Bevásárlókocsik

Vásárlás profiknak: bevásárlókocsinkkal még a munkaeszközök beszerzése is kellemes vásárlási élménnyé válik a nagykereskedelmi és ipari ágazatban.

A Bevásárlókocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kongamek, HelgeNyberg, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
1090
1090
1090
1090
-
Relevancia szerint
Modell száma: 22

A megfelelő választás cégeknekAmikor azt mondjuk, bevásárlókocsi, természetesen nem a szupermarketekből ismert klasszikus darabra gondolunk. Az ipari szállítókocsik professzionális minőséget, speciális funkciókat kínálnak, és szakemberek számára is megfelelőek. Hogy mit is jelent ez? Örömmel eláruljuk Önnek!Melyek a nagykereskedelmi és hasonló célokra szolgáló, ipari bevásárlókocsik sajátosságai?Az ipari változatok egyszerre használhatók szállítóeszközként és elosztókocsiként. Kompakt polcos kocsiként vagy platós kocsiként a megrendeléseket, a munkavégzéshez vagy a gyártáshoz szükséges anyagokat rendezetten és a szükséges teherbírás birtokában szállítják a következő feldolgozási pontra. Ez lehet akár a szaküzlet pénztára, vagy a műhelyben egy munkaállomás. Az ipari felhasználásra szánt változatoknak többet kell nyújtaniuk, mint az élelmiszer-vásárlásra szolgáló hasonló termékeknek, és ezt meg is teszik:  • Nagy teherbírás minden változat esetén

  • Mozgékony kerekek és görgők a szűk raktári folyosókon való manőverezés érdekében

  • Ergonomikus vezetés

  • Nagy fokú ellenállás az időjárási viszontagságokkal és a kopással szemben

  • Szétválogatási lehetőségek különböző polcokon, kosarakban stb.


Milyen további felhasználási lehetőségek vannak cégek számára?Önnek nem eladótérrel rendelkező nagykereskedése vagy szakáruháza van? A jól manőverezhető szállítóeszközök attól még az Ön vállalkozásának is hasznosak lehetnek. A stílusos kialakítású polcos kocsik tálaló- vagy asztalkocsiként is megállják a helyüket a vendéglátás és a catering területén. Egy kosarakkal felszerelt platós kocsi pont megfelelő a csomagok és postai küldemények szétosztásához. Mint a kínálatunkban található összes többi szállítóeszköz esetében, a termék itt is igazodik a vállalat igényeihez.Mire kell figyelnem az eladótérben történő használat során?Bár a nagyobb teherbírás és szállítási felület mindig jó ötlet, a kocsi kiválasztásánál az Ön termékkínálata és az eladóterek elrendezése a meghatározó.  • Ha Ön építési anyagokkal és kiegészítőkkel, valamint nagy méretű termékekkel és aprócikkekkel egyaránt kereskedik, két különböző változat az észszerű megoldás.

  • A méreteket úgy kell megválasztani, hogy a vásárlók könnyen mozoghassanak a polcok között anélkül, hogy elállnák egymás útját, vagy bonyolult fordulási manővereket kellene végrehajtaniuk.

  • Továbbá a bejáratnál és a kijáratnál is elegendő helyet kell biztosítani a megfelelő számú bevásárlási segédeszköznek. Sok változat helytakarékosan egymásba tolható, ám a korláttal felszerelt, a polcos és a rácsos kosárral ellátott változatoknál erre nincsen mód.


Tekintse a bevásárlókocsikat a munkafolyamat fontos elemének, és vásárlás előtt részletesen elemezze az áruforgalmat. Szívesen segítünk Önnek kiválasztani az elemzés eredményei alapján legmegfelelőbb termékeket. Forduljon hozzánk bizalommal!