Hordókezelés

A veszélyes anyagokat általában hordókban tárolják. Intelligens termékeink jelentősen megkönnyíthetik a hordók biztonságos kezelését az üzemekben – emelésnél, mozgatásnál, forgatásnál, döntésnél vagy ürítésnél. A nemesacél és a többi kiváló minőségű anyag a legjobb ipari minőséget biztosítja. Ez pedig csak egyet jelent: az egészség és a környezet nagyobb védelmét.

A Hordókezelés kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, Pfeifer, Genkinger-bAKA.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
30
30
2300
2300
-
Relevancia szerint
Modell száma: 71

Hordókezelés – biztonságos szállítás és lefejtésÁrtalmatlannak tűnnek, de megvan bennük a potenciál. Veszélyes anyagokkal megtöltött hordókhoz óvatosság kell – és megfelelő tartozékok, különösen, ha a hordót A-ból B-be szeretné mozgatni. Míg az óvatosság az Ön feladata a hordókezelés területén, a tartozékokat megtalálhatja hozzá nálunk.Minden a biztonságos szállításértA legegyszerűbb szállítási lehetőség egy hordógörgető fogantyúval vagy anélkül. Hordószállító molnárkocsikkal még nehéz hordók szállításánál is könnyen mozoghat. Választhat akár hordószállító kocsit is, amellyel egy vagy akár két hordót is szállíthat. Ha valamilyen okból a hordókezelés során folyadék folyik ki, a beépített felfogótálca gondoskodik arról, hogy ne történjen kár.Ha már szállítás, mi a helyzet a targoncával vagy a daruval? Hordófogóinkkal és hordóemelőinkkel gond nélkül! A hordóbillentők azt teszik, amire a nevük utal, és rendelhetők helyhez kötött és mobil változatban. Így a munkatársak a nehéz hordók áttöltésekor és ürítésekor is mindent kézben tarthatnak. Még kényelmesebb a munkavégzés a kínálatunkban megtalálható szivattyúkkal és olajszivattyúkkal.Gázpalackszállító kocsik biztosítássalAmi egy hordóhoz megfelelő, közel sem alkalmas egy gázpalackhoz. A kínálatunkban megtalálható gázpalackszállító kocsik viszont tökéletesen illeszkednek a gázpalackokhoz. A palackbiztosításnak köszönhetően a teher még szűk kanyarokban is fixen a helyén marad.A KAISER+KRAFT kínálatában a hordókezelés mellett talál még számos további szállítóeszközt és -kocsit különböző terhekhez, tartályokat, tárolókat és hordókat a biztonságos tároláshoz és minden mást, amire a veszélyes anyagok kezeléséhez szükség lehet. Forduljon hozzánk bizalommal!