Egymásra rakható tárolórekeszek

A rengeteg különböző apró alkatrész és áru praktikus tárolásához: egymásra rakható tárolók. Optimálisak szállításhoz és küldeményezéshez. A kaiserkraft műanyag tárolói a legkülönbözőbb méretekben és számos színben kaphatók, akár fedéllel vagy anélkül. A rendet és áttekinthetőséget igénylő helyzetekben a helytakarékos egymásra rakható rekeszek jelentik a legegyszerűbb megoldást.

A Egymásra rakható tárolórekeszek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: BITO, eurokraft pro, mauser, ZARGES, CEMO, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Magasság [mm]
  Szélesség [mm]
  Hossz [mm]
  Űrtartalom [L]
  Térfogat [L]
  Tulajdonság
  Belső hossz alul
  Anyagtulajdonság
  Anyag
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 368

  Rakásolható műanyag tároló ládák és rekeszek a helytakarékos tárolás érdekében  Széltében már nem terjeszkedhet? Akkor használja ki raktárát függőlegesen is. Műanyag tárolóinkkal munkatársai pillanatok alatt gyakorlattá válhatnak a rakásolásban. Legyen szó akár árukról, szerszámokról vagy tartozékokról, nehéz vagy könnyű tárgyakról, nálunk bármilyen tartalomhoz megtalálhatja a megfelelő dobozt.  Függőleges tárolás könnyedén – bármilyen igényt kielégítő egymásra rakható tárolók  A kaiserkraft kínálatában különböző méretekben és kivitelekben talál egymásra rakható tárolókat: fedéllel vagy anélkül, perforált vagy sima falakkal, kosárként, ládaként vagy nagy teherbírású műanyag vagy alumínium tárolóként. Élelmiszeripari használatra az élelmiszerekhez is alkalmas változatok alkalmasak, az acéldobozok pedig nagy tömeget képesek tárolni.  Mi a közös az egymásra rakható tárolókinkban? Rugalmasságuk és masszivitásuk például. A szabványméreteknek köszönhetően optimálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet a padlón és a raklapokon. Ha raklap mellett dönt, már csak egy targoncára vagy egy emelőgépre van szüksége, hogy a rakást az egyik helyről a másikra mozgathassa.  Egymásra rakható tárolók: az áttekinthetőség fenntartása  A rakásoláshoz valamennyi rendszerre is szükség van, hogy a raktári munkatársak megtalálják, amit keresnek. Ezért a kaiserkraft kínálatában a különböző színű egymásra rakható tárolók mellett behelyezhető dobozokat, feliratokat, címkéket és további értékes tartozékokat is talál. A fedőelemek és a fedelek megvédik a műanyag tárolók tartalmát a portól, a nedvességtől és az idegen anyagoktól.  Nem tudja biztosan, hogy egy multifunkciós műanyag tároló, egy acéllemez tároló vagy egy összehajtható doboz lenne-e a megfelelő választás az Ön számára? Szívesen segítünk Önnek a rakásolással, valamint az üzemi- és raktárfelszerelésekkel kapcsolatos további kérdések esetén.