Márka
+
Magasság [mm]
+
750
750
1900
1900
-
Szélesség [mm]
+
290
290
1140
1140
-

Polcos kocsik

Nagyobb rend, több hely, nagyobb áttekinthetőség – akár öt szinten. Nem az új otthonáról beszélünk, hanem az új emeletes kocsijáról. Például a műhelyébe. Ám a tágas lakásokhoz hasonlóan ezek a mobil segítők is minden egyedi igényt kielégítenek, számos méretben, kivitelben és teherbírással kaphatók.

A Polcos kocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kongamek, HelgeNyberg, EUROKRAFTpro, Treston, QUIPO.

Legkeresettebb
Modell száma: 111
Nézet:
Polcos kocsik szállítási segítőként
Online kínálatunkban az Ön egyedi igényeinek megfelelő polcos kocsikat és asztalkocsikat talál. Széles választékot kínálunk a munkahelyi mindennapokban univerzális felhasználási lehetőséget nyújtó asztalkocsikból és polcos kocsikból. A kínálat az egyszerű irodai asztalkocsiktól egészen az ipart célzó nagy teherbírású polcos kocsikig terjed. A méretek, a kivitelek és a teherbírási értékek sokféleségével az optimális szállítási segítőt kapja kézhez a vállalata számára. Több szinten helyezhet el és szállíthat tárgyakat. A rugalmasan megrakodható szállítóeszközök számos üzemben ráadásul folyamatos használatnak vannak kitéve.

Polcos kocsik a rend érdekében a raktárban és az iparban
A megfelelő szállítóeszközökkel és kocsikkal könnyebb a munkavégzés. A polcos és az asztalkocsik esetén kiváló minőséget kínálunk kiváló áron, ahogy minden más termékünknél is webáruházunkban. A szállítóeszközök nagy teherbírású és kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyekkel gond nélkül szállíthatók még nagyobb terhek is. Kiváló funkcionalitásuknak köszönhetően az asztal- és polcos kocsik szinte bárhol használhatók, és minden munkaterületen hozzáadott értékkel rendelkeznek. A rugalmas munkavégzés érdekében némelyik polcos kocsi polcai tetszés szerint kivehetők, hogy mindig éppen annyi hely lehessen, amennyire szükség van. Így nagy mennyiségű idő takarítható meg, hiszen nem szükséges cserélgetni a szállítókocsikat. Mindössze a kívánt lapok eltávolítására vagy behelyezésére van szükség. Az asztalkocsik is rendkívül funkcionálisak lehetnek. Kevés helyet foglalnak, és alig néhány mozdulattal összecsukhatók, hogy kompakt formában tárolhassa őket. A KAISER+KRAFT megfelelő szállítási segítőjével tehát sok idő és hely takarítható meg, ez pedig rendkívül fontos a munka modern világában.