Márka
+
Magasság [mm]
+
600
600
1930
1930
-
Szélesség [mm]
+
460
460
2400
2400
-

Guruló tárolók

Lássuk a szállítást… Kicsi és nagy, könnyű, közepes és nagyon nehéz áruk. Nem gond! A guruló tárolók segítségével bármely áruját gyermeki könnyedséggel és biztonságban szállíthatja. Az erős igénybevétel vagy a folyamatos használat meg sem kottyan ezeknek a segítőknek.

A Guruló tárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Kongamek, EUROKRAFTbasic, ZARGES, Gmoehling, PRESTAR.

Legkeresettebb
Modell száma: 135
Nézet:
Guruló tárolók
A guruló tárolók és a görgős konténerek bármilyen típusú áruk egyszerű szállítását teszik lehetővé a vállalaton belül vagy a tehergépjárművekben. A legkülönbözőbb kivitelű rácsos kocsik használhatók ezen a területen könnyű szerkezetű szállítókocsiként. Lenyitható hosszanti oldallal vagy huzalrácsból készült kétszárnyas ajtókkal rendelkező kocsik ugyanúgy választhatók, mint zárt kabinokkal ellátott guruló tárolók. A különböző szállítóeszközök és kocsik különféle görgőkkel választhatók különböző padlóburkolatokhoz, például betonhoz, szőnyeghez vagy linóleumhoz, és adott esetben többször lecserélhetők. A lehajtható elülső résszel készült görgős konténerek segítségével a szállítási segítő megtöltése és kiürítése különösen kényelmes lehet. Az aljként fa raklapokkal rendelkező szállító alvázak és a műanyag aljjal ellátott logisztikai dobozok célzottan választhatók ki a szállítmánynak megfelelően. A KAISER+KRAFT-nál élelmiszerekhez alkalmas görgős konténereket és további speciális szállító alvázakat is rendelhet.

Guruló tárolók a kiskereskedelem, a logisztika és számos más terület számára
Legyen szó akár guruló tárolókról a logisztikai vállalatok vagy görgős konténerekről a kiskereskedelmi vállalatok számára: a szállítóeszközökre és kocsikra robusztus gyártási minőség jellemző, és még nagy igénybevételnek is tartósan ellenállnak. Mobil egymásra rakható rácsos tárolók és zárt szekrénykocsik egészítik ki a görgős konténerek rendkívül sokoldalú termékkínálatát. A makrolonlemezes ajtókkal rendelkező biztonsági szállítóeszközök vagy az alumínium guruló tárolók kiváló minőségű kialakítással találhatók meg választékunkban. Az egyes görgős konténerek töltési térfogata jóval 700 l fölött is lehet. A mindennapi használattal kapcsolatban fontos figyelembe venni, milyen töltési magasságban lehetséges a tárolók be- és kirakodása. Amennyiben a szállítandó anyagok átmeneti tárolására van szükség, kínálatunkban zárható guruló tárolókat is talál. A KAISER+KRAFT választékában bármely típusú áru szállításához és tárolásához megtalálhatja a megfelelő guruló tárolót vagy görgős konténert, és segítségükkel a vállalatán belüli logisztikát minden esetben mobilan alakíthatja ki.