Ipari szőnyegek

Most pedig következzenek a szőnyegek, méghozzá az ipari szőnyegek. Hihetetlenül sokoldalú előnyöket nyújt ez a termék: nagyobb biztonság, nagyobb ergonómia, több mozgás. A legjobb pedig: nálunk megtalálhatja éppen azt az ipari szőnyeget, amely igényeinek és a talajviszonyoknak a leginkább megfelel.

A Ipari szőnyegek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: COBA, NOTRAX, EHA, Justrite.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 146

Ipari szőnyegek – hogy az alapozás megfelelő legyenAz, hogy mit tudnak az ipari szőnyegek, természetesen a szőnyegtől függ: A kiváló minőségű munkahelyi szőnyegek megelőzik a baleseteket, hozzájárulnak az egészséges testtartáshoz, és segítenek, hogy munkatársai ne fáradjanak el olyan hamar.Az ipari szőnyegek ezt úgy érik el, hogy megakadályozzák a csúszást. A fáradásgátló szőnyegek különösen magasak és puhák, vagy bütykökkel rendelkeznek. Ez olyan ruganyos felületet hoz létre, amely kíméli az ízületeket, izmokat, inakat és szalagokat – különösen a hosszú műszakok során. A perforált felületű szőnyegek megkönnyítik a folyadékok, például az olaj vagy a víz elvezetését. A kaiserkraft oldalán továbbá talál olyan fából készült padlórácsokat, amelyeken targoncával is közlekedhet, valamint munkapadokhoz való asztali szőnyegeket és sok más terméket.Ipari szőnyegek: Minden célra a megfelelőtAz ipari szőnyegek kiválasztásánál döntő tényező, hogy hol helyezkednek el, és ki milyen tevékenységet végez rajtuk:  • Sok munkahelyen a gyártásban vagy a műhelyben a fáradásgátló szőnyeg jó választás.

  • Tudjuk jól, hogy a kivételek erősítik a szabályt. Különösen precíziós munkákhoz javasoljuk, hogy olyan alapot használjon, amely szilárd talajt biztosít.

  • A nyitott szőnyegek folyadékokkal való munkavégzésre alkalmasak. Ha meg akarja védeni a padlót, a szőnyeg legyen zárt.

  • Ha a szőnyegen tartózkodó személy vegyi anyagokkal dolgozik, elengedhetetlen, hogy a szőnyeg ellenálljon a szóban forgó vegyi anyagoknak.

  • A hegesztési munkaterületeken olyan lángálló ipari szőnyegekre van szükség, amelyek még magas hőmérsékleten sem adják meg magukat.

  • Az összedugaszolós rendszerek mérete egyénileg az adott munkahelyhez igazítható.


Hogyan tudunk Önnek a választásban segíteniA Tájékoztató rendszer – padlószőnyegek című cikkünkben áttekintést kaphat az ipari szőnyegek tulajdonságairól. Egy pillantással láthatja, hogy mit tud egy adott szőnyeg. Ha olyan ipari szőnyeget keres, amely ellenáll a vegyi anyagoknak, a legjobb, ha közvetlenül velünk veszi fel a kapcsolatot, mivel ilyenkor a vegyi anyag típusa kiemelt szerepet játszik. Amint láthatja, a szőnyeg kiválasztása megfontolandó. Ne aggódjon, nem hagyjuk egyedül. Természetesen ez vonatkozik a vizes helyiségek szőnyegeire, a szennyfogó szőnyegekre és az online áruházunkban található sok más kisebb-nagyobb termékre is.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Hengeres vágógépek | Kézi emelőkocsik | Csomagmérlegek | LED-kijelzők | Munkahelyi szőnyegek | Kulcstároló