Talicskák

Építkezéseken és a mezőgazdaságban egyaránt elengedhetetlen segítőtársaink a talicskák. Ezekkel az eszközökkel a különféle árucikkek könnyedén és egyszerűen szállíthatók az egyik helyről a másikra. Akár egy univerzális talicskáról, egy szögvasból készült darabról, vagy egy kocsiról van szó, a kaiserkraft online boltjában mindenféle sokoldalú szállítóeszközt megtalál.

A Talicskák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MATADOR.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Befogadóképesség
Relevancia szerint
Modell száma: 61

Talicskák mindennapi munkára és építkezésreTalicskák nélkül elképzelni is nehéz számos iparágat. Ezek a praktikus szállítóeszközök segítenek nekünk könnyedén mozgatni különféle anyagokat, mint például homokot vagy sittet. A hasznos kibillentési funkció segítségével pedig a hulladékot is egyszerűen eltávolíthatjuk. Legyen szó építkezésről vagy kertgondozásról, a kaiserkraft; talicska választéka igen széleskörű.Különböző formájú talicskákAz egy- vagy két keréken gördülő modellektől kezdve a szögvas talicskákon és téglaszállítókon át, a szállítóeszközök sokféle formában elérhetőek. Választásnál azonban fontos szempontokat kell figyelembe venni:Anyag: Az alumíniumból vagy műanyagból készült talicskák könnyedén kezelhetőek, ideálisak könnyebb anyagok szállítására. Ha azonban nehezebb anyagok, mint például kő vagy építési törmelék szállítása a cél, akkor a robosztus, acélból készült talicskák, melyek például rozsdamentes acélból készültek, lesznek a megfelelő választás.


Ergonómia: A munkatársak egészségét szem előtt tartva az ergonomikus fogantyúk és a hátbarát billentési mechanizmus jó befektetésnek bizonyulhat. Ezek segítenek megelőzni a fáradtságot és a hosszú, betegség miatti hiányzásokat.


Kerekek: A légkamrás gumikerekekkel ellátott talicskák szinte minden terepen könnyedén használhatóak. Pótkerék mentes megoldást keres? Ebben az esetben válassza a tömör gumiabroncsos modelleket.

Továbbá, talál nálunk takarmányozáshoz használható vagonokat és kocsikat mezőgazdasági munkához, melyek megerősített sarokkal és élelmiszerbiztonsági szempontból ártalmatlan por bevonattal rendelkeznek. Az úgynevezett „Kipp-Japaner'' talicskák szintén elérhetőek, melyek nagy méretű tartályukkal külön is kibillenthetőek, anélkül, hogy meg kellene emelni az egész járművet.Melyik talicska milyen célra való?Az univerzális és építkezési talicskák igazi mindenesek, remekül alkalmazhatóak kertészeti és ipari munkákra egyaránt. A vagonok pedig kiválóan használhatóak nagy mennyiségű takarmány szállítására mezőgazdasági üzemekben. A japán talicskák kifejezetten a nehezebb áruk kíméletes szállítására lettek kialakítva, ahogyan a kő- és téglaszállító talicskák is.


Amennyiben bizonytalan abban, hogy melyik talicska felelne meg legjobban vállalkozása igényeinek, lépjen kapcsolatba velünk! Szívesen állunk rendelkezésére személyes tanácsadással, és segítünk a további szállítóeszközök és kocsik kiválasztásában is.Ezek a termékek is érdekelhetik:Digitális mérlegek | Teleszkópos rakodók | Kannák | Tároló dobozok aprócikkekhez | Darabszámláló mérlegek | Magnetoplan vázak