Irodai polcos szekrények, polcos szekrények

Mindennek van hely: iratrendezőknek, aktáknak, dokumentumoknak… Az irodai állványokon mindennek, aminek szem előtt kell maradnia, megtalálhatja a megfelelő helyet. Kínálatunkban a legkülönfélébb méretű, polcmélységű, színárnyalatú és anyagú irodai állványokat találja. Így igényeinek megfelelően választhat ki mindent, amire a munka megszervezéséhez szüksége van.

A Irodai polcos szekrények, polcos szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, eurokraft pro, Tojo, C+P.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 88

Irodai polcos szekrények és kis polcos szekrények: mondjon búcsút a keresgélésnek, és dolgozzon optimálisan!Az apró részletek teszik az ésszerűen berendezett irodát optimálisan berendezett irodává. Ebben az esetben a fontos részlet: az ajtó. Mivel az irodai polcos szekrények és a kis polcok szekrények esetében nincsenek ajtók, a munkatársak egyetlen pillantással és egyetlen mozdulattal megtalálhatják mindazt, amire a munkájukhoz szükség van. Mi pedig elmondjuk Önnek, mikor érdemes nyitott irodai polcos szekrényeket használni a klasszikus szekrények helyett.Mikor válasszak irodai polcos szekrényt és kis polcos szekrényt, és mikor válasszak szekrényt?A polcrendszerek és a szekrények közötti döntésnél alapvetően mindig ugyanazok a kérdések állnak a középpontban – akár irodabútorokat, akár a polcos szekrények műhelyi és raktári változatát, azaz állványokat keres:  • Mit fogok benne tárolni?

  • Kinek és milyen sűrűn kell hozzáférnie a tartalomhoz?

  • Mennyi hely áll rendelkezésre?


Az irodában elsősorban a gyakran használt iratok és dokumentumok kerülnek az irodai polcos szekrényre – amennyiben ez a szabad hozzáférhetőség nem okoz adatvédelmi vagy biztonsági problémákat. Ha ez a helyzet, akkor jobb (zárható) szekrények mellett dönteni.A kis polcos szekrények előnye viszont, hogy a méretezés során nem kell figyelembe venni az ajtók nyitási szögét. Ez különösen kisebb alapterületű irodáknál előnyös, amelyeknek a kis tér ellenére is meg kell felelniük a munkatársak egészségét védő ergonomikus szabályoknak.Az ízléses és koncentrációt támogató munkakörnyezet kialakításának egyik fontos jellemzője a környezet színekkel elért vizuális nyugalma.Irodai polcos szekrények és kis polcos szekrények esetében ezt színes iratrendezőkkel lehet elérni, amelyek esetlegesen az egyik vagy másik dísztárggyal karöltve a rendezettség és az áttekinthetőség hatását keltik a munkatársakban.Másrészről viszont ezek a polcos szekrények épphogy kiemelik az optikailag nyugtalanító, kis részekből álló elemeket, például a tipikus irodai anyagokat, amelyek a szekrényekben jobban elrejthetők – vagy akár dekoratív dobozokban is elhelyezhetők a polcokon.A kaiserkraft-nál irodája a legjobb kezekben vanA bútorsorozatoktól az irodafelszerelésekig és az irodaszerekig: a kaiserkraft kínálatában mindent megtalál az iroda optimális kialakításához.Szolgáltatáskínálatunk pedig még inkább megkönnyíti, hogy az irodaberendezési projekt gyorsan lezárható legyen. Igénybe veheti például összeszerelési szolgáltatásunkat: munkatársaink felépítik, rögzítik és beigazítják a polcos szekrényeket az Ön számára. Emellett szolgáltató partnereink a csomagolást is magukkal viszik. Kérdése van az összeszerelési szolgáltatásunkkal vagy a termékeinkkel kapcsolatban? Forduljon hozzánk!