Ipari szőnyegek

Most pedig következzenek a szőnyegek, méghozzá az ipari szőnyegek. Hihetetlenül sokoldalú előnyöket nyújt ez a termék: nagyobb biztonság, nagyobb ergonómia, több mozgás. A legjobb pedig: nálunk megtalálhatja éppen azt a szőnyeget, amely igényeinek és a talajviszonyoknak a leginkább megfelel.

Terméktípus
Fenntarthatóság
  • Nem fenntartható (137)
  • Fenntarthatóság (9)
Szélesség [mm]
25
25
1520
1520
-
Relevancia szerint
Modell száma: 146
Ipari szőnyegek – ergonómia és biztonság a munkahelyen
Az ipari szőnyegek egyetlen olyan munkahelyről sem hiányozhatnak, ahol a munkatársak a munkaidő nagy részét állva töltik. Ennek számos oka van: a magas, habosított szőnyegek vagy bordázott felületek javítják a láb- és a hátizomzat vérkeringését, mivel a munkatársak a puha állófelületen folyamatosan mozgásban vannak. Emellett az ergonomikus ipari szőnyegek a gyors elfáradást is meggátolják. A bordázott felületek továbbá védelmet is biztosítanak a veszélyes csúszás okozta balesetekkel szemben. Így az ipari szőnyegek megfelelő használatával számos hátprobléma vagy munkahelyi baleset okozta betegszabadság elkerülhető. A munkahelyi ergonómia és a balesetek elkerülése ugyan fontos cél, amely elérhető ipari szőnyegekkel, a szőnyegek számos további funkcióval is rendelkeznek, amelyekről a padlóburkolatos terelőrendszerünknél írunk. Speciális munkahelyekre speciális funkciókat kínálunk, így online is megvásárolhatja éppen azokat a padlóburkolatokat, amelyek megfelelnek a követelményeinek. A szőnyegek mellett webáruházunkban olyan speciális termékek is találhatók, mint ez az öntapadó csúszásgátló szalag, amely szintén a balesetek elkerüléséhez járul hozzá.

Különböző ipari szőnyegek az álló munkahelyekhez
A webáruházunkban megtalálható különböző ipari szőnyegek bármely álló munkahelyen használhatók, és számos további pozitív tulajdonsággal is rendelkeznek. Olajos vagy nedves munkahelyekre javasolt egy perforált felületű padlóburkolat, amely kiváló elvezető hatással rendelkezik. A folyadékok elfolyása révén ezekkel az ipari szőnyegekkel a csúszás okozta balesetek is elkerülhetők. A kínálatunkban zárt felületű munkahelyi szőnyegek is megtalálhatók, amelyek ellenállóak a legtöbb olajjal, zsírral és vegyszerrel szemben. A műanyag padlórácsok kifejezetten a részben nehéz szállítóeszközökkel történő ráhajtás esetén használatosak. További speciális felületbevonatok alkalmasak például hegesztő vagy összeszerelő munkaállomásokhoz, amelyeknél el kell kerülni az elektrosztatikus feltöltődést. Online kínálatunkban emellett nedves helyiségekbe való szőnyegek és szennyfogó szőnyegek is megtalálhatók. Az ipari szőnyegek nagyobb része folyóméterben is rendelhető, így mérete pontosan a munkahelyéhez igazítható. Méteráruként a padlóburkolatokkal méretpontosan rendezheti be üzemét. Webáruházunkban biztosan talál az Ön egyedi igényeinek megfelelő ipari szőnyeget. Padlóburkolatos terelőrendszerünk vagy szakértő tanácsadással foglalkozó munkatársaink szívesen segítenek Önnek a választásban.