Vödrök

Vödörre mindig szükség van. Legyen szó takarítókról, élelmiszeripari technikusokról vagy kisiparosokról. Hiszen ennek az univerzális eszköznek nem csak takarításkor vehetjük hasznát. Ebben a kategóriában találhatók műanyag vödrök fedéllel vagy anélkül, élelmiszerekhez alkalmas vagy nehezen gyúlékony műanyagból, nemesacélból vagy acéllemezből készült vödrök – és természetesen más takarítóeszközök is ipari és kereskedelmi felhasználásra.

A Vödrök kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vikan, eurokraft basic, Vermop.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Szín
  Anyagtulajdonság
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 14

  Vödör: ezt magyarázni sem kell  Ha tisztaságot szeretne a munkahelyén, ahhoz szükség van vödörre. Ám a műanyag vödrök, a fedeles vödrök vagy a nemesacél vödrök nem csak takarításhoz használhatók. Ezek a tárolók szállítható rendszerezési és adagolási segédeszközként is jó szolgálatot tesznek.  Milyen vödrök léteznek?  Nemcsak a választékunk mutatja, hogy a vödröktől sokkal többet várhat, mint hogy pusztán megbízható takarítóeszközként szolgáljanak. Anyaguknak és számos extrának köszönhetően a vödrök meglepően sok feladatot ellátnak az ipar és kereskedelem területén:  • Az acélvödrök nem gyúlékonyak, és számos folyadék és szilárd anyag mellett hamu tárolására is alkalmasak, amíg az ki nem hűl és készen nem áll az ártalmatlanításra.

  • A különböző méretű fedeles vödrökbe folyadékok és termékek széles skáláját lehet „kiporciózni''. Ezek optimálisak a hatékony tároláshoz: fedéllel egymásra, fedél nélkül pedig egymásba rakhatók.

  • Az élelmiszerekhez alkalmas vödröket üzemi konyhákon vagy a vendéglátásban használják. Ezekben tartják készenlétben az előkészített ételeket és hozzávalókat, az istállókban és az állatgondozás területén a takarmányokat stb.

  • A kiöntővel, tárolófelülettel vagy facsaróval ellátott takarítóvödrök ütős csapatot alkotnak a felmosókkal vagy az ablaktisztításhoz használt segédeszközökkel.


  Hogyan használhatom a vödröket takarításhoz?  A higiénikus takarítás négyszínű kódja: a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a különböző takarítási feladatokhoz használjon különböző takarítóeszközöket és különböző színű vödröket. A profi takarítók általában az élénk alapszínekben pompázó műanyag vödröket választják. A törlőrongyok, lapátok stb. szintén jól felismerhetők ezen színek alapján.  • A rendkívül nagyfokú higiéniát igénylő vizes helyiségekbe, például a WC-be piros színű szögletes vagy kerek vödröt válasszon.

  • A WC-n kívül a mosdót és a mosdóhelyiség többi részét 25 literes vagy más méretű sárga vödrökkel takarítják.

  • A konyha színkódja a zöld. Ez a szín ajánlott azokra a területekre is, ahol fertőtlenítőszereket használnak, például az ápolás területén.

  • A kék műanyag vödrök és takarítóeszközök az irodákhoz és az alacsonyabb szintű higiéniai igényű felületekhez vannak fenntartva.


  A baktériumok átvitelének elkerülése érdekében az egyes területekhez való vödröket és takarítóeszközöket külön takarítókocsikra helyezze.  Ez persze csak akkor éri meg, ha a takarítóknak nem csak néhány négyzetmétert kell rendben tartaniuk egy adott kategóriában. Ilyenkor is ügyeljen azonban arra, hogy otthona takarításához is külön takarítóeszközöket használjon, és ezeket egymástól elkülönítve tárolja.  Az irodai higiénia vagy a munkahelyi rend és tisztaság komplex, de nem komplikált feladat. Csak a megfelelő termékekre, néhány profi tippre és esetleg némi segítségre van szükség a felszerelés kiválasztásához. Ebben szívesen segítünk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal!