Kombinált hamutartók

Az egyik kezében az elviteles kávé, a másikban még egy utolsó cigaretta, mielőtt folytatná a munkát. Könnyítse meg a hulladékok kidobását egy kombinált hamutartóval vagy egy biztonsági hamutartóval, így a cigaretta nem a földön, a kávéspohár pedig nem a sövényben landol. Válassza ki a saját bejárati területéhez alkalmas hamutartóval felszerelt szemetesvödröt kínálatunkból.

A Kombinált hamutartók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VAR, PROCITY, helit.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Térfogat [L]
  4
  4
  120
  120
  -
  Hamutartó színe
  Hamutartó anyaga
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 74

  Kombinált hamutartós szemetesek a kültéri terület a kétszeres tisztaságáért  A kettős megoldás nagyobb tisztaságot garantál. A kaiserkraft kombinált hamutartói kettős funkciót töltenek be, méghozzá egységes megjelenésben. Így járulnak hozzá a kültéri területek és a dohányzósarkok tisztaságához – mindezt kevés helyigénnyel.  Helytakarékos, masszív és tűzálló – hamutartó és szemetesvödör egyben  A kaiserkraft kombinált hamutartóival nem szükséges külön szemetesvödröt és külön hamutartót felállítania, hiszen ezeket kombinációban kapja meg. Így a munkatársai egyetlen helyen szabadulhatnak meg a szeméttől és a cigarettacsikktől. Ezzel helyet takarít meg, és csökkenti a padlóra kikerülő szemét mennyiségét. Annak érdekében, hogy kültéren ellenálljanak a szélnek és az időjárás viszontagságainak, a kombinált hamutartók különböző méretűek, és erős acéllemezből vagy nemesacélból készült külső burkolattal rendelkeznek. A nem védett felállítási helyekhez fedéllel ellátott tárolókat kínálunk. A kiürítést a hulladékzsákok helyett fogantyús belső tartályok könnyítik meg.  Szeretne a bejárati ajtó mellé hulladékgyűjtőt elhelyezni? Kombinált hamutartóink nemcsak praktikusak, hanem mutatósak is. Erről a kiváló minőségű anyagok, a vonzó színek és az igényes, visszafogott formatervezés gondoskodik. A zárt és kis fedélnyílású hamutartók a levegőt is tisztán tartják.
  Védelem a tűzveszély ellen tűzgátló hatású kombinált hamutartókkal  Már csak az kérdés maradt, mi történik akkor, ha az izzó cigaretta a nem megfelelő nyílásba esik. Erre az esetre a kaiserkraft kombinált hamutartói tűzállók. A tűzgátló hatású tartályok csírájában elfojtják a lángot.