Lakatok

Szeretne valamint lezárni, de nincs hozzá zár? Akkor a legjobb, ha lakatot használ. A kaiserkraft oldalon a magas biztonsági követelményekhez is megtalálja a megfelelőt.

A Lakatok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: ABUS.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Zárási mód
Relevancia szerint
Modell száma: 76

Lakatok: biztonságos lezárásKerékpárpincék, szerszámosládák, öltözőszekrények és szekrények – a lakatok mindent lezárnak, ahol nincs hagyományos zár. A kis lakatok megtévesztően hasonlónak tűnnek, de az ördög a részletekben rejlik.Miben különböznek a lakatok?A lakatok közötti legfontosabb különbségek a következők:  • Kialakítás: A számkombinációs zárak a klasszikus kulcsos lakatok alternatívái. A Diskus lakatok kerek alakúak.

  • Azonos vagy különböző zárral: Az azonos zárú lakatok esetében egy kulcs több zárhoz is illik.

  • Anyag: A legtöbb lakat sárgarézből, alumíniumból vagy acélból készül. Vannak azonban olcsó, műanyagból készült modellek is.

  • Kengyelvastagság: Az anyag mellett kifejezetten a kengyelre vonatkozik: minél vastagabb, annál nehezebben reped meg.


Hogyan találhatja meg a megfelelő lakatotA megfelelő lakat kiválasztásakor a legfontosabb kérdés: Mit szeretne vele biztosítani? Ha a zár mögött valami értékes dolog található és/vagy nagy a lopás kockázata, a következő pontokra ügyeljen:  • Az acélból készült, vastag kengyeles zárak nyújtják a legnagyobb kihívást a tolvajok számára. Az alumínium és a műanyag kevésbé értékes tárgyakhoz alkalmas, a sárgaréz jó középút.

  • A Diskus lakatok előnye, hogy a bűnözők nehezen férnek hozzá a kengyelhez.

  • Ha már a kengyeleknél tartunk: ügyeljen arra, hogy minél vastagabbak legyenek.

  • Az egyforma kulcsú lakatok praktikusak lehetnek a mindennapi használat során. Ebben az esetben viszont egy kulccsal több zárat is ki lehet nyitni. Ha elveszíti valamelyik kulcsot, akkor az összes lakat vagy legalábbis az összes zárbetét cseréje szükségessé válik.


Hogyan kell rögzíteni a lakatot az ajtóra? A legjobb megoldás, ha lakatpántjainkat használja. További információkért és tippekért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.