Rólunk

Környezetvédelem

REACH – A vegyi anyagokra vonatkozó európai rendelet

Tisztelt Ügyfelünk!

A környezetvédelem kiemelt hangsúlyt kap a vállalati politikánkban és a mindennapi munkánk során.

Az Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA) első anyaglistájának közzététele után azonnal egy átfogó információs ellenőrzést végeztünk beszállítóink körében. Ennek során meggyőződhettünk arról, hogy termékeink semmilyen különösen veszélyesnek minősített anyagot (SVHC) nem tartalmaznak. Az anyaglista kiegészítéseire rövid időn belül reagáltunk, és a jövőbeni fejleményeket is folyamatosan figyelemmel fogjuk követni.

Biztosítjuk Önöket, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy továbbra is korlátlan, valamennyi környezetvédelmi előírásnak eleget tevő termékbiztonságot garantálhassunk Önöknek.

További kérdéseik esetén bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Eleget teszünk az elektromos és elektronikus készülékek hulladékmentesítésére vonatkozó, európai WEEE (waste electrical and electronic equipment) irányelv törvényi előírásainak

Az elektromos és elektronikus készülékek hulladékainak kezeléséről szóló európai WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) direktíva szabályozza az egyre növekvő mennyiségű, már használaton kívüli elektromos és elektronikus készülékekből származó elektromos hulladék mennyiségének csökkentését, valamint annak hulladékmentesítését.
A WEEE ezen termékek valamennyi forgalmazóját kötelezi az érintett termékek visszavételére, valamint azok hulladékmentesítésére.

E témában a szükséges regisztrációkat megtettük, és csatlakoztunk egy licenccel rendelkező hulladékmentesítő rendszerhez.

Így teljes egészében eleget teszünk az elektromos és elektronikus készülékek hulladékmentesítésére vonatkozó, európai WEEE irányelv törvényi előírásainak.