Görgős konténerek, álló kisszekrények

Kicsi, kompakt és stramm: a görgős konténerekkel kerekeken érkezik a rugalmasság. Ez az okos kis bútordarab így mindig ott áll, ahol Önnek épp szüksége van rá. A görgős konténerek azonban nemcsak nagyobb rugalmasságot, hanem rendet is biztosítanak. Emellett még csak egysíkúnak sem mondhatók − nálunk különböző anyagokból és színekből válogathat.

A Görgős konténerek, álló kisszekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: BISLEY, mauser, eurokraft pro, eurokraft basic, Paperflow, RAU.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 179

Mobilitás, rugalmasság és rendezett hely: görgős konténerekEzek a tulajdonságok minden bizonnyal megdobogtatják a szívét: külön kerékfelfüggesztés, mélyebb elhelyezés, kompakt bútordarabhoz képest rengeteg hely. Változatos térfelosztás, többféle választható szín és természetesen központi reteszelés: íróasztal melletti kisszekrénnyel minden iroda jobban működhet.Általában a kaiserkraft mobil görgős konténerei az íróasztal alatt parkolva tárolnak mindent kéznél, amire a napi munkafolyamatokhoz szükség van – és ezzel szabadon hagyják az íróasztal felületét. Az írószertartó fiók jól rendszerezett tárolóként őrzi az író- és kisebb irodaszereket. A legfeljebb négy tárolófiók pedig az egyedi igényeknek biztosít helyet a feliratozókészüléktől a küldeményes tasakokig egészen a függő irattartókig. Szeretné megvédeni a bizalmas adatokat? Csak egy mozdulat. Húzza ki a kulcsot, és már meg is van.A görgős konténertől a komplett irodaberendezésigÁtrendezés vagy rövid ideig tartó munkahelycsere van az irodában? A görgős konténerekkel nem probléma. A különböző anyagok, színek vagy dekorok révén pedig gyakorlatilag bármilyen irodai stílusba beilleszthetők. Egyszerűen rendelje meg, szerelje fel a görgőket és a fogantyúkat, és kész is. Három év garanciát adunk rájuk.Íróasztal, irodai szék, görgős konténer – az alap hármas még csak a kezdetet jelöli. A kaiserkraft webáruházában mindent megtalál, amire irodájának szüksége van, az irodabútoroktól a komplett irodaberendezésekig. Az, hogy kizárólag neves márkák kiváló minőségű termékeit kínáljuk, magától értetődő. Ez még inkább így van, ha a munkatársak munkáját megkönnyítő technikai segédeszközeire terelődik a szó.Eljött az idő, hogy felszabadítsa a szekrényeket? A HSM, az Ideal vagy a Shredcat iratmegsemmisítői segítségével gyerekjáték. Az idő vasfoga nem kíméli a legfontosabb dokumentumokat? A GBC vagy a Leitz laminálókészülékei védelmet nyújtó fóliába csomagolják papírjait. Hova kerüljenek ugyanakkor a készülékek? Kérdéssel válaszolnánk: mit szólna egy álló konténerhez? Belül rengeteg tárolóhely, akárcsak gördülő testvérénél, felül pedig hely minden praktikus készüléknek – a munka pedig zökkenőmentesen mehet. Láthatja, mi nem fogyunk ki az ötletekből. Szeretne tanácsot kapni az irodája megtervezéséhez? Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel állunk rendelkezésére.