópult
szé x mé 600 x 520 mm, állítható magasságú
Nettó
115.000,- Ft -tól
MAUL - Ergonomikus asztali tartó
szé x mé 600 x 520 mm, állítható magasságú
Nettó
65.100,- Ft -tól
Szónoki emelvény, 2 polccal
előlap acéllemezből
Nettó
90.200,- Ft
MAUL - Asztali tartó csíptetős talppal
ma x szé x mé 350 x 600 x 520 mm
Nettó
54.900,- Ft -tól
Nettó
71.800,- Ft
6 termék található
Állópultok prezentációkhoz és előadásokhoz
Akinek beszédet kell tartania, az hamar rájöhet, milyen fontos szerepet töltenek be a megfelelő állópultok, előadói pultok vagy flipchartok ahhoz, hogy az előadás jó lehessen. A prezentáció és tájékoztatás kategóriában webáruházunkban a legkülönfélébb kontextusokban találhat állópultokat, amelyeket ízléses kinézet és sokoldalú használhatóság jellemez. Az állítható magasságú állópultok rugalmasan a testmagassághoz igazíthatók. A beépített világítás még rosszul megvilágított helyiségekben is biztosítja a kéziratok megfelelő olvashatóságát. A pultok emellett különböző dőlésszögben álló felülettel is rendelhető. Egyes pultok állítható dőlésszöggel is rendelkeznek. Legyen szó akár munkatársakkal folytatott megbeszélésekről, nyilvános rendezvényekről vagy ügyfelekkel való találkozókról: a megfelelő prezentációs anyagokkal kisebb vagy nagyobb közönség előtt is sokkal egyszerűbb sikeres előadást tartani. Ezért flipchartok, projektorok és más segédeszközök használata is javasolt. Az állópult zárt elülső oldalán adott esetben megjelenhet a cég logója, a rendezvény mottója vagy bármely más információ. Ha a pult beálló görgők révén mobil, gyorsan és egyszerűen változtatható a helye a helyiségen belül.

Állópultok és előadói pultok különböző alkalmakra
Az állópultok sajtórendezvényeken, konferenciákon vagy egy vállalat fogadóterületén is fontos funkciót tölthetnek be. Alkalomtól függően áttetsző szerkezetű vagy zárt elülső résszel rendelkező pultokat javaslunk. Mivel az előadói pultok stílusosan illeszthetők a helyiségek adottságaihoz, harmonikus összbenyomást keltenek. A KAISER+KRAFT átfogó kínálatában tájékozódhat a különböző választható állópultokról, és kiválaszthatja online azt az előadói pultot, amely a kívánt módon és igényesen képviseli az Ön vállalatát.
Termék-összehasonlítás