+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Teherbírás
Szín
Szélesség
Magasság
Hossz
Fiókok színe
Fiókok száma
Több megjelenítése
 

Szerszámkocsik

Rend a lelke mindennek. Ehhez kiváló segítséget nyújtanak anyagszállító kocsijaink. Mégis hol máshol tárolná a kalapácsokat, a fűrészeket, a szögeket, a dübeleket, a csavarhúzókat, az anyákat, az imbuszkulcsokat, a védőszemüvegeket, a fogókat, a ragasztókat, a szorítókat, a csavarokat, a tömítéseket stb.?
35 termék található
| | |
35 termék található
Szerszámkocsik
Az igényektől és a felhasználási területtől függően a szerszámkocsik különböző méretekben és kivitelekben rendelhetők. Emellett a perforált fallal rendelkező szerelőközpontok vagy műhelyi eszközök is ideális megoldást nyújtanak arra, hogy a szerszámokat bárhol kéznél tarthassa. A szükséges mobilitásról általában két görgő és két beálló görgő gondoskodik, amelyek problémamentes irányítást és haladást tesznek lehetővé még teher alatt is. A beálló görgők ráadásul rögzítővel vannak felszerelve, így biztonságos állás garantált a használat közben. A munkalap mellett a legtöbb szerszámkocsi különböző méretű fiókokkal is rendelkezik, amelyek a nagyobb teherbírás érdekében golyóscsapágyazottak. Továbbá a véletlen kinyitást kihúzás elleni fiókreteszelés akadályozza meg. A használat során a még nagyobb rugalmasságról gondoskodnak a mindkét oldalról kihúzható fiókok. Szállításkor viszont az összes szerszám a kocsi belsejébe rakható és a kocsi központi zárral biztosítható. Mobil szerszámszekrényként a szerszámkocsik nemcsak szerszámokat és kis alkatrészeket tudnak biztonságosan szállítani, hanem megkönnyítik a munkát, és időt is megtakarítanak a mindennapokban. Ráadásul bármely felhasználási célra egyedileg felszerelhetők és célzottan tartozékokkal egészíthetők ki. A KAISER+KRAFT-nál bármely feladatra megtalálhatja a megfelelő és kiváló minőségű szerszámkocsit.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás