Miniemelők

Kompakt, erős, hátbarát: a miniemelők kicsi, de annál erősebb gépek. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan emelheti, süllyesztheti és szállíthatja az árukat. A kaiserkraft webáruház kínálatában a platós vagy tüskés emelőkocsiktól kezdve a kézikarral felszerelt anyagemelőkön át az elektromos miniemelőkig sokoldalú a választék. Fedezze fel üzemének igazán praktikus segítőtársait!

A Miniemelők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Villahossz
Relevancia szerint
Modell száma: 31

Miniemelők – hátbarát emelőberendezésekHa a hát egészségéről van szó, igazi főnyeremény: a miniemelő. A miniemelők megkönnyítik a nehéz terhek emelését és leengedését anélkül, hogy a gerincet túlterhelnék. Egyes modellekkel még A-ból B-be is kényelmesen mozgathatja az árukat – a könnyebb árukezelés érdekében. A kaiserkraft kínálatának mobil miniemelői görgőkkel is fel vannak szerelve. Ez megkönnyíti a használat helyére történő szállítást. Ezenkívül az anyagemelők hatékonyabbá teszik a munkafolyamatokat, ami növeli az munkatársak motivációját is.Sokoldalú használat: miniemelők és emelőkocsikErősek, fordulékonyak és billenésbiztosak: a miniemelők masszív acélból vagy alumíniumból készülnek. Akár az iparban, akár a kereskedelemben – akár 400 kg-os terheket is elszállítanak. A műszaki felszereltség az igényektől és a kívánt teherbírástól függően változik. A hajtókarral működtethető, összecsukható emelőkocsiktól az élelmiszer- vagy gyógyszeriparban használt elektromos nemesacél miniemelőkig kínálatunkban megtalálja a megfelelő modelleket.Az ergonomikus miniemelők stabilak, könnyen kezelhetők és kis helyet igényelnek a manőverezéshez. Az alacsony súlypontnak köszönhetően az anyagemelők nehéz terhekhez is alkalmasak. Ezenkívül sok modellnek van süllyesztett alváza, így raklapok alatt is lehet velük közlekedni. Az emelőkocsik és társaik intelligens kialakítását a kerékfékkel ellátott, nyomot nem hagyó görgők teszik teljessé. A szériafelszereltséghez tartozó levehető platformok és az opcionálisan felszerelhető villák szélesítik a terhelési spektrumot.A kis felvonóktól az elektromos miniemelőkig – emelőgépek és emelőkészülékek széles választéka várja Önt online áruházunkban. Ha a miniemelő nem felel meg az Ön igényeinek, az emelési magasságot egyedileg is meg lehet növelni. Lépjen kapcsolatba velünk, és mi szívesen segítünk Önnek. Ha tanácsot szeretne, ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésére.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Zsákszállító molnárkocsik | Kézi emelőkocsik | Forgódaruk | Precíziós mérlegek | Toyota villás emelőkocsik