+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Magasság
Polcterhelés
Szélesség
Teherbírás
 

Táblalemez-állványok

Milyen jó, hogy léteznek lemeztároló állványok és táblaállványok, mivel így a lemezeket, falemezeket vagy műanyag lemezeket nem szükséges muszájból a falnak támasztania. Nem is túl jó megoldás… Az elválasztó kengyelekkel, lemezvezető sínekkel vagy betológörgővel felszerelt táblaállványaink és lemeztároló állványaink ennél sokkalta jobb megoldást nyújtanak. Találja meg nálunk a megfelelő modellt!
8 termék található
| | |
EUROKRAFT - Horganyzott táblalemez-állvány
h x szé x ma 2030 x 560 x 1000 mm
Nettó
365.000,- Ft
Nettó
150.000,- Ft
EUROKRAFT - Horganyzott táblalemez-állvány
h x szé x ma 2030 x 800 x 1000 mm, 9 rekesz
Nettó
465.000,- Ft
EUROKRAFT - Horganyzott táblalemez-állvány
h x szé x ma 2030 x 800 x 1000 mm, 6 rekesz
Nettó
435.000,- Ft
EUROKRAFT - Lemeztartó doboz
ma x h x szé 1250 x 1100 x 2000 mm
Nettó
260.000,- Ft
EUROKRAFT - Lemeztartó doboz
ma x h x szé 1500 x 1100 x 2500 mm
Nettó
460.000,- Ft
EUROKRAFT - Lemeztartó doboz
ma x h x szé 1750 x 1100 x 3000 mm
Nettó
570.000,- Ft
Nettó
105.000,- Ft -tól
8 termék található
Táblaállványok a különleges méretekhez
A táblaállványok a nagy felületű tárgyak tárolásában nyújtanak segítő kezet. Számos, raktárt vagy műhelyet üzemeltető cégnek van szüksége különböző típusú szekrényekre, állványokra és tárolófelületekre. A tárolóhelyek speciális típusát képezik a táblaállványok. Ezek az állványok kisebb és nagyobb lapok gyors és biztonságos elhelyezését és tárolását teszik lehetővé. Ráadásul nem számít, milyen anyagból vannak a lapok: a táblaállványokon elhelyezhetők fából, műanyagból és fémből készült lapok is. A lapok optimális tárolása révén az anyag nem sérül meg, és a tárolt tárgyak áttekinthetőek maradnak. Szükség esetén pedig bármikor előszedhetők a szükséges lapok. Kivehetők egyenként vagy raktárketrecekből is. Az áttekinthetőség mellett a táblaállványok egy további előnnyel is rendelkeznek: a lapok helytakarékosan tárolhatók. Így laptároló állványokkal még kisméretű raktári helyiségekben is megvalósítható a lapok megfelelő tárolása.

Praktikus maradékanyag-tároló és táblaállványok a professzionális tároláshoz
Webáruházunkban a táblaállványok különböző típusait találja. Ezek a professzionális állványok optimalizálják a nagyméretű fa-, műanyag és fémlapok tárolását. A kiváló minőségű kidolgozás és az erős anyagok révén az állványok rendkívül erősek és hosszú élettartamúak. A lapok egyszerű be- és kirakodását egy könnyen futó acélgörgő teszi kényelmessé. A bedugható elválasztó kengyelek az áttekinthető tároláshoz járulnak hozzá. A táblaállványokban történő tárolás mellett szabványos formátumú táblás lemezek lemeztároló rekeszes állványokban is tárolhatók függőlegesen. A lapok tárolása ebben az esetben is áttekinthető és helytakarékos, emellett a könnyen futó acélgörgő révén minimális erőráfordítással megoldható. Kisebb lapok esetén érdemes speciális táblaállványokat, úgynevezett maradékanyag-tároló állványokat használni. Ezek segítségével kisebb és nagyobb lapok is tárolhatók. Vágáskor ugyanis gyakran keletkezik maradék anyag, amely az állványok segítségével áttekinthetően tárolható.
Termék-összehasonlítás