Digitális flip katalógusok

Szeretne környezettudatosan böngészni katalógusunkban, vagy egyszerűen csak gyorsan keresni valamit? Digitális katalógusaink és online brosúráink mostantól a nap 24 órájában elérhetők. Akár a KAISER+KRAFT főkatalógusa, akár a saját gyártású termékek iránt érdeklődik. Egyetlen kattintással most minden szükséges információt megkaphat. Jó szórakozást a keresgéléshez, megtaláláshoz és olvasáshoz.

KAISER+KRAFT Fő katalógus

EQUIPPED FOR TOMORROW
Flip katalógusok ler

Miért kell megvárni, amíg a kezében tartja? Böngésszen digitális katalógusunkban digitálisan! *

* Az árak év közben is változhatnak

Az EUROKRAFTpro E-Modul NEO

A szállítás újszerű könnyedsége

Az E-Modul NEO olyan elektromos hajtás, amely három tényezőt egyesít önmagában: Ergonómia, munkabiztonság és rugalmasság. Mindenütt használják, ahol kézi vezérlésű, nem kötött pályás anyagmozgató eszközök alkalmazására kerül sor. Az E-modul NEO lehetővé teszi, hogy az akár 500 kg-os terheket lényegesen kisebb erőkifejtéssel mozgassák. Ez megkönnyíti az alkalmazottak munkáját, és összességében biztonságosabbá teszi a munkát.

Flip katalógusok ler

Az EUROKRAFTpro e-anyagállvány

Emelés és süllyesztés egyetlen gombnyomással
Flip katalógusok wt$

Képzelje el, hogy olyan személyi asszisztense van, aki végigkíséri Önt minden hullámhegyen és hullámvölgyön. Aki megszabadítja Önt a terhektől, és gombnyomásra dolgozik. És aki 10 év után is ugyanolyan megbízhatóan áll Ön mellett, mint az első napon.

KAISER+KRAFT BEST OF

Több mint 80.000 árucikkből a legjobbak

Gyrosabban, egyre gyrosabban

Kelet-Európa országai most egyre közelebb kerülnek egymáshoz. És mindez a KAISER+KRAFT jóvoltából. Az új brnói logisztikai központnak köszönhetően lerövidítjük a szállítási útvonalakat, és már 48 órán belül ki tudjuk szállítani a megrendeléseket. 10 000 m2-en több mint 1500 slágerterméket tárolunk, amelyek minden eddiginél gyorsabban jutnak el Önhöz. A logisztikai központ a fenntarthatóságra is kiemelt figyelmet fordít. A melegvíz-ellátást napelemes rendszer biztosítja, az e-autók számára gyorstöltő állomások vannak kialakítva és a LED-világítás mozgásérzékelős. Ezt nemcsak mi tartjuk kiemelkedőnek, hanem a BREEAM tanúsítói is, akik a telephelyet „nagyon jó” minősítéssel jutalmazták. *

* Az árak év közben is változhatnak.

Flip katalógusok ler

Saját márkás brosúra.

Olyan termékek, amelyek bírják a strapát: EUROKRAFT
Borítóoldal brosúra magáncímkék

Semmi sem állíthat meg.

Ezért van szükség olyan termékekre, amelyek bírják a strapát. Több mint 75 éve mindent megteszünk a vállalatok felszereléséért. A know-how, a minőség iránti érzék és az irodai és üzleti berendezések iránti szenvedély - mindez az EUROKRAFT saját márkánkban összpontosul. Az eredmény olyan termékek, amelyek kiállják az idő próbáját.

Prospektus házon belüli gyártása.

Equipped for manufacturing

Legyen szó testre szabott vagy sorozatgyártásról, a KAISER+KRAFT házon belüli gyártóüzemünk olyan termékeket készít, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek - szín, forma és abszolút csúcsminőség tekintetében Made in Germany.

Borítóoldal brosúra házon belüli gyártása

Beszerzés egyszerűen

KAISER+KRAFT e-beszerzés
Cover eProcurement

Vannak olyan területek, ahol a megtakarítási potenciál nem olyan nyilvánvaló. És ott van még az áruk beszerzésének feladata. A kis termékek koordinálatlan megrendelése ugyanis magas folyamatköltségekkel jár. Ezért különösen fontos, hogy ez a terület ne kerüljön ki az ellenőrzése alól, és biztosítható legyen az átláthatóság.

KAISER+KRAFT: Az Ön partnere a jövőbe vezető úton

Equipped for tomorrow

Mi vagyunk a KAISER+KRAFT. A szenvedélyt és a szakértelmet képviseljük. Minden nap arra törekszünk, hogy a lehető legjobb eszközöket biztosítsuk a munkájához. Ennek során soha nem feledkezünk meg a környezet és az emberek iránti felelőssé günkről. Mert a fenntarthatóság és az üzlet összetartozik. Ezért következetesen kiállunk az általunk okozott környezeti és éghajlati hatások csökkentése és a társadalmi felelősségvállalás mellett.

Flip katalógusok ler