Polcos kocsik

Nagyobb rend, több hely, nagyobb áttekinthetőség – akár öt szinten. Nem az új otthonáról beszélünk, hanem az új emeletes kocsijáról. Például a műhelyébe. Ám a tágas lakásokhoz hasonlóan ezek a mobil segítők is minden egyedi igényt kielégítenek, számos méretben, kivitelben és teherbírással kaphatók.

A Polcos kocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Kongamek, HelgeNyberg, Treston, eurokraft basic, KS Tools.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 99

Polcos kocsik: nélkülözhetetlen multitálentumok minden szintenA munka hatékonysága a folyamatban résztvevő összes tényező minőségével együtt nő. A polcos kocsikkal a kaiserkraft támogatja Önt és munkatársait abban, hogy minden nap a legjobbat nyújtsák – és húzzák. Ha a szállítandó áruk mobilitása a kérdés, a különbséget mindig a kis részletek rejtik. Legyen az szervizkocsi, szerelőkocsi vagy variálható állványkocsi, minden részlet számít, ha a munka megkönnyítéséről és a folyamatok felgyorsításáról van szó. Viszont mindig tartsa szemmel: a biztonságot.Form follows function: polcos kocsik mindenféle felhasználási területenA cél szentesíti az eszköz – kialakítását. A komissiózásnál a szállítandó árukat vízszintesen lehet rendezni, az állványpolcok egyszerűen mozgathatók ki- és befelé. A polcok egyenként eltávolíthatók és a kívánt magasságban felakaszthatók, többféle mérethez, például ládákhoz és csomagokhoz is megfelelők. A ferdén felakasztott állványpolcok lehetővé teszik a jobb átláthatóságot és megkönnyítik a hozzáférést a nyitott kisalkatrész-tárolóhoz. És ha netán valami kiesne: egy túlnyúló acélperem biztosítja a legurulás elleni védelmet.Guruló tárolót keres, amelyet a gyártásnál tud használni? A műhelykocsi esetében a mobilitás stabilitással és struktúrával párosul. A porszórt bevonatos acélszerkezet sok mindent kibír, és a peremmel ellátott tálcás polcokon a kenőolajos flakonokat is rögzíteni lehet. Amint látja, az igények olyan sokszínűek mint a felhasználási lehetőségek. A mi polcos kocsink felszereltsége is ilyen.Könnyű vagy nehéz szállítandó áruk – az egyszerű kezelés borítékolvaA polcos kocsi olyan sokoldalú bajnok, amelyre minden cégnek szüksége van. Ideális komissiózásnál, praktikus köztes tároláshoz, ahogyan az a biztonságos áruszállítás nagykönyvében meg van írva. És ez vonatkozik az építőelemektől az irodai anyagokig. A kettős fékkel felszerelt beálló görgők és fix görgők garantálják a könnyű manőverezést, akkor is, ha ezt 250 kg súllyal kell megtenni. A szétszerelt állapotban kiszállított kocsi összeszerelése sem jelent problémát. A hab a tortán, hogy polcos kocsiját az Ön által kért RAL-színben is megkaphatja, mindössze egy csekély felár ellenében. Szóval, melyik is az Ön modellje? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk a továbbiakban.Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Zsákszállító molnárkocsik | Alumínium szállítóládák | Összehajtogatható kartonok | Emeléssegítők | Felhajtórámpák | Levélmérlegek | Magnetoplan szállító alváz