Digitális flip katalógusok

Szeretne környezettudatosan böngészni katalógusunkban, vagy egyszerűen csak gyorsan keresni valamit? Digitális katalógusaink és online brosúráink mostantól a nap 24 órájában elérhetők. Akár a kaiserkraft főkatalógusa, akár a saját gyártású termékek iránt érdeklődik. Egyetlen kattintással most minden szükséges információt megkaphat. Jó szórakozást a keresgéléshez, megtaláláshoz és olvasáshoz.

Legjobb termékeink az új évre.

Flip katalógusok 800

Legjobb termékeink segítenek abban, hogy Ön és vállalata sikeresen megbirkózzon a 2024-es év új kihívásaival.

Professzionális felszerelés és csomagolási megoldások, amelyek teszik a dolgukat.

A legjobb Professzionális felszerelés és csomagolási megoldások.

Legyen szó regionális, helyi vagy globális, nagy vagy kicsi üzemről, műhelyről vagy raktárról, mi minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb felszerelést biztosítsuk Önnek a munkához. És mindent megteszünk azért, hogy a dolgok úgy működjenek, ahogyan azt Ön elvárja. Ezért figyelmesen szemléljük a világot, odafigyelünk másokra, és körültekintően cselekszünk. És mindezt fenntartható módon tesszük a jövő generációi számára. Ebben biztos lehet!*

* Az árak év közben is változhatnak.

Flip katalógusok ler

Minden nap valamilyen pluszt kínálunk.

Empowered to work best.
Flip katalógusok ler

Magas szintű ipari és csomagolási szakértelmünk nek köszönhetően hatékony támogatást nyújtunk, értjük az értékláncok működését, minőségi ter mékeket és fenntartható alternatívákat kínálunk, és kiváló szolgáltatásokat nyújtunk a termékektől a műszaki integráción át az egyedi megoldásokig. Kínálatunk a professzionális üzleti felszereléssel szembeni összes követelménynek megfelel az iroda, a szállítás, a raktár, a műhely, valamint a csomagolási megoldások terén.

Projektek a végtelen lehetőségekért.

Tértervezés és megvalósítás. A kaiserkraft projektszolgáltatásának segítségével.
Flip katalógusok 800

Mindent megkap, amink csak van: sokéves tapasztalatot, személyes és készséges tanácsadást, valamint egy olyan hozzáállást, amelynek segítségével a komplex helyzeteket is megoldjuk. Röviden összefoglalva: projektszakértőink a kihívások kezelésének mesterei.

Beszerzés egyszerűen.

kaiserkraft e-beszerzés.

Bizonyos területek esetében nem olyan egyértelmű, hogy hol lehet spórolni. A C-áruk beszerzéséről nem is beszélve. A kis termékek koordinálatlan megrendelése ugyanis magas folyamatköltségekkel jár. Ezért különösen fontos, hogy rálátása legyen erre a területre, és biztosítható legyen az átláthatóság.

Flip katalógusok 772

Tökéletesen passzol.

Egyedi termékek a kaiserkraft saját gyártásából.

Legyen szó testre szabott vagy sorozatgyártásról, a kaiserkraft házon belüli gyártóüzemünk olyan termékeket készít, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek - szín, forma és abszolút csúcsminőség tekintetében Made in Germany.

Borítóoldal brosúra házon belüli gyártása

The Expertise Collection.

eurokraft. Ezek a termékek bírják.
Borítóoldal brosúra magáncímkék

Ezért van szükség olyan termékekre, amelyek bírják a strapát. Több mint 75 éve mindent megteszünk a vállalatok felszereléséért. A know-how, a minőség iránti érzék és az irodai és üzleti berendezések iránti szenvedély - mindez az eurokraft saját márkánkban összpontosul. Az eredmény olyan termékek, amelyek kiállják az idő próbáját.

Az eurokraft pro E-Modul NEO.

A szállítás újszerű könnyedsége.

Az E-Modul NEO olyan elektromos hajtás, amely három tényezőt egyesít önmagában: Ergonómia, munkabiztonság és rugalmasság. Mindenütt használják, ahol kézi vezérlésű, nem kötött pályás anyagmozgató eszközök alkalmazására kerül sor. Az E-modul NEO lehetővé teszi, hogy az akár 500 kg-os terheket lényegesen kisebb erőkifejtéssel mozgassák. Ez megkönnyíti az alkalmazottak munkáját, és összességében biztonságosabbá teszi a munkát.

Flip katalógusok ler

Az eurokraft pro e-anyagállvány.

Emelés és süllyesztés egyetlen gombnyomással.
Flip katalógusok wt$

Képzelje el, hogy olyan személyi asszisztense van, aki végigkíséri Önt minden hullámhegyen és hullámvölgyön. Aki megszabadítja Önt a terhektől, és gombnyomásra dolgozik. És aki 10 év után is ugyanolyan megbízhatóan áll Ön mellett, mint az első napon.

EUROKRAFTpro elektromos vontató

TAKKTOR T1000 és T2000: Maximális munkabiztonság és ergonómia
Takktor

Szeretné biztonságosabbá és hatékonyabbá tenni a vállalaton belüli szállítást? A TAKKTOR segítségével könnyebben el tudja juttatni a nehéz terheket A-ból B-be, így kevesebb fáradtsággal és nagyobb biztonságban tudja végezni a mindennapi munkát. A vontató két változatban kapható: T1000 és T2000.