+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Villahossz
Tulajdonság
Teherbírás
Kialakítás
Emelési tartomány
 

Miniemelők

Mi az: kicsi, erős és jót tesz a hátának? A helyes válasz: a miniemelőink. A kompakt erőgépek hatékonyan szállítják, valamint fel- és leemelik áruit – és mindezt részben akár gombnyomásra.
29 termék található
| | |
29 termék található

Napi többszöri emelés – megbánás nélkül: miniemelőkkelHa naponta nehéz terheket emelget, hamar hátproblémák jelentkeznek. Könnyebb módszer is van: a KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható mobil miniemelőkkel még a komplex tartó és emelő mozdulatok sem jelentenek többet kockázatot.Sokoldalúság, amely sokoldalúan kifizetődik: teherfelvonók bármilyen felhasználási területreErősek, mozgékonyak és borulásbiztosak – az acélból és alumíniumból készült munkatársak 65 kg és 400 kg közötti rakományokat szállítanak a kereskedelem és az ipar bármelyik területén. Igény és kívánt teherbírás szerint eltérő a kompakt erőgépek műszaki felszereltsége. A szalagszélesség a bármely területen használható, szuper könnyű, hajtókaros, összecsukható modelltől az élelmiszer- vagy a gyógyszeripart célzó, kényelmes elektromos emeléssel ellátott profi nemesacél multiemelőig terjed.A neves gyártók mindenre gondoltak, ami a terhek ergonomikus emelését egyszerűvé és biztonságossá teszi: stabilitás, egyszerű kezelhetőség, csekély helyigény a manőverezésnél – és ez még csak a kezdet. A folytatás pedig: alacsony tehersúlypont a nehezebb rakományokhoz is, süllyesztett futómű Euro-raklapok aláfogásához, nyomot nem hagyó, kerékfékes beálló görgők. A soha sem fárasztó emelésről és süllyesztésről egy karbantartást alig igénylő hajtómű gondoskodik az oszlopban, emellett alapkivitelben levehető emelőlapok és opcionálisan felszerelhető villák bővítik a terhek körét. Magasabbra törne? Igény esetén miniemelőjét egyedileg kibővítjük, például akár 2600 mm-es magasságig.Miniemelők: nagyobb hatékonyság az egészség védelmévelA miniemelők használatával hozzájárul a munkavédelemhez. A KAISER+KRAFT emelőkészülékeivel búcsút inthet a gerincoszlop sérüléseinek, amelyeket a test emeléskor történő megterhelése okoz. Ez pedig többszörösen kifizetődik: a lehető legjobb technikai felszereléssel ellátott professzionális munkakörnyezet növeli a munkaerő motivációját, emellett vigyáz a munkatársak egészségére is. Ez pedig növeli a hatékonyságot. Melyik vállalat engedheti meg magának az elkerülhető betegszabadságokat?Egy nagy család, amelynek minden tagja bivalyerős: emelőgépek, emelőkészülékekA viszonyítási pont az ember: ahol az izomerő már nem elegendő, ott a technológiának kell segítenie. Emelőszalagok, daruk, drótkötelek, targoncák… webáruházunkban bármilyen igényre talál megfelelő emelőgépeket és emelőkészülékeket. Olyan széles a kínálatunk, hogy jól jönne egy kis segítség? Állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás