Tisztítógépek

Gomb bekapcs, cég kipucolva? Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne. A tisztítógépek témájában kínált termékeinkkel viszont könnyedén felveheti a harcot a szennyeződések ellen. A shopban padlóhoz, gépekhez és kültéri létesítményekhez is talál tisztítógépeket – rendeljen most online!

Professzionális takarítógépek az ipar és a kisipar számáraSúrolás, söprés, tisztítás? Megspórolhatja magának a fáradságot. Az ipari takarítógépek egyszerűen egy gombnyomással megtisztítják a padlót, a berendezéseket és a vállalat fontos munkaeszközeit. A maximális teljesítménynek és a megbízható tartósságnak köszönhetően a tisztaság a vállalatnál a legkönnyebb feladatává válik.
Milyen tisztítógépek állnak rendelkezésre a kis- és nagyipar számára?Az ipari takarítógépek többek, mint a jól ismert háztartási tisztítószerek erősebb változatai. Gondoskodnak az ipar speciális követelményeiről – akár saját csarnokaiban, akár ügyfeleinél. A legfontosabb gépkategóriák közé tartoznak:


Mire figyeljek a tisztítógépek kiválasztásánál?Nagyobb teljesítmény, nagyobb hatósugár, minden tisztítási funkció? Csak akkor éri meg, ha ezeket a funkciókat ki is használja. A célzott teljesítmény – például nedves és száraz porszívókkal vagy ultrahangos tisztítókkal – a mindennapi munkában könnyű kezelhetőséget és hatékony tisztítási eredményeket garantál.Ha a vállalaton belül sok különböző padlót kell tisztítani, akkor a nedves-száraz funkcióval rendelkező kombinált készülékek különösen kifizetődőek. Hosszú távon a nagyobb teljesítményű változatok jelentik a költségtudatosabb választást. A súroló-felszívó gépekkel egyszerre több munkafázist is megspórolhat.Mint minden más szakterületen, a beszerzés előtt kérdezze meg a szakembereket: a létesítményfenntartók és takarítási szakemberek pontosan tudják, hogy milyen eszközökkel lehet az utolsó centiméterig ragyogóvá tenni a vállalatot. A kis alkatrésztisztítók vagy ultrahangos tisztítók a műhelyben dolgozó munkatársainak jó barátai lesznek.Ráadásul nem kell minden tisztítási feladathoz nagy gépet beindítani. A kézi tisztítóeszközökkel munkavállalói mindig készen állnak egy takarítási miniakcióra. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az ipari és kisipari takarítógépek hatását a hozzájuk való ipari tisztítószerekkel fokozhatja.Ha segítségre és tanácsra van szüksége a választással kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére személyesen. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot.