Függesztőeszközök

Emelés, szállítás, rögzítés: Az emelőberendezések sokoldalúak. Legyen szó kerek hurokkötél-függesztékekről, többszálas függesztőláncokról vagy emelőhevederekről – a kaiserkraft webáruházban mindenféle alkalmazási területhez megtalálja a megfelelő függesztőeszközt. Így gond nélkül mozgathatja a különböző típusú szállítandó árukat.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Terméktípus
Hossz [mm]
1000
1000
2000
2000
-
Teherbírás
Relevancia szerint
Modell száma: 56

Függesztőeszközök – daruláncok és hurokkötél-függesztékekHiányzik még valami a daru és a teher között? Akkor a megfelelő függesztőeszközökre van szüksége. Daruláncaink és hurokkötél-függesztékeink biztonságos összeköttetést biztosítanak a nehéz terhek szállításához. Itt részletezzük, mikor melyik megoldás a legjobb.Függesztőláncok – erősek és teherbírókNéha az a legjobb, ha a terheket láncra helyezi. A függesztőláncok elbírnak rendkívül nagy tömegű tárgyakat, és ellenállóak a szélsőséges hőmérséklettel szemben. Megfelelő élvédelemmel még az éles élek sem okozhatnak kárt bennük. Előnyös, ha van rögzítési pont – vagy akár több is. Az emelni kívánt tárgy méretétől és alakjától függően ugyanis választhat egy, kettő vagy négy láncágas változatú láncot. Szerencsére webáruházunkban mind a három változat megtalálható, ahogy rövidítőhoroggal rendelkező függesztőláncok is. Így még a hossz tekintetében is rugalmas lehet.A lánc alternatívája egyébként a szalag. Akkor javasolt, ha érzékeny terheket különösen kíméletesen szeretne megemelni. Ezenkívül a szalagok sokoldalúan rögzíthetők. Még inkább igaz ez a hurokkötelekre. Ezeket a teher és a daruhorog köré hurkolhatja egyszeresen vagy kétszeresen. Egyik esetben sincs szükség rögzítési pontra. Tárolásnál az emelőszalagok és a hurokkötelek értékes helyet takarítanak meg.Fontos tippek a függesztőeszközök teherbírásával kapcsolatbanLegyen szó akár szalagról, hurokkötélről vagy láncról, a függesztőeszközök egyik központi tulajdonsága a teherbírás. Webáruházunkban egyetlen pillantással láthatja a teherbírást:Függesztőláncok: minél magasabb a minőségi osztály, annál nagyobb a teherbírás. Emellett a láncátmérő is fontos. A kaiserkraft kínálatában 8 – 12. minőségi osztályú függesztőláncokat talál. Ha a 8. helyett 10. minőségi osztályt választ, a teherbírás legalább 25 százalékkal nő. Emellett kisebb átmérőjű lánc mellett is dönthet.


A rögzítés típusa és a környezet is fontos szerepet játszik. Nagyobb dőlésszögnél a teherbírás csökken. Ugyanez vonatkozik a nagyon magas vagy a nagyon alacsony hőmérsékletre is. A szalagok és a hurokkötelek teherbírása kettős felfüggesztéssel megnövelhető. További információkat a termékleírásainkban talál. Vagy forduljon hozzánk bizalommal személyesen. Szívesen segítünk Önnek.Biztonságos emelés függesztőeszközökkelAhhoz, hogy a nehéz tárgyak emelésénél a lehető legnagyobb fokú biztonságot érhesse el, a függesztőeszközöket rendszeresen be kell vizsgáltatni, és a legkisebb sérülés első nyomára haladéktalanul ki kell őket cserélni. Érdemes használat közben is a biztonságra törekedni, például kiegészítőleg élvédelem használatával, valamint a külső behatások, például a szél vagy a szélsőséges hőmérséklet figyelembe vételével. A függesztőeszközök biztonságos használatához tartozékokat és további információkat is talál nálunk.