Ruhafogasok, ruhaakasztó állványok

Funkcionális, dekoratív, sokoldalú: a ruhafogasok sokféle kivitelben kaphatók. A kaiserkraftwebáruház választéka a szabadon álló fogasállványoktól az iparnak szánt soros fogasállványokon át a vendéglátóiparnak készült esernyőtartókkal felszerelt modellekig igen sokrétű. Fedezze fel kínálatunkban a vállalkozásának megfelelő modelleket.

A Ruhafogasok, ruhaakasztó állványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 84

Ruhafogasok – a rendezetten tárolt ruhákhozLegyen szó irodákról, üzemekről vagy éttermekről: a ruhafogasok a legkülönbözőbb vállalatok nélkülözhetetlen berendezési tárgyai. Lehetővé teszik a munkavállalók és a látogatók számára, hogy kabátjaikat rendezetten felakaszthassák. Ezáltal a székek és az íróasztalok mentesülnek a ruháktól – így lesz nagyobb a rend a vállalatnál. A falra szerelhető ruhafogasoktól a többoszlopos, esernyőtartóval felszerelt ruhaakasztó állványokig a kaiserkraft oldalon széles választékra számíthat.Fogasállványok különböző kivitelbenA klasszikus, kerek kialakítású fogasállványok a bejárathoz közel különösen stílusosan mutatnak. Az akasztógombokkal ellátott modellek szintén modern hatást keltenek. A falra szerelhető ruhafogasok vagy egyedi fali fogasok választása jó megoldás, ha a hely korlátozott. Ezeket például az ajtó mögötti falra is fel lehet szerelni. Sok, kifejezetten a vendéglátóiparban használt fogasállvány rendelkezik kalapok és sapkák számára kialakított tartóval.Az üzemek vagy rendezvények számára készült ruhafogasok viszont egyszerre sok ruhadarabnak kínálnak helyet. Nagyobb rendezvényekhez érdemes soros fogasállványokat használni. Kínálatunkban kétoldalas kivitelű modelleket is talál, amelyek mindkét oldalról használhatók. A görgős fogasállványok különösen praktikusak, ha a modelleket csak szükség esetén szeretné felállítani.A közösségi helyiségek ruhafogasainak bővítéseA fogasállványok mellett öltözőpadok ,öltözőszekrények és zárható rekeszek is megfelelő kiegészítői a közösségi helyiségeknek. Munkatársai a ruhákat és az értéktárgyakat is biztonságosan tárolhatják bennük. Kérdése van termékkínálatunkkal kapcsolatban? Ügyfélszolgálatunk készségesen segít Önnek a öltözőszekrény-rendszerek és egyéb felszerelések kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot!