Guruló tárolók

Lássuk a szállítást… Kicsi és nagy, könnyű, közepes és nagyon nehéz áruk. Nem gond! A guruló tárolók segítségével bármely áruját gyermeki könnyedséggel és biztonságban szállíthatja. Az erős igénybevétel vagy a folyamatos használat meg sem kottyan ezeknek a segítőknek.

A Guruló tárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Kongamek, EUROKRAFTbasic, ZARGES, Gmöhling, PRESTAR.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
202
202
1930
1930
-
Relevancia szerint
Modell száma: 142

Guruló tároló, rácsos rolli kocsi – univerzális megoldás tökéletes vezetési élménnyel társítvaAz utakon lassan már önvezető autók járnak. Ezzel szemben a raktárakban, szállodákban vagy műhelyekben még sokáig fogják tolni és húzni a kocsikat. Még szerencse, hogy nálunk Ön is olyan guruló tárolókat talál, amelyekkel a szállítás mintha csak magától menne.Görgők minden környezetbenGuruló tárolóink sok dolog szállítására alkalmasak: rakásolható tárolók, kartondobozok, szennyes, szerszámok... Ami a tárolókban közös, hogy egyáltalán nem bonyolult a kezelésük. És kitűnő a gördülésük. Ezért a kiváló minőségű görgők kezeskednek.A tökéletes vezetési élményt biztosító görgő működése függ a padlóburkolattól. A tömörgumi akkor ideális, ha a konténer a szabadban mozog vagy több küszöbön is át kell tolni. Az érzékeny padlókon a nyomot nem hagyó görgők garantálják, hogy nem marad hátra semmilyen bosszantó csík. A megérkezéskor a kettős fék funkció biztosítja, hogy a tároló se előre se oldalra ne guruljon tovább.És belülről?Belül bőven van hely, a polcos kocsiknál akár több szinten is. Így a szállítandó árut kiválogatva viheti egyik helyről a másikra. Annak biztosítására, hogy útközben semmi se essen le a kocsiról, a guruló tárolókat két, három vagy négy fallal is választhatja – a rácsos falaknál jól látható a belső rész, a teljes szélességű falak pedig a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják. A külön zárható szárnyasajtók gondoskodnak az értékes tárgyak szállítása során a biztonságukról.A KAISER+KRAFT webshopjában ezeken kívül talál még irodai anyagokhoz, szerszámokhoz és laboranyagokhoz használható szekrénykocsikat, szuperkönnyű alumínium guruló tárolókat, logisztikai tárolókat, valamint sok más szállítóeszközt és kocsit. Ideális átmenet, amíg rácsos kocsijai önmaguktól nem kezdenek gurulni. Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Teknőbillentők | Összehajtogatható kartonok | Emelőberendezések | Szállítóeszköz-görgők | Számlálómérlegek | Emeléssegítők | Kongamek irodai kocsik | EUROKRAFTpro szállítókocsik