Márka
+
Magasság [mm]
+
690
690
1880
1880
-
Szélesség [mm]
+
360
360
858
858
-

Elosztó kocsik

Milyen legyen csapata új tagja? Segítőkész, agilis, befogadó, megbízható és erős, valamint szeressen dolgozni? Íme: itt megtalálhatja új KAISER+KRAFT szervizkocsiját és elosztókocsiját. Számos területen megkönnyítik a nehéz tárgyak szállítását. És persze kímélik munkatársai munkaerejét is.

A Elosztó kocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg, QUIPO.

Legkeresettebb
Modell száma: 46
Nézet:
Elosztókocsik – praktikus funkciók változatos felhasználási lehetőségekkel
A raktározás, a küldeményezés és a szerelés területén az elosztókocsik mellett anyagtároló állványok és szervizkocsik is használatosak. Az egyes modellek célzottan az igényekhez igazodnak. Az erős, acélvázú elosztókocsik különböző számú és méretű multifunkciós műanyag ládákkal vagy nyitott tárolódobozokkal tölthetők meg. A szervizkocsik többsége billenthető és dönthető, így könnyebben hozzáférhető a behelyezhető dobozok tartalma. Az elosztókocsik biztonságos reteszelését rugós retesz teszi lehetővé. Hasznos lehet emellett a fix és dönthető polckeretek kombinálása. Ezek az elosztókocsik általában max. 150 kg terheléshez, így nehezebb terhekhez is alkalmasak. Ahhoz, hogy a munkaeszközök az ülő és az álló tevékenységekhez is rendelkezésre állhassanak, hasznos lehet az anyagtároló állványok használata. Ezeknek a pultszerű állványoknak rugalmasan állítható a magasságuk, így ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé. A pneumatikus ejtőfékek és a rögzíthető görgők a biztonságos állásról gondoskodnak. A szállítókocsik mellett számos további lehetőséget is talál nálunk. Az elosztókocsik széles választékával webáruházunk az igényeknek megfelelő megoldásokat kínálja az Ön vállalata számára.

Elosztókocsik online megrendelése
Elosztókocsijait azonnal meg is rendelheti webáruházunkban. A szállítóeszközök és kocsik a vállalatok számos területén támogatják a munkafolyamatokat. Hasznos módon járulnak hozzá az időmegtakarításhoz és a munka megkönnyítéséhez. Az elosztókocsik számos különböző, speciális célra készült változatban találhatók meg. A vállalati területeken az irodai kocsik és a postai elosztókocsik különböző változatokban fordulnak elő. A könnyebb, acélcső vázból álló irodai és raktárkocsik a négy beálló görgő révén fordulékonyak és könnyen mozgathatók, ráadásul a posta elosztása mellett a komissiózáshoz és a szerelési anyagok számára is használhatók. A küldeményezésben előforduló nehezebb csomagok számára a nagyobb terhelhetőségű postai elosztókocsik kínálnak jobb megoldást. Az erős acélcső vázak akár 200 kg terhet is elbírnak biztonságosan két polcszinten, és a kettős fékkel rendelkező beálló görgők révén jól irányíthatók. A kopásálló tömörgumi abroncsokkal elkerülhetők használat közben a nem kívánt nyomok, így tartósan kímélik a padlóburkolatot.