Kézi seprőgépek, seprőgépek

Könnyen guruló és alapos: a kézi seprőgépek hatékony alternatívát jelentenek a seprűk helyett. A beltéri használatra szánt, fordulékony seprőgépektől a kültéren használható, nagy teljesítményű, motoros modellekig: a kaiserkraft kézi seprőgépeivel pillanatok alatt nagyobb területeket is megtisztíthat.

A Kézi seprőgépek, seprőgépek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kärcher, haaga, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Relevancia szerint
Modell száma: 16

Kézi seprőgépek: hasznos segítők a takarításbanHatékony tisztasági segítők: A kézi seprőgépek megbízhatóan távolítják el a finom és durva szennyeződéseket. A seprűhöz képest az akkumulátoros vagy motoros seprőgépek több funkcióval rendelkeznek. Ez teszi a gépeket az ipari takarítás igazi ütőkártyáivá. Önnek nincs más dolga, mint a készüléket meghatározott pályán a csarnok padlóján vagy a kültéri területeken végigvezetni – így a nagyobb területek is gyorsan és hatékonyan tisztulnak meg.A forgó kefék különleges elrendezése megbízhatóan sepri a szennyeződést egy gyűjtőtartályba. A készülék, modelltől függően, akár 50 literes kapacitással is rendelkezhet. Egyes seprőgépek emellett szívóegységgel is fel vannak szerelve. Ez még alaposabbá teszi a tisztítást. A kefeforgatás sajátosságait a Seprési elvek és tandemhenger elv című vásárlási tanácsadónkban ismertetjük.A seprőgépek előnyeiKézi seprőgéppel nagy területeket is célzottan és hatékonyan lehet megtisztítani. A különböző felületek nem jelentenek problémát – mivel számos modell alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. A kefeforgatásnak köszönhetően a seprőgép olyan szennyeződéseket is felfog, amelyekhez a tipikus kézi berendezések túl gyengék. Ezek közé tartoznak:  • Száraz és nedves avar, valamint zöld hulladék kültéren

  • Italosdobozok, papír vagy hasonló, hulladéktároló mellett található terjedelmesebb dolgok

  • Finom porok, amelyek felkavarása nem ildomos


Az onlineshop felületünkön található készülékek csendesen és rendkívül könnyen mozgathatóan dolgoznak. Ha a modell szívóegységgel rendelkezik, jelentősen szélesebb, mint egy klasszikus porszívó. Ezáltal lehetővé válik a terjedelmesebb tárgyak célzott felvétele. A seprőgép igen sokoldalúan használható az üzem teljes területén.Milyen padlótípusokra alkalmasak a különböző seprőgépek?A kínálatunkban található kézi seprőgépek többségét beltéri és kültéri kemény padlókhoz tervezték. Erről részletes információt a vonatkozó adatlapon talál. Nálunk kézi vagy motoros működtetésű seprőgépeket egyaránt talál. Vannak gyors tisztításra alkalmas speciális modellek is:  • Akkus seprű: A háztartási klasszikusok modern motoros változata. Ez a kompakt készülék hatékony segítséget nyújt a kisebb belső tereknek és a szőnyegpadlónak.

  • Klasszikus kézi seprőgépek: Átlátható területek és kisebb mennyiségű szennyeződés esetén a kézi változatok hatékony megoldást jelentenek.

  • Seprő-szívógép: Rendkívül alaposan takarít, és kifejezetten jól alkalmazható nagy felületeken olyan környezetben, ahol sok por halmozódik fel a padlón, mint például egy istállóban vagy fűrészműhelyben.


Mit tartsunk szem előtt a seprőgépek kiválasztásakor?A seprőgép kiválasztásakor fontos tényező, hogy hol fogja használni. A kompakt, kézi seprőgépek mindig készen állnak a használatra. Különösen jól mozgathatók, és alkalmasak keskeny folyosók, például raktárak tisztítására. A nagy területeken viszont a motoros változatok nélkülözhetetlenek, mivel gyorsan és hatékonyan tisztítanak. A kézi vagy motoros seprőgép közötti választáson kívül a következő tényezők is fontosak:  1. A seprési szélességet a kefék száma, elrendezése és szerkezete határozza meg. Minél nagyobb a seprési szélesség, annál gyorsabban tisztíthat meg nagy területeket.

  2. Az optimális tisztítási teljesítménynél az elérhető munka- és sétatempó is döntő a hatékony tisztítás szempontjából.

  3. A seprőgép hatékonyságának meghatározásához nézze meg a megadott óránkénti numerikus seprési teljesítményt is. Ez a motorizáció, a seprési szélesség és a kefék számának függvénye.


Még mindig nem tudja, hogy melyik kézi seprőgép felel meg az Ön vállalatával szemben támasztott takarítási követelményeknek? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a kiválasztásban. Egyéb takarítási és mosdófelszerelési termékek keresésében is tudunk segíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Takarítógépek | Pedálos hulladékgyűjtő vödrök | Tisztítószertartó szekrények | Padlótisztítás | Padlótisztító porszívók | starmix takarítási tartozékok