Habanyag párnázás

Habszivacs béléssel csökkenthető a visszaküldések aránya, és a legkényesebb árucikkeknek is extra párnázást biztosít a csomagolásban. Vásároljon most habosított fóliákat, habszivacs béléseket és habosított lapokat csomagoláshoz és szállításhoz! Online rendelés: kaiserkraft Magyarország.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Szélesség [mm]
  300
  300
  1250
  1250
  -
  Hossz [mm]
  Tulajdonság
  Hossz
  Anyagvastagság
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár

  Habszivacs bélés és habosított fólia: biztonságos csomagolás, akárhonnan is nézzük  A habosított fóliából vagy habszivacs lapból készült habszivacs béléssel rögzített csomagolásokban az ütődéseknek, karcolásoknak vagy sérüléseknek esélyük sincs. Akár tekercsben, akár előre gyártott változatban: ha párnázásról van szó, a habszivacs nyújtja a legnagyobb biztonságot a csomagolási ágazatban.  Melyik habszivacs bélés vagy habosított fólia mire használható?  A habszivacs bármilyen alakúra formázható, ezért ideális térkitöltésre, párnázásra és védelemre. A küldeménytől és a doboztól vagy a postai csomagolástól függően a megfelelő habszivacs béléssel kiváltható a további töltőanyag.  • A különböző vastagságokban kapható habosított fóliával a legkülönfélébb árucikkeket lehet körbetekerni vékony, de hatékony ütéscsillapító réteggel. Használható köztes rétegként is több termék közé helyezve, védi a bútorfelületeket a karcolásoktól stb. Ha valami új, fenntartható megoldást keres, a habosított fólia könnyen újrahasznosítható.

  • A habszivacs lapok vastag védőréteget képeznek. Egyedi méretre vághatók, így például egy csomag különböző párnázott rekeszekre osztható. Ezek a lapok dobozok vagy konténerek kibélelésére is ideálisak.

  • Különleges felületüknek köszönhetően a bütykös habszivacs lapok nemcsak az ütődések, hanem az elcsúszás ellen is védenek. A jellegzetes cikcakkok bármilyen, különösen törékeny vagy érzékeny tárgyhoz megfelelőek.

  • A habszivacs védőhálók bármilyen hosszúkás tárgyhoz, például palackokhoz vagy hengeralkatrészekhez használhatók védőborításként. A háló egyenletesen eloszlatja az ütődés során fellépő erőket a felületen, így jelentősen csökkenti a sérülés kockázatát.

  • A habszivacs csomagolóanyaggal bélelt tasak szó szerint párnát képez bármilyen szabálytalan alakú, nehéz és védelmet igénylő áruhoz. Egyszerűen helyezze két tasak közé, és az áru máris optimálisan helyezkedik el a csomagban.


  Mire kell odafigyelni a habosított fóliával végzett csomagolásnál?  A több jobb is? Nem feltétlenül. Ha a teljes csomagolási művelet során figyelmet fordít az anyagáramlás és a folyamatok hatékonyságára, abból minden szinten profitálhat: szervezési és pénzügyi szempontból, és persze a vásárlói elégedettség szempontjából is.  Mérje fel a jellemző szállítási volument, és kísérletezzen a kartondobozok és a párnázóanyagok különböző kombinációival. A cél: megtalálni azt a lehető legkisebb csomagolási egységet, amelyik optimálisan védi a tartalmát.  Ezt egész egyszerűen is kiderítheti: csomagoljon be egy selejtet vagy egy próbadarabot a lehető legvékonyabb vagy legkevesebb habosított fóliába, és tegye egy hozzá illő kartondobozba. Ejtse le a csomagot. Ha valami megsérül, próbálkozzon eggyel erősebb habszivacs csomagolóanyaggal, például sima lapok helyett használjon bütykös habszivacs lapot.  Ezenkívül a legjobb eredmény érdekében többféle párnázóanyagot is kombinálhat egymással:  • Az áramköri lapokat vagy a kisebb alkatrészeket először buborékfóliás tasakokba csomagolják, majd egy kisméretű kartondobozba helyezik, szükség esetén további habosított fóliába csomagolva.

  • A habszivacs védőhálóval ellátott palackoknál speciális, palackokhoz való kartondoboz esetén általában nincs szükség további párnázóanyagra.

  • A habszivacs jó ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, ám ha az Ön árucikkeinek a nedvesség a legnagyobb ellensége, akkor fontos, hogy a legbelső réteg kimondottan nedvesség elleni védelemre kifejlesztett párnázóanyag legyen.


  Csomagolási tippek és trendek című cikkünk segítségével még gyorsabban megtalálhatja a tökéletes párnázó- és csomagólóanyag-kombinációt. További részleteket is elárulhatunk? Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!