Hulladékgyűjtők

Mindent bele a kukába? Hát jó. Van azonban, ami ideálisabb helyen lenne a szemetesvödreinkben és a szelektív hulladékgyűjtőinkben. De még az irodai asztal alá rakható kis hulladékgyűjtőinkben is bármely hulladéktípus elfér, és leegyszerűsödik a szelektív hulladékgyűjtés. Nyomófedeles és pedálos hulladékgyűjtőinkkel rend a lelke mindennek az irodában és a társalgóban.

A Hulladékgyűjtők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EKO, Hailo, Rubbermaid, helit, simplehuman, VAR, rothopro, AIR-WOLF, CWS.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 222

Hulladékgyűjtők minden igényhez



Még nem találta meg a megfelelő varázslatot, amellyel nyomtalanul eltüntetheti a hulladékokat? Ebben sajnos mi sem tudunk segíteni. A webáruházunkban kapható hulladékgyűjtőkkel azonban pillanatok alatt eltüntetheti a szemetet. Annak érdekben, hogy ez olyan gyorsan és hatékonyan történjen, mint az igazi varázslat, különböző méretű hulladékgyűjtőket kínálunk beltérre és kültérre egyaránt.



A kosártól a hulladékgyűjtőig



Elvarázsolni vagy kidobni a szemetet két különböző dolog. Ám amíg a hulladékgyűjtő mérete megfelelő, addig az eredmény szinte ugyanaz. A kaiserkraft webáruházában talál papírkosarakat, amelyeket csodálatosan el lehet rejteni az íróasztal alatt, és szeméttárolókat is, amelyek elegendő helyet kínálnak a hosszú munkanapokhoz a gyártásban. A különösen nagy igényekhez még ráteszünk egy lapáttal: a szeméttároló konténereket be sem kell mutatnunk, hiszen a nevük már mindent elárul.



Munkatársai mindkét keze tele van munka közben? A nyomó- vagy lengőfedeles hulladékgyűjtők a fedeles szeméttárolók kényelmes alternatíváját nyújtják. Ha ez kiegészül pedállal is, akkor a szemét kidobása szinte már varázslatnak felel meg. Csak rá kell lépni, a fedél kinyílik, majd a fedél becsukódik, és kész is. A kerekes vagy görgős szelektív hulladékgyűjtők pillanatok alatt ott vannak, ahol szükség van rájuk. Arra az esetre pedig, ha valami nem odaillő kerül be a hulladékgyűjtőbe, javasoljuk az önoltó hulladékgyűjtők használatát, amelyek automatikusan korlátozzák az oxigén-utánpótlást. Ez sem varázslat, de mindenképpen hatékony.



Kültéri hulladékgyűjtők – időjárásálló kivitel tetővel



Annak érdekében, hogy a tiszta kültéri területek eléréséhez sem kelljen varázslattal próbálkoznia, a kaiserkraft webáruházában kifejezettem kültéri használatra tervezett, szemeteszsákos vagy belső tartályos hulladékgyűjtőket kínálunk. Ezek masszív anyagokból készülnek, hogy hosszú ideig ellenálljanak a szélnek és az időjárásnak. Nem védett helyeken történő használathoz saját tetővel rendelkeznek, a bejárati területekre pedig tetszetős kialakítással rendelkeznek. Szüksége van még a megfelelő hamutartóra a hulladékgyűjtő kiegészítéseként? Kombinált hamutartóink egyesítik magukban ezt a két funkciót. Így Ön végérvényesen megszabadulhat a bejárati ajtó körül heverő, bosszantó cigarettacsikkektől.