+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Vetítővászon mérete
 

Vetítőkocsik

Képzelje csak el: a következő prezentáció mobil segítőkkel és társakkal. A projektortartó kocsik és az írásvetítő-tartó kocsik éppen oda szállítják a projektort és a többi vetítéshez szükséges eszközt, ahová csak szeretné. Milyen szép is az, amikor az ember bátran megbízhat segítőiben.
6 termék található
| | |
Univerzális kocsi
három szinttel
Nettó
62.000,- Ft
Üveg vetítőtábla
16 : 9 formátumhoz
Nettó
235.000,- Ft
MAUL - Projektor asztal
magasságállítás 750 - 1200 mm
Nettó
96.700,- Ft
OHP / projektortartó kocsik
ma x szé x mé 882 x 508 x 432 mm
Nettó
65.800,- Ft
Vetítőfelület
duplasínes rendszerhez
Nettó
160.000,- Ft -tól
Projektortartó kocsi
magasságállítási tartomány 800 - 1250 mm
Nettó
51.000,- Ft
6 termék található
Vetítőkocsik – csendestársak prezentációjához!
Egy jó vetítőkocsi megkíméli az idegeket – ezt jól tudják azok, akik a prezentáció előtti percekben kétségbeesetten próbálják a mennyezetre szerelt projektort működésre bírni. A vetítőkocsiknak köszönhetően mindez elkerülhető, hiszen a kivetítőkészülék vészhelyzetben mindig kéznél van. Ráadásul egy vetítőkocsival rugalmas is lehet. Szeretné a projektort például különböző tárgyalóhelyiségekben használni? Semmi gond. Egyszerűen állítsa fel a projektorasztalt a megfelelő távolságban a helyiségben, és máris borotvaéles kép jelenik meg a falon vagy a vetítővásznon – és nem számít, Ön hol van. A projektortartó kocsik ezért nemcsak vásárokon és konferenciákon, hanem szemináriumi munkában, valamint iskolákban és egyetemeken is elengedhetetlenek.

Állítható magasságú vagy dönthető: a vetítőkocsiknál fontosak a részletek.
A vetítőkocsikra helyezheti kivetítőkészülékeit – ez eddig rendben is van. Sajnos azonban nem ilyen egyszerű a helyzet, ugyanis a beszerzés előtt érdemes átgondolnia néhány dolgot a vetítőasztal használatával kapcsolatban. Fontos például a megfelelő méret. Ha vetítőkocsiját egészen előre kívánja helyezni a helyiségben, akkor ügyeljen arra, hogy a vetítőkocsi ne korlátozza a láthatóságot a közönség számára. Ezzel szemben, ha a vetítőasztal a helyiség hátsó részébe kerül, a megfelelő magasságra kell ügyelni – ebben az esetben ugyanis adott esetben az asztalnál ülő munkatársai akadályozhatják a vetítővászonra történő képátvitelt. Nem szeretne egyáltalán ilyen kérdésekkel foglalkozni? Akkor válasszon egyből állítható magasságú modellt. Kínálatunkban ezen kívül dönthető felületű vagy több szinttel rendelkező vetítőasztalok is megtalálhatók. Utóbbi különösen praktikus, ha a projektor vagy az írásvetítő mellett laptopot, lézermutatót vagy fontos dokumentumokat is tárolni szeretne a vetítőkocsiban. A változattól függően dekódernek, fényképezőgépnek vagy monitoroknak is lehet helyet – keresse is meg a megfelelő modellt!
Termék-összehasonlítás