Digitális flip katalógusok

Szeretne környezettudatosan böngészni katalógusunkban, vagy egyszerűen csak gyorsan keresni valamit? Digitális katalógusaink és online brosúráink mostantól a nap 24 órájában elérhetők. Akár a KAISER+KRAFT főkatalógusa, akár a saját gyártású termékek iránt érdeklődik. Egyetlen kattintással most minden szükséges információt megkaphat. Jó szórakozást a keresgéléshez, megtaláláshoz és olvasáshoz.

KAISER+KRAFT Best of Iroda és üzem

A legjobb irodai és üzemeltetési berendezések

Nálunk csak a legjobbaknak van esélyük. Újdonságok a termékkínálatunkban!
Elégedjünk meg azzal, amink van? Aztán majd meglátjuk? Nem, ez nem a mi stílusunk. Minket a kíváncsiság hajt. Az üzemi felszerelések világában ugyanis mindig történik valami – mi pedig azon vagyunk, hogy a jó dolgokat még jobbá tegyük.
Az újdonságok iránti kíváncsiságunk eredményét a következő oldalakon tekintheti meg.
Új termékekkel bővítettük a kínálatunkat. Győződjön meg róla a saját szemével. Mindegy, hogy mire van szüksége, ránk mindig számíthat.

* Az árak év közben is változhatnak.

Flip katalógusok ler

Projekt: Nincs lehetetlen.

Tértervezés és megvalósítás. A KAISER+KRAFT projektszolgáltatásának segítségével.
Flip katalógusok 576

Mindent megkap, amivel rendelkezünk: sokéves tapaszta latot, személyes és készséges tanácsadást, valamint olyan hozzáállást, amellyel a komplex helyzeteket is előrelátóan oldjuk meg. Röviden összefoglalva: projektszakértőink a kihívások kezelésének mesterei.

Tegyen minket próbára. Már nagyon várjuk.

Saját márkás brosúra.

Olyan termékek, amelyek bírják a strapát: EUROKRAFT
Borítóoldal brosúra magáncímkék

Semmi sem állíthat meg.

Ezért van szükség olyan termékekre, amelyek bírják a strapát. Több mint 75 éve mindent megteszünk a vállalatok felszereléséért. A know-how, a minőség iránti érzék és az irodai és üzleti berendezések iránti szenvedély - mindez az EUROKRAFT saját márkánkban összpontosul. Az eredmény olyan termékek, amelyek kiállják az idő próbáját.

Az EUROKRAFTpro E-Modul NEO

A szállítás újszerű könnyedsége

Az E-Modul NEO olyan elektromos hajtás, amely három tényezőt egyesít önmagában: Ergonómia, munkabiztonság és rugalmasság. Mindenütt használják, ahol kézi vezérlésű, nem kötött pályás anyagmozgató eszközök alkalmazására kerül sor. Az E-modul NEO lehetővé teszi, hogy az akár 500 kg-os terheket lényegesen kisebb erőkifejtéssel mozgassák. Ez megkönnyíti az alkalmazottak munkáját, és összességében biztonságosabbá teszi a munkát.

Flip katalógusok ler

Az EUROKRAFTpro e-anyagállvány

Emelés és süllyesztés egyetlen gombnyomással
Flip katalógusok wt$

Képzelje el, hogy olyan személyi asszisztense van, aki végigkíséri Önt minden hullámhegyen és hullámvölgyön. Aki megszabadítja Önt a terhektől, és gombnyomásra dolgozik. És aki 10 év után is ugyanolyan megbízhatóan áll Ön mellett, mint az első napon.

Prospektus házon belüli gyártása.

Equipped for manufacturing

Legyen szó testre szabott vagy sorozatgyártásról, a KAISER+KRAFT házon belüli gyártóüzemünk olyan termékeket készít, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek - szín, forma és abszolút csúcsminőség tekintetében Made in Germany.

Borítóoldal brosúra házon belüli gyártása

Beszerzés egyszerűen

KAISER+KRAFT e-beszerzés
Cover eProcurement

Vannak olyan területek, ahol a megtakarítási potenciál nem olyan nyilvánvaló. És ott van még az áruk beszerzésének feladata. A kis termékek koordinálatlan megrendelése ugyanis magas folyamatköltségekkel jár. Ezért különösen fontos, hogy ez a terület ne kerüljön ki az ellenőrzése alól, és biztosítható legyen az átláthatóság.

KAISER+KRAFT: Az Ön partnere a jövőbe vezető úton

Equipped for tomorrow

Mi vagyunk a KAISER+KRAFT. A szenvedélyt és a szakértelmet képviseljük. Minden nap arra törekszünk, hogy a lehető legjobb eszközöket biztosítsuk a munkájához. Ennek során soha nem feledkezünk meg a környezet és az emberek iránti felelőssé günkről. Mert a fenntarthatóság és az üzlet összetartozik. Ezért következetesen kiállunk az általunk okozott környezeti és éghajlati hatások csökkentése és a társadalmi felelősségvállalás mellett.

Flip katalógusok ler

EUROKRAFTpro elektromos vontató

TAKKTOR T1000 és T2000: Maximális munkabiztonság és ergonómia
Takktor

Szeretné biztonságosabbá és hatékonyabbá tenni a vállalaton belüli szállítást? A TAKKTOR segítségével könnyebben el tudja juttatni a nehéz terheket A-ból B-be, így kevesebb fáradtsággal és nagyobb biztonságban tudja végezni a mindennapi munkát. A vontató két változatban kapható: T1000 és T2000.