+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Vetítőkocsik

Képzelje csak el: a következő prezentáció mobil segítőkkel és társakkal. A projektortartó kocsik és az írásvetítő-tartó kocsik éppen oda szállítják a projektort és a többi vetítéshez szükséges eszközt, ahová csak szeretné. Milyen szép is az, amikor az ember bátran megbízhat segítőiben.
11 termék található
| | |
Univerzális kocsi
három szinttel
Nettó
66.400,- Ft
magnetoplan - DUO vetítőkocsi
2 készüléktartó lap
Nettó
155.000,- Ft
MAUL - Projektorasztal
asztallap 350 x 500 mm
Nettó
105.000,- Ft
magnetoplan - UNO vetítőkocsi
készüléktartó lap 390 x 375 mm
Nettó
64.000,- Ft
MAUL - Projektorasztal
asztallap 350 x 500 mm, elosztóval
Nettó
115.000,- Ft
OHP / projektortartó kocsik
ma x szé x mé 882 x 508 x 432 mm
Nettó
71.300,- Ft
Nettó
180.000,- Ft
Dataflex - VIEWMATE COMBO adatbeviteli kocsi
monitorhoz, billentyűzethez, kis méretű számítógéphez
Nettó
220.000,- Ft
Új
Nettó
16.600,- Ft
Projektortartó kocsi
magasságállítási tartomány 800 - 1250 mm
Nettó
56.500,- Ft
11 termék található

Vetítőkocsik – prezentáció szabadonTeljes a vállalati flottája? Nekünk van még néhány ötletünk a bővítésére. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható vetítőkocsik garantáltan csendesek és környezetbarátok. Mindenekelőtt ahhoz járulnak hozzá, hogy minden prezentációnál borotvaéles képet élvezhessen.Vetítőkocsik: a vetítőeszközök mobilizálásaMindenki izgatottan várja az előadást, de a vetítővászon fehér, és fel kell másznia egy székre, hogy a projektor képét megfelelő magasságban tartsa? A találkozót sikerül gyorsan áthelyezni, de az új helyiségben nincs projektor és nincs is megfelelő hely a felállítására?Projektortartó asztallal búcsút inthet az ilyen és hasonló problémáknak. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a kocsira, tolja a kívánt helyre, és már kész is. Ideális mindig más helyiségben tartott megbeszélések esetén, vásárokon és konferenciákon, oktatásokon és minden olyan alkalomra, ahol az előadó szeretné vizuálisan alátámasztani a szavait. Ha pedig a képminőség nem felel meg az elvártnak, a készülék mindig kéznél van.Vetítőkocsik: kocsik a jó képekhezA vetítőkocsik legegyszerűbb kivitele egy készüléktartó lapból, egy hordozószerkezetből és négy görgőből áll. Letisztult, helytakarékos és hasznos. Ha valami tágasabbat szeretne, a több szinttel rendelkező projektortartó kocsikat javasoljuk. A vetítőeszközön kívül elfér rajtuk a laptop, a dokumentumok és a lézermutató is. Az állítható magasságú vetítőkocsikkal nemcsak a projektor vetítővászontól való távolsága, hanem annak magassága is megfelelően beállítható.Ezenkívül kínálatunkban konferenciakocsikat is talál rugalmas konferenciarendszerek és adatbeviteli kocsik használatára a mobil munkahelyekre. Természetesen vetítőtáblákat is kínálunk, hogy a prezentációja a megfelelő hatást gyakorolhassa. Ezek egyébként mobil változatban is rendelhetők, így Ön szabadon prezentálhat.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás