Terméktípus
Rendelhető színek
Anyag

Acélemelvények

A rendelkezésre álló terek intelligens kihasználása? Raktári emelvényeinkkel ez nem okoz gondot: alakítson ki segítségükkel további tárolófelületeket csarnokában, vagy hozzon ki egyszerűen még többet irodájából. Moduláris rendszereink nagyobb rugalmasságot biztosítanak költséghatékony módon. Így Ön éppen azt a teret alkothatja meg, amelyre szüksége van.

Legkeresettebb
Modell száma: 2
Nézet:
Raktári emelvények és acélemelvények
A raktári emelvények helyet, teret és rugalmasságot teremtenek. A térelválasztó rendszerek jelentősen hozzájárulnak a meglévő területek intelligens kihasználásához. A kész helyiségek, például a csarnokirodák és a konténerek mellett az acélemelvények is számos lehetőséget biztosítanak a meglévő tér okos kihasználásához. Raktári emelvényekkel kiegészítő tárolófelületek hozhatók létre a csarnokokban, de még egy iroda áttekinthető magasságba történő elhelyezése is előnyös lehet. A raktári emelvények kiválasztásánál rendkívül fontos szerepet játszanak a biztonsági szabványok és előírások. Ezt figyelembe véve egy acélemelvény mindig biztonságos és szakszerű választásnak tekinthető. Az acélemelvények oszlopai és tartói melegen hengerelt acélból készülnek (lásd például ezt a raktári emelvényt). A porszórt bevonat révén a felületekre nagyfokú ellenállóság és hosszú élettartam jellemző még nagy igénybevétel mellett is. Végül, de nem utolsósorban a padlóburkolatok minőségére nagy figyelmet kell fordítani. A horony–ereszték kötésű standard forgácslapok kellő szilárdságukkal magas szintű biztonságot nyújtanak.

Moduláris rendszerek a nagyobb rugalmasságért
Ahhoz, hogy bármikor rugalmas térkapacitást lehessen teremteni, az emelvények kiválasztásánál érdemes bővíthető rendszer mellett dönteni. így az egyes modulok igény szerint bármikor csatlakoztathatók egymáshoz. Előnyösek a fixen összecsavarozott szerkezetek, mivel így komplett elemek bármikor, időrabló szétszerelés nélkül áthelyezhetők. Ez nagy előny a fixen telepített komponensekkel szemben. Emelvényekkel gyorsan és csekély erőfeszítéssel teljesen új terek alakíthatók ki. Óriási könnyítést és költséghatékonyságot jelent egy moduláris rendszer olyan vállalatok számára, amelyeknek korlátozott területeken gyakran változó raktári állományokkal van dolguk. A meglévő terek emelvényekkel történő optimális kihasználásával búcsút inthet a kiegészítő tárolófelületek költséges megteremtésének és fenntartásának. A kihasználatlanság így a minimumra csökkenthető. A moduláris emelvényrendszert szakszerű tartozékok, például megfelelő lépcső- és korlátelemek, valamint átadóállomások teszik teljessé. Webáruházunk a kínált raktári emelvényekkel erős termékeket kínál professzionális minőségben.