Étkeztetés, catering

A mindennapi munkában a legfontosabb kérdés egyértelműen: „Kávé?'' Erre a kérdésre a legrugalmasabb választ a vállalati konyhában találhatja meg – függetlenül attól, hogy ez csak egy kávéfőzős kis fülke, vagy egy teljesen felszerelt, több személy ellátására alkalmas konyha. Itt megtalálja az étkeztetéshez és kis konyhákhoz szükséges bútorokat, valamint a vállalatához vagy irodájához illő catering berendezéseket.

Étkeztetés és catering – a jóllakott munkavállaló boldog munkavállalóEgy kávé reggel, egy kis harapnivaló a szünetben, némi idegnyugtató nasi a megbeszélés előtt: az étel és ital egyszerűen a sikeres munkanap része. Kis konyhákkal, catering berendezésekkel vagy büféfelszereléssel megkímélheti magát a nagy étkezdéktől, a nehézkes teakonyháktól és a kedvetlen személyzettől.
Mi tartozik a jó vállalati étkeztetéshez?Sok munkavállaló szereti az ebédszünetet az irodától vagy a műhelytől távol tölteni. Ez a helyváltoztatás fontos ahhoz, hogy kitisztuljon az elme és új perspektívákat találjon. Napközben viszont szükség van néha valami édesre vagy egy innivalóra. Ha nincs hely egy megfelelő konyhasarok kialakítására, akkor akár a műhelyben vagy a gyártó irodában is kialakíthat egy találkozóhelyet catering berendezésekkel, például kis konyhákkal. Az okos szekrények elegendő helyet kínálnak a kávéfőzőnek, a főzőlapnak és a hűtőszekrénynek, valamint elegendő tárolóhelyet a személyes kedvenc csészéknek és kávékészleteknek.A mobil hűtőszekrényes kocsik közvetlenül a munkahelyre viszik a konyhasarkot. A hideg italok, rágcsálnivalók és evőeszközök mindig kéznél vannak – a tárgyalóban, a látogatói területen, a vásárokon és rendezvényeken vagy bárhol máshol, ahol frissítőkre van szükség.
Hol vannak a catering bútorok a legjobb helyen a vállalatnál?A nyilvánvaló követelményeken kívül – mint például az áramfejlesztőhöz és a vízcsatlakozáshoz való hozzáférés – a catering berendezések, például a kis konyhák felállítása során egyéb, folyamatokkal kapcsolatos megfontolások is felmerülnek.  • A konyhablokkok szárnyasajtóinak a beépítés helyén teljesen ki kell tudniuk nyílni anélkül, hogy eltakarnák vagy akadályoznák a közlekedőfolyosókat vagy más berendezési elemeket.

  • Az ételgőzöknek a lehető legkönnyebben kell távozniuk. Az ablakokkal vagy friss levegőáramlással nem rendelkező helyiségekben további, szűrőkkel ellátott elszívó ventilátorokat kell felszerelni.

  • Válasszon olyan felállítási helyet, amelynek közelében bisztróasztalokból és székekből álló ülőgarnitúrát lehet elhelyezni.

  • A konyhablokkokat címkézze fel, hogy a többi, berendezések vagy szerszámok számára fenntartott szekrénnyel ne legyenek összekeverhetők.


Ha az étkeztetés és a catering terén a vállalatánál minden potenciált ki akar aknázni, projekttervezésünk áll rendelkezésére. Vállaljuk például teljes konyhák tervezését és kivitelezését, stílusos társalgóterek kialakítását, és bármilyen más, ügyfél- és dolgozóbarát vállalati berendezéssel kapcsolatos megbízást. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdései vannak ezzel vagy termékkínálatunkkal kapcsolatban.