+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Karima átmérő
Axiális teherbírás
 

Kerékkoszorúk

Forgózsámolyos kormányzás esetén a kerékkoszorú összeköttetést biztosít az alvázkeret és a forgóállvány között. Így sokat kell bírnia… És ami még ennél is fontosabb, válassza a kiváló minőséget, így új kerékkoszorúja nem kopik el olyan gyorsan. Röviden: válasszon kerékkoszorút választékunkból!
1 termék található
| | |
1 termék található
Pótalkatrészek a flottájához: kerékkoszorúk
A forgózsámolyos kormányzású többtengelyes járműveknél a kerékkoszorúk az első tengely részét képezik, ezzel áll kapcsolatban a mozgatható kormányrúd. Kanyarokban a kormányzás úgy zajlik, hogy a merev tengely egyszerűen elfordul – és a kerékkoszorúk gondoskodnak a szükséges forgathatóságról. Idővel az alkatrészekre bizonyos természetes mértékű kopás jellemző. Ezért webáruházunkban a kerekek és görgők kategóriában a pótalkatrészek mellett kiváló minőségű kerékkoszorúkat is talál. Segítségükkel cége szállítóeszközei tartósan használhatóak, az áruszállítás pedig zökkenőmentes lehet.

Kiváló minőségű kerékkoszorúk szakkereskedőtől
Webáruházunkban például kiváló minőségű golyós kerékkoszorúkat talál. Ezek különböző axiális teherbírással és méretekkel rendelkező kivitelekben rendelhetők max. 30 km/h sebességre képes szállítóeszközökhöz. Karimánként 500 mm átmérő alatti modelleknél a szereléshez négy-hat csavar szükséges, nagyobb átmérőnél pedig legalább nyolc. Figyelem: a karimaátmérő és a felső gyűrű belső átmérője tekintetében a feketével alapozott felületű alkatrészek nagy gyártási tolerancia alá esnek. A KAISER+KRAFT által kínált kerékkoszorúk karimagyűrűi nem rendelkeznek furatokkal, a kerékkoszorúk pedig két, golyópályás acélgyűrűvel vannak ellátva. Ezenkívül precíziós acélgolyókkal és zsírzószemmel is rendelkeznek. Végül mindenképpen ügyeljen a kerékkoszorú szabadon futására. Gondoskodjon a webáruházunkban található kiváló minőségű kerékkoszorúkkal arról, hogy szállítóeszközei mindig használatra készen álljanak, és cége áruinak szállítása mindig gördülékeny lehessen!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás