Szerszámkocsik

Rend a lelke mindennek. Ehhez kiváló segítséget nyújtanak a kaiserkraft kínálatában lévő szerszámkocsik. Mégis hol máshol tárolná a kalapácsokat, a fűrészeket, a szögeket, a dübeleket, a csavarhúzókat, az anyákat, az imbuszkulcsokat, a védőszemüvegeket, a fogókat, a ragasztókat, a szorítókat, a csavarokat, a tömítéseket stb.?

A Szerszámkocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: ANKE, HAZET, eurokraft pro, KS Tools, eurokraft basic, LISTA, Treston.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 45

Szerszámkocsik: munkahely kerekekenMinden plusz lépéssel, amelyet egy munkatársnak a szerszámkészletért kell megtennie, a feladattól veszi el az időt. Éppen ezért a szerszámkocsik nemcsak praktikus megoldást jelentenek a munkafolyamatok optimalizálásában, hanem biztosítják a tökéletesen felszerelt munkahelyet, amely rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez.Hol szükséges a szerszámoknak tökéletesen tárolhatónak és mobilnak lenniük?Amikor a munkafeladat nem szokványos, és Önnek sok különböző szerszámra vagy alkatrészre van szüksége, a szerszámkocsik rendelkezésre állnak. Ilyenek például a szerelési- és szervizfeladatok, amelyeket autószerelő műhelyben végeznek. Az egyedi gyártásnál és összeszerelésnél is minden mozdulat és szerszámigény különbözik.Mivel járműkarbantartásnál például Ön is folyamatosan az autó körül mozog és különféle pozíciókban dolgozik, természetesen az az ideális, ha szerszámkészlete, valamint a kisebb tartalék alkatrészek a közvetlen közelében vannak. A könnyen mozgó görgőknek és kialakításnak köszönhetően a mobil szerszámkocsiknál ez semmi gondot nem jelent.Hogyan használjam a kiegészítőket a szerszámkocsiknál?A professzionális szerszámkészleteket nálunk árnyéktáblás kiszerelésben szerezheti be, amelyet közvetlenül beletehet a szerszámkocsi fiókjába. A teljes mértékben kihúzható fióknak köszönhetően a szükséges segédeszközöket azonnal megtalálja, és a munkahely mindig rendezett marad.Az egyes fiókelosztók vagy kiegészítők használatával a bepakolást teljesen saját igényei szerint alakíthatja, a szerszámkocsit más, gyakran használt tartozékokkal is kiegészítheti – például aprócikktartóval.A perforált falakkal felszerelt szerszámkocsiknál minden karnyújtásnyira van és könnyen átlátható. Ezeket a modelleket is tovább lehet bővíteni a megfelelő tartókkal és külön állítható állványokkal a munkavégzés optimalizálása érdekében.Az alapkocsik biztosítják a kialakítás és rendszerezés abszolút szabadságát, hiszen Ön ezeket modulárisan tovább bővítheti, egyénileg alakíthatja. Az alapkocsik előnye, hogy minden munkatársa a neki megfelelő kiegészítőket, polcokat és lemezeket választva optimálisan alakíthatja ki saját munkahelyét – és mindössze néhány lépésben újraformálhatja.Amennyiben az összeállításnál segítségre lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Műanyag tálcák | Alumínium szállítóládák | Zsákszállító molnárkocsik | Szállítóeszköz-görgők | Öntapadós címkék | Emelőberendezések | ANKE szerszámkocsik | Kongamek anyagszállító kocsik