Elektromos rollerek

A céges használatra készült e-robogóval gyorsan közlekedhet a vállalat telephelyén. Akár személyek, akár kisebb árucikkek szállításáról van szó, a vállalat területén bármilyen távolságot pillanatok alatt megtehet. A céges használatra készült elektromos robogók egyre népszerűbbek a munkavállalók körében a mindennapi munkához.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Bruttó ár
2261870
2261870
2498090
2498090
-
Nettó ár
1781000
1781000
1967000
1967000
-

Elektromos robogók: szabad a pálya az új munkahelyi mobilitáshozA céges kerékpárokon nincs elegendő szállítási felület, a hagyományos szállítóeszközöket túl lassúnak találja, és a dolgok mehetnének ennél gyorsabban is a cége telephelyén? Lovagolja meg Ön is az e-robogó trendet! Ezek az agilis közlekedési eszközök ugyanis bármilyen vállalatnál egyesítik az új mobilitás előnyeit.Mit kell tudni az elektromos robogókról?E-robogók alatt tulajdonképpen azokat az elektromos robogókat értjük, amelyek mára az utcakép szerves részévé váltak. A céges használatra készült e-robogók azonban ennél többet is tudnak. Az e-bike, a szállítókocsi, a robogó és a teherkerékpár keverékeként több mindent juttatnak el A-ból B-be, mint a kollégák:  • Kényelmes ülés gyors fel- és leszállással

  • Borulásbiztos, 3 kerekű kialakítás

  • Hosszú hatótáv egy akkumulátortöltéssel

  • Aprócikkek és kis méretű tartályok szállítása a szállítókosárban vagy a rakodófelületen


Kinek megfelelő választás az elektromos robogó?Az e-robogók különösen gyártóüzemek vagy nagy telephellyel és műhelycsarnokokkal rendelkező vállalatok számára praktikusak. Itt a dolgozók minden nap nagy távolságokat tesznek meg. Közlekedéssegítő eszközökkel a nagy távolságok gyorsabban megtehetők, mint gyalog, így időt és energiát takaríthat meg. Sőt, a rakodófelületen emellett még tárgyakat is lehet szállítani.Kompakt kialakításának köszönhetően az elektromos robogó okos komissiózási alternatívais, amely egy szempillantás alatt lerövidíti a hosszú raktári folyosókat. És az sem mellékes, hogy az e-robogóknak köszönhetően a rendelés is sokkal gyorsabban készen áll a további feldolgozásra.Hol lehet céges e-robogóval közlekedni?A műhelycsarnokokban általános biztonsági szabályok érvényesek, amelyek tanúsított e-robogóval, útburkolati jelzésekkel, valamint a telephelyen belüli közlekedésre vonatkozó magatartási szabályokkal teljesíthetők.A külterület egyes részein, valamint a közutakon azonban már a KRESZ szabályai érvényesek. Az e-robogók közúti forgalomban történő használatához tehát megfelelő engedély szükséges.Ne feledje: Ha az üzemen belül használt járműveket vagy a járműflottáját e-mobilitásra cseréli, akkor ezzel egyidejűleg megfelelő töltési infrastruktúrára is szüksége lesz. Szívesen nyújtunk Önnek átfogó tájékoztatást e-programunkról. Forduljon hozzánk bizalommal!