Munkapadok, munkaasztalok

A megbízhatóság fontos. Stabilitás is. A professzionalizmus egyébként. Azt hiszi, hogy az alkalmazottairól beszélünk? Távolról sem! A kiváló minőségű munkapadokról és munkaasztalokról beszélünk!
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Munkapadok, munkaasztalok

Ergonomikus munkaasztalok és munkapadok ipari formatervezésbenGondolt már arra, hogy a megfelelő munkapadok és munkaasztalok milyen szerepet játszanak cége sikerében? Ezek a precíz és minőségi munkaeredmények szó szerinti alapját képezik! Ezért minden szempontból kifizetődő, ha vásárláskor figyelembe vesz néhány részletet – és megbízik a mi szakértelmünkben, ha gyári és műhelyberendezésekről van szó. Vásárolja meg görgőkkel ellátott, elektromosan állítható magasságú munkaasztalát most!
Milyen munkaasztalok és munkapadok állnak rendelkezésre?A különböző működési területek a funkciótól és az előírásoktól függően eltérő követelményeket támasztanak a munkaasztalokkal szemben. A mi kínálatunkkal ezekre teljes körűen és a részletekre odafigyelve válaszolunk:  • A munkaállomás-rendszerek olyan moduláris koncepciók, amelyeket tartozékokkal és nagyfokú rugalmassággal újra és újra a folyamatokhoz és munkafolyamatokhoz igazíthat. Ezek a termékek az Ipar 4.0 változásának kifejeződései, és egyúttal a költségvetésnek megfelelő módja annak, hogy mindig naprakészek legyünk.

  • A munkaasztalokat a műhelyben, a gyártásban, a raktárban és a kiszállításban való használatra tervezték. Átalakítható mindenesként mesterasztalként, csomagolóasztalként, komissiózóállomásként és munkaasztalként szolgálnak számos kézi művelethez. Stabilabbak, robusztusabbak és teherbíróbbak, mint az irodai asztalok, de ugyanolyan ergonomikusnak kell lenniük. Ezért különösen ajánlott a magasságban állítható vagy mobil modellek használata.

  • A rozsdamentes acélvázzal, tömített felületekkel és varratmentes kivitelben készült tisztaszobai asztalok megfelelnek a tisztaszobákban és laboratóriumokban a részecskekoncentrációra vonatkozó szigorú előírásoknak. Ezek a változatok mindenhol máshol is az első választás, ahol a higiénia az egyik legfontosabb alapfeltétel.

  • A munkapadok minden csavaros és kézműves műhely klasszikus munkafelületének számítanak. Munkapadjaink megmutatják e kategória sokszínűségét. Akár moduláris rendszerként, amely egyedileg összeállítható, akár kész munkapadként, rozsdamentes acélvázzal, fa munkalapokkal, görgőkkel és fiókokkal: A robusztusság még a legnehezebb alkatrészek esetében is mindig garantált.Csapatmunka: soros munkaállomások és csoportos munkaállomásokNálunk akár 4 méteres panelszélességű munkapadokat is kaphat! Ez a hosszúság akár három munkaállomást is lehetővé tesz egyetlen munkapadon. Csoportos munkaállomásokat is kínálunk iskolák, képzési vállalatok és más olyan cégek számára, ahol az emberek csapatban dolgoznak. A hatszögletű munkapad például 6 négyzetméteres alapterületen hat munkaállomás számára kínál elegendő helyet! Forduljon hozzánk bizalommal, ügyféltanácsadóink megmutatják, mi minden lehetséges.
A megfelelő asztallap a munkapadhoz – döntő fontosságú elemA kaiserkraft weboldalon panelek széles választékából választhat:  1. A multiplex panelek gőzölt bükk- vagy nyírfurnérból készülnek, és univerzális és olcsó panelek a műhelyben való felhasználás széles köréhez.

  2. A tömör bükkfa lap a klasszikus a munkalapok között. A foggal ragasztott bükkfa blokkok különösen robusztusak és nem vetemednek. A deszkák többször is csiszolhatók, ezért gyakran évtizedekig használhatók. És nem ez az egyetlen ok, amiért különösen fenntarthatóak – a fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik, a munkapad beszállítóink közvetlen környezetéből.

  3. Az univerzális padlólemezek antisztatikus és kopásálló műanyag, linóleum vagy urphen bevonattal rendelkeznek. Ezáltal ellenállnak az olajoknak, zsíroknak, víznek, hőnek, sőt egyes esetekben még a gyenge savaknak és lúgoknak is. Emellett lángmentesítettek is.

  4. Az acéllemez borítású panelek fából készült panelt tartalmaznak, horganyzott acéllemez borítással. Ezek a panelek ideálisak erős mechanikai igénybevétel esetén, vagy ha olajos és zsíros tárgyakkal dolgozik.

  5. A kemény laminált panelek nagy karc- és ütésállósággal rendelkeznek, ellenállnak a gyenge savaknak és lúgoknak, valamint a szokásos háztartási vegyszereknek és oldószereknek.Mire figyeljek a vendégszékek kiválasztásánál?Míg korábban a műhely vagy a gyártási terület berendezése elsősorban arról szólt, hogy mekkora helyre van szüksége a munkavégzéshez, illetve a szerszámok és munkadarabok számára, mostanra a hangsúly eltolódott. Ma a beszerzési osztályok mindenekelőtt azt kérdezik maguktól, hogyan változnak majd ezek az igények – talán holnap, talán egy év múlva.Az ipar és az üzleti élet folyamatos változásainak bizonytalanságára a lehető legnagyobb alkalmazkodóképességgel lehet a legjobban válaszolni. A moduláris kialakítású munkaasztalok előretörnek; kétség esetén a kis kiegészítők kedvező áron oldják meg a nagy helyigényt.Ezenkívül az ergonómia már nem csak az íróasztalokra és az irodai székekre összpontosít. Új munkaterületek kialakításakor mindig az állítható magasságú asztalokat érdemes választani. A kevesebb hátfájás és az egészségesebb alkalmazottak mellett ezután pontosabb eredményekben is részesülhet. Mert az állítható magasságú munkaasztalokkal és munkapadokkal az alkalmazottja szó szerint szemmagasságba hozza a feladatot. Ráadásul még rugalmasabbá válik, ha olyan munkaasztalokat választ, amelyek gurulni tudnak.Hálásak vagytok bármilyen információért? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértőink válaszolnak a választékkal kapcsolatos kérdéseire, és szívesen adnak tippeket arra vonatkozóan, hogy melyik műtéti területre alkalmas az Ön asztali kedvence.Egyébként: ESD munkaasztalokat és székeket, valamint PC munkaasztalokat is kínálunk!