Kartondobozok, ládák

Kartondobozok és ládák a biztonságos szállításhoz: itt garantáltan megtalálja a megfelelő dobozt! A klasszikus küldeményes kartondobozok mellett gyorsan és automatikusan összeállítható kartondobozokat, összehajtható kartondobozokat, ráhúzható fedelű kartondobozokat és hőszigetelő csomagolóanyagokat is tartunk – nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő optimális csomagolást!

Kartondobozok, csomagolóanyagok és ládák: több mint 2 000 változat küldeményeihezBármihez is keres csomagolóanyagot, és bármilyen árut is szállít, nálunk garantáltan megtalálja hozzá a megfelelő kartondobozt. Több mint 2 000 változat közül választhat – klasszikusok, fenntartható termékek, intelligens és hatékony konstrukciók, valamint különleges igényeknek is megfelelő kartondobozok közül. Hol érdemes tehát kartondobozokat és postázási anyagokat vásárolnia? Természetesen a csomagolási megoldások szakértőjétől és nagykereskedőjétől – vagyis tőlünk.Milyen célra milyen kartondobozokat, ládákat és csomagolóanyagokat használjak?Ugyanolyan méretű kartondoboz minden szállítási igényhez? Ez jó ötlet lehet egyforma méretű termékeket forgalmazó vállalatok számára, változatos termékkínálat esetén azonban növelheti a töltőanyag felhasználását. Ezért érdemes adott esetben inkább szakértőinkre támaszkodnia:  • Az összehajtható dobozok és a ráhúzható fedelű dobozok tartalma könnyen eltávolítható és optimálisan áttekinthető, legyen szó mappákról, bemutatódobozokról, szórólapokról, reklámanyagokról vagy megrendelőlapokról. A ráhúzható fedelű dobozok emellett állítható magasságúak és sokoldalúan használhatók.

  • A gyorsan összehajtható kartondobozok és ládák nem véletlenül kapták a nevüket. Néhány mozdulattal postázásra készek, az öntapadós lezárásnak és az állítható magasságnak köszönhetően pedig munkalépéseket és csomagolóanyagot is megtakaríthat velük – vagyis felturbózzák logisztikája hatékonyságát.

  • A hőérzékeny árukhoz való hőszigetelő csomagolóanyagok nemcsak polisztirolból, hanem kenderből és szalmából készült, környezetbarát és helytakarékos változatokban is kaphatók, melyek ugyanolyan szigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.


Mégis inkább valami klasszikusabbat szeretne? A hullámkartonból készült összehajtható dobozok igazi klasszikusok a kartondobozok sokszínű világában, melyekben mindent elküldhet, ami csak fellelhető a raktárában. Nálunk kiváló minőségű szabványos kartondobozok, fűpapírból készült, környezetbarát kartondobozok vagy klímasemleges gyártású és olcsóbb nyersanyagkeverékeket tartalmazó, kedvezőbb árú alternatívák közül választhat. Tegyen mellé kartonvágó kést és fóliavágót is a bevásárlókosarába – így már tökéletesen fel lesz szerelve.Mire figyeljek a dobozok és ládák vásárlásakor?A kartondobozok különböző vastagságban kaphatók, 1-től 3 hullámos rétegig. A szállítandó árutól függ, melyikre van szükség: minél nehezebb és érzékenyebb árukról van szó, annál több rétegű kell, hogy legyen a kartondoboz.A kartondobozok vastagságára vonatkozó ökölszabály: 5 kilogramm szállítási súlyig elegendő az egyrétegű változat, efölött a kétrétegű kartondobozok jobban beválnak. Raklapozáshoz és exportküldeményekhez külön erre a célra szolgáló DIN-formátumú kartondobozokat használjon, amelyek pontosan illeszkednek a raklapokhoz.Nagy szállítási volumen esetén nincs helye a fölösleges mozdulatoknak. Minél gyorsabban tudja összehajtani, megtölteni és lezárni a kartondobozokat, annál gyorsabban jutnak el az ügyfélhez. Kísérletezzen különböző kartondobozokkal és összehajtható dobozokkal, és válassza azt a megoldást, amelyhez a legkevesebb csomagolóanyagra és munkalépésre van szükség. Győződjön meg arról is, hogy milyen kartondobozok férnek el görgős szállítószalagjain vagy csomagolóasztalain.A dobozkeresővel megtalálhatja a megfelelő dobozt – egy kattintásra!Megkönnyítjük a dolgát: a dobozkeresővel néhány kattintással összeállíthatja csomagolási segédeszközeit kartondobozokból és ládákból. Adja meg a méretet, a minőséget és a mennyiséget, mi pedig megmutatjuk, hogy milyen top termékekkel gyorsíthatja fel és optimalizálhatja logisztikai folyamatait. Hol vásárolhat küldeményes dobozokat? Egyszerű: nálunk, a zökkenőmentes folyamatok profi áruházában!További kérdéseire inkább személyesen szeretne választ kapni? Forduljon hozzánk bizalommal, hogy tanácsot adhassunk Önnek a kartondobozokkal és ládákkal kapcsolatban – szívesen segítünk Önnek.