Érmeszámlálók, bankjegyvizsgálók, bankjegyszámlálók

Mindig is szeretett volna Dagobert bácsit játszani? Érmeszámlálóinkat, bankjegyvizsgálóinkat és bankjegyszámlálóinkat akkor éppen Önnek találták ki. És persze akkor is, ha rendszeresen nagy mennyiségű váltópénzzel van dolga. A praktikus számlálókkal gyorsan, csendesen és megbízható módon végezheti el a számlálást. Ígérjük!

A Érmeszámlálók, bankjegyvizsgálók, bankjegyszámlálók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Safescan.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Használható
Relevancia szerint
Modell száma: 13

A készpénz az igazi – érmeszámlálók, bankjegyvizsgálók, bankjegyszámlálók



Minden vállalat rémálma, hogy a napi készpénzes forgalomba valahogyan hamis pénz kerül. Az euró világvalutaként jövedelmező célpont a szervezett bűnözők számára. A hamis pénzek annyira jó minőségűek, hogy az imitált biztonsági elemek kézzel és vizuálisan csak nagyon nehezen ismerhetők fel. A kaiserkraft az Ön oldalán áll a bűnözői tevékenység elleni harcban – emellett segít abban, hogy kényelmesen és mindenekelőtt abszolút pontosan számolhassa meg a készpénzt. Érmeszámlálók, bankjegyvizsgálók vagy bankjegyszámlálók: melyik készülék milyen követelményeknek felel meg?



Biztonság és kényelem: a kaiserkraft bankjegyszámlálói



Természetesen akár kézzel is megszámolhatja a napi készpénzmennyiséget. Ám valószínűleg még másnap reggel is a feladat fölött fog ülni. A bankjegyek számlálásakor különösen érdemes a technikára hagyatkozni a kézi megoldások helyett. Az automatikus bankjegyszámlálók, mint a Safescan 2210 percenként akár 1000 bankjegyet is össze tudnak számlálni, kötegelő és hozzáadási funkcióval is rendelkeznek, valamit minden valutához alkalmasak. Ezenkívül kétszeres hamisítványfelismeréssel dolgoznak.



Ha a bankjegyek értékét is meg kell határozni, akkor értékszámlálóra van szüksége. Az olyan modellek, mint a Safescan 2685-S automatikus bankjegyszámláló beállítható számlálási sebességekkel rendelkeznek, hétszeres hamisítványfelismeréssel dolgoznak, és a nem előválogatott bankjegykötegeket is össze tudják számlálni. A percenként akár 1500 bankjegynyi sebességgel különösen alkalmas ez a modell nagyobb vállalatok számára, ahol nagy a készpénzforgalom.



Ennél egyszerűbb nem is lehetne: a kaiserkraft érmeszámlálói és érmeválogatói



Sok kicsi bizony sokra megy. Ezért olyan hálátlan feladat az érmék kézi összeszámolása. A megfelelő készülékekkel mindenképpen könnyebb a dolga. Egyszerűen csak be kell helyezni legfeljebb 500 érmét az adagolótölcsérbe – és az érmeszámláló rövid időn belül kiválogatja és összeszámolja az aprópénzt. A Safescan 1250 automatikus érmeszámláló és -válogató például percenként akár 220 érmét képes feldolgozni, tájékoztatja a teljes értékről és a mennyiségről érmetípusonként, sőt, automatikusan kikapcsol, ha az érmetároló tele van.



A hamis pénz kizárva: a kaiserkraft bankjegyvizsgálóival



Számlálóra nincs szüksége, de biztosra szeretne menni, hogy senki sem próbálja hamis pénzzel átverni? Bankjegyszámlálóink rendkívül gyorsak, és kompakt kialakításuknak köszönhetően feltűnésmentesek is. Működésük pedig a következő: a gépben lévő érzékelők megvizsgálják a különböző biztonsági elemeket – a legalapvetőbbek a bankjegy UV-jelölései. A Safescan 50 UV hamispénz-vizsgáló készülék például rendkívül erős UV-lámpával rendelkezik, ezért hitelkártyák és útlevelek eredetisége is biztonsággal megvizsgálható vele. Ha még biztosabbra szeretne menni, válassza a Safescan 155-S hamispénz-vizsgáló készüléket. Ez a modell hétszeres hamisítványfelismeréssel rendelkezik, és akár 30 órán át képes töltés nélkül dolgozni.



Hatékonyságnövelés és a vállalati hangulat javítása irodai készülékekkel? Természetesen!



A hamis pénz elleni védelemmel és a készpénzszámlálás automatizált kezelésével búcsút inthet a kapcsolódó aggodalmaknak, és foglalkozhat például az iratokkal. Önnél is meghajlanak már a polcok a tehertől? Akkor esetleg eljött az ideje, hogy csökkentse az iratok számát! A kaiserkraft erre is tud megoldást biztosítani. A különböző irodaméreteket célzó iratmegsemmisítőkkel újra helyet teremthet. Ezenkívül még az adatvédelemért is tesz azzal, hogy felismerhetetlenné teszi a személyes vagy a bizalmas adatokat. Amit pedig mindenképpen meg kell őrizni, azt laminálókészülékekkel megvédheti az elhasználódástól és az idő vasfogától. Vessen egy pillantást a kínálatunkra!