Csavarkulcsok

Laza egy csavar? Nincs is ennél egyszerűbb dolog. Nálunk erős és sokoldalúan használható csavarkulcsokat talál, mindenféle méretben és mindenféle igényhez.

A Csavarkulcsok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools, HAZET, VIGOR.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Hossz [mm]
  71
  71
  450
  450
  -
  Kulcsszélesség, hüvelyk
  Kulcsnyílás mm-ben
  Kulcsnyílás mértékegysége
  Kivitel
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 45

  Csavarkulcsok – amelyekkel Ön is bármivel elbír  Egyetlen csavar, amely nem akar meglazulni, és máris áll a munka. Ezért jobb előre felkészülni és egy csavarkulcsot beszerezni. Villáskulcs vagy csillagkulcs, nagy vagy kicsi, nálunk mindent megtalál. Így egyetlen csavar sem fogja Önt többé feltartani.  Villás- vagy csillagkulcs?  Egyre több és több megfelelő csavarkulcs áll rendelkezésre. Amíg a méret, illetve a kulcsnyílás stimmel, addig bármilyen formából választhat – például használhat villás- vagy csillagkulcsot:  • Villáskulcs: A formája akkor különösen praktikus, amikor csak kevés hely áll rendelkezésre.

  • Csillagkulcs: Nagyobb erőátvitelt tesz lehetővé és kevésbé könnyen csúszik le. A jó hozzáférhetőség a csavarhoz vagy anyacsavarhoz azonban feltétel.


  Mindkét változatot megtalálja a kaiserkraft webshopban, kombinált kiszerelésben is. Így egyetlen szerszámot két különböző méretű csavarkulcsként használhat. Ha nem tud dönteni a csillag- vagy villáskulcs között, szerezzen be magának egy csillag-villáskulcsot!  Nagyobb rugalmasság racsnival, dugókulccsal és állítható villáskulccsal  Csak egy szerszámot szeretne, amely többféle csavarhoz is használható? Ez is megoldható, például egy állítható villáskulccsal, amelynél a villa méretét egyszerűen csak be kell állítania. Vagy alternatívaként használhat egy bitekkel kombinált dugókulcsot. Másrészről a racsnis csillagkulcs gyors irányváltást tesz lehetővé, így többet már emiatt sem kell bosszankodnia.  Ezek és még több más csavarkulcs nálunk különböző méretben, különböző anyagból, külön vagy praktikus készletekben is rendelkezésre áll. Mindezek mellett a kézi szerszámok mint például a fogók vagy hajlított kulcsok, nem utolsó sorban a bitek és dugókulcsok, valamint munkavédelmi kesztyűk mind kényelmesebbé teszik a munkavégzést. Praktikus szerszámkészleteink ideális alapfelszereltséget biztosítanak.  Hol fogja mindezt tárolni? Ajánljuk Önnek a munkapadot, a műhelypultot vagy – mindazoknak, akik gyakran vannak úton a munkájuk miatt – a szerszámkocsit.  Végezetül még egy tipp: A perforált falakra a csavarkulcsokat fel tudja akasztani, így egyetlen mozdulattal könnyedén hozzáfér a megfelelő méretű szerszámhoz.