Márka
+
Szín
+
Szállítási terjedelem
+

Jelölőfesték és jelölőspray – nem nagy művészet, de rendkívül nagy biztonság!Nem kell második Picassónak vagy Van Gogh-nak lenni ahhoz, hogy festékekkel tartós hatást érjen el. Legalábbis akkor, ha a folyamatok biztonságáról és az üzemen belüli tájékozódásról van szó. Ilyen esetben elegendő néhány jól elhelyezett vonal, amelyek biztonságosan és egyértelműen terelik az embereket, a gépeket és a szállítóeszközöket – ebben segítenek például a KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható jelölőspray-k. Megosztjuk Önnek, milyen szempontok fontosak.
Hol használhatók a különböző típusú jelölőfestékek vagy jelölőspray-k?Az emberek megtanulták, hogy bizonyos színekre bizonyos módon reagáljanak. És Ön pont ezt használhatja ki az üzemben. A festékkel jelölt vonalak hosszú távú megoldásnak számítanak a csarnokpadlón vagy kültéren, emellett helyet is megtakarítanak, és kevesebb információs táblát, útmutatót vagy lezárást igényelnek.A munkahelyi rendelet 17. §-a ismerteti közelebbről, mit és milyen formában és terjedelemben kell megjelölni.Minden piros színű vonal és a megfelelően, csíkokkal satírozott felület ugyanazt jelenti: állj, stop, eddig és ne tovább! A sárga jelölőfesték például a raktárakban vált be, mivel erős kontraszthatással rendelkezik, és ezen kívül figyelemfelhívó hatású. Ezért jelentik a sárga színű vonalak a legjobb választást a gyalogos vagy a járműves közlekedési utak elhatárolására, az állvány- és a géphelyzetek vagy a területek megjelölésére.A fehér a közúti közlekedés színárnyalata, és ezért elsősorban kültéren használják – vagy üzemcsarnokok és látogatói zónák feliratozására. Ha szeretne további zónákat kijelölni, régi jelöléseket eltakarni vagy más kontrasztarányt választani, akkor ezekben ugyancsak segíthetünk Önnek.
Tartósság jelölőfestékekkel és jelölőspray-kelNem titok, hogy a jelölőfestékek nagy szerepet játszanak az üzembiztonságban. Az sem titok, hogy tiszta vonalakat mindenekelőtt a megfelelő jelölőeszközökkel helyezhet el.Az, hogy a jelölőfesték minősége mennyire fontos, többnyire csak hosszú távon mutatkozik meg. Elvégre van Önnek jobb dolga is, mint minden esőzés után vagy a padlócsarnok mélypórusú tisztítása után újrahúzni a vonalakat. Ezért a KAISER+KRAFT webáruházában ipari és vállalati használatra optimalizált, rendkívül kopásálló jelölőfestékeket kínálunk, amelyek ellenállóak számos vegyszerrel szemben. Szolgálhatunk tanácsadással is? Akkor forduljon hozzánk.