+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Magasság
 

Állópultok

Vegyen egy mély lélegzetet. Összpontosítson. És már kezdheti is! Minden beszéd, minden előadás egy kisebb leküzdendő kihívás. Jó hír, hogy állópultjainkra és szónoki emelvényeinkre mindig számíthat. Az állítható magasságnak vagy a nagy rakodófelületnek köszönhetően következő prezentációja garantáltan sikeres lesz.
8 termék található
| | |
Kedvező ár
Állópult, állítható magasságú
mozgatható, világosszürke
Nettó
63.300,- Ft
MAUL - Ergonomikus állópult
szé x mé 600 x 520 mm, állítható magasságú
Nettó
92.600,- Ft -tól
MAUL - Ergonomikus asztali tartó
szé x mé 600 x 520 mm, állítható magasságú
Nettó
52.800,- Ft -tól
Szónoki emelvény, 2 polccal
előlap acéllemezből
Nettó
98.900,- Ft
MAUL - Asztali tartó csíptetős talppal
ma x szé x mé 350 x 600 x 520 mm
Nettó
46.300,- Ft -tól
Nettó
78.800,- Ft
Új
Műhelypult
állópult
Nettó
115.000,- Ft -tól
Új
Műhelypult
asztali tartó
Nettó
145.000,- Ft -tól
8 termék található

Állópultok: ha valami fontos mondanivalója van – mutassa is meg!Sikeres előadásnál mondanivalója minden részlete eljut a hallgatósághoz. Ahhoz viszont, hogy ez így működjön, a prezentáció és előadás négy elemének kapcsolódnia kell egymáshoz. Az állópultok fontos szerepet játszanak ebben, ám ez általában csak második pillantásra tűnik fel.Hogyan egészítik ki az állópultok a prezentációkat és az előadásokat?„Ich bin ein Berliner'' és „I have a dream'': újkori történelmünk minden fontos mondata állópultnál hangzott el. Még ha nem világmegváltó beszédet szeretne is tartani, az előadói és az állópultok súlyt adnak az előadásnak – méghozzá többféle módon:Először is biztonságot adnak a beszélőnek. Van helye a jegyzeteinek vagy az előadói falakhoz való eszközeinek. Az állópultot támasznak használva megfelelő testtartást vehet fel. A prezentáció területén fix ponttal rendelkezik, így kevésbé érzi magát kiszolgáltatva.Másodszor optikai fix pontot jelent a hallgatóság számára, amelyre a szemüket irányíthatják. Ez növeli a koncentrációt és az elmondottak feldolgozását. Harmadszor pedig – és ezzel visszatértünk történelmünk fontos mondataihoz – az előadói pultok mindig a fontosság és a jelentőség benyomását keltik.Hogyan használhatom az állópultokat az irodában?Egy olyan irodabútor, amely csak bizonyos alkalmakkor használatos, felesleges befektetés. Milyen jó, hogy előadói és állópultjaink az irodai mindennapokban is jól használhatók. Ideálisak mobil álló munkahelyként, amelyet munkatársai bármikor használhatnak.Ha a notebookon és hasonlón végzett munka állva történik, az egészséges és hatékony módon támogatja a vérkeringést. Erre egyébként több vetítőkocsink is nagyszerűen használható.Természetesen az előadói és az állópultok „kis körben'' is teljesítik feladatukat, és tökéletesen alkalmazhatók például workshopok vagy csapatmegbeszélések strukturálásához a tárgyalóban. A tökéletes prezentációt szolgáló kínálatunkkal kapcsolatban forduljon bármikor munkatársainkhoz bizalommal telefonon vagy e-mailben.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás