Porszívók, nedves porszívók

Különösen erős por, szennyeződések és folyadékok ellen: az ipari porszívók robusztus takarítóeszközök kereskedelmi használatra. Fedezze fel az ipari porszívókat különböző kivitelben a kaiserkraft oldalán – a nagy teljesítményű száraz-nedves porszívóktól a kompakt műhely- és finom porszívókon át a mindennapi irodai használatra szánt üzemi porszívókig.

A Porszívók, nedves porszívók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kärcher, Sprintus, starmix, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
197
197
1220
1220
-
Relevancia szerint
Modell száma: 75

Ipari porszívók professzionális használatra
Az ipari porszívók sokoldalúak és sokkal hatékonyabbak, mint a magánhasználatra szánt porszívók. Nemcsak a szőnyegről és a kemény padlóburkolatról szedik fel a szennyeződéseket és a port, hanem az építési törmeléket is portalanítják. A száraz-nedves porszívók folyadékokat is felszívhatnak. Amint elérik a maximális kapacitást, a készülékek automatikusan kikapcsolnak. A kombinált modellek erőfeszítés nélkül átválthatók szárazról nedves üzemmódra.
Az ipari porszívók előnyei:

  • Alkalmasak nagy és intenzíven szennyezett felületekhez

  • Tartós, kiváló minőségű és intenzív folyamatos használatra alkalmasak

  • A speciális szűrők nagyobb tisztítási teljesítményt nyújtanak

  • A könnyen mozgó görgőknek, hosszabb kábeleknek és tömlőknek köszönhetően jól irányíthatóak

  • A HEPA szűrők kiszűrik a káros finom port a levegőből
Melyik ipari porszívó milyen használatra alkalmas?
Az alkalmazástól függően az ipari porszívók különböző modelljei jelentik a megfelelő választást. Alapvetően megkülönböztetünk nedves porszívókat, száraz porszívókat és kombinált készülékeket. Míg a nedves porszívókra elsősorban az üzemekben és a műhelyekben van kereslet, addig a praktikus száraz porszívók elsősorban az irodai környezetben tartják tisztán a padlót.
A hamuhoz és más finom porokhoz nagy szűrőfelület, nagy elválasztási teljesítmény és speciális szűrők szükségesek, ha egészségre veszélyes vagy robbanásveszélyes port kell felszívni. Amennyiben durva szennyeződéseket szeretne felporszívózni, nagy űrtartalommal rendelkező üzemi porszívókra lesz szüksége. A folyadékokhoz való nedves porszívókat viszont semleges folyadékokhoz, illetve vegyszereket vagy olajat tartalmazó folyadékokhoz tervezték. A speciális forgácselszívók a forgácsot és a folyadékokat is fel tudják szívni. Ezek az elszívók különösen alkalmasak műhelyporszívóként.
A veszélyes hulladékanyagokhoz speciális ipari porszívók, az úgynevezett biztonsági porszívók állnak rendelkezésre, amelyek a DIN EN 60335-2-69 szabvány szerint porosztályokba vannak sorolva:  • M porosztály: fa, kerámia, műanyagok, lakkok, mangán

  • L porosztály: gipsz, mész, kerámia

  • H porosztály: rákkeltő és szennyezett szennyeződésmaradványok, például azbeszt, ólom, nikkel, kvarc, penész vagy kátrány
A Tudnivalók a porszívók kiválasztásáról és a porosztályokról cikkünkben részletes információkat talál a megfelelő üzemi porszívó kiválasztásához.


Amennyiben munkahelye teljeskörű kitakarításához egyéb takarító eszközökre van szüksége, fedezze fel a kaiserkraft kínálatában lévő kézi seprűket, nagynyomású tisztítókat, gőzborotvákat vagy egyéb takarító felszereléseinket.Szívesen adunk Önnek tanácsot az olyan jól ismert márkájú ipari porszívókkal kapcsolatban, mint például a Starmix. Lépjen velünk kapcsolatba.