Egymásra rakható tárolórekeszek

A rengeteg különböző apró alkatrész és áru praktikus tárolásához: egymásra rakható rekeszek. Optimálisak szállításhoz és küldeményezéshez. A legkülönbözőbb méretekben és számos színben kaphatók, akár fedéllel vagy anélkül. A rendet és áttekinthetőséget igénylő helyzetekben a helytakarékos egymásra rakható rekeszek jelentik a legegyszerűbb megoldást.

A Egymásra rakható tárolórekeszek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: BITO, EUROKRAFTpro, mauser, ZARGES.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 324

Rakásolható műanyag tároló ládák és rekeszek a helytakarékos tárolás érdekébenSzéltében már nem terjeszkedhet? Akkor használja ki raktárát függőlegesen is. Tárolódobozainkkal munkatársai pillanatok alatt gyakorlattá válhatnak a rakásolásban. Legyen szó akár árukról, szerszámokról vagy tartozékokról, nehéz vagy könnyű tárgyakról, nálunk bármilyen tartalomhoz megtalálhatja a megfelelő dobozt.Függőleges tárolás könnyedén – bármilyen igényt kielégítő rakásolható tárolóinkkalA KAISER+KRAFT kínálatában különböző méretekben és kivitelekben talál rakásolható tárolókat: fedéllel vagy anélkül, perforált vagy sima falakkal, kosárként, ládaként vagy nagy teherbírású tárolóként. Élelmiszeripari használatra az élelmiszerekhez is alkalmas változatok alkalmasak, az acéldobozok pedig nagy tömeget képesek tárolni.Mi a közös a rakásolható tárolóinkban? Rugalmasságuk és masszivitásuk például. A szabványméreteknek köszönhetően optimálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet a padlón és a raklapokon. Ha raklap mellett dönt, már csak egy targoncára vagy egy emelőkocsira van szüksége, hogy a rakást az egyik helyről a másikra mozgathassa.Rakásolható tárolók: az áttekinthetőség fenntartásaA rakásoláshoz valamennyi rendszerre is szükség van, hogy a raktári munkatársak megtalálják, amit keresnek. Ezért a KAISER+KRAFT kínálatában a különböző színű rakásolható tárolók mellett behelyezhető dobozokat, feliratokat, címkéket és további értékes tartozékokat is talál. A fedőelemek és a fedelek megvédik a tartalmat a portól, a nedvességtől és az idegen anyagoktól.Nem tudja biztosan, hogy egy multifunkciós műanyag doboz, egy acéllemez tároló vagy egy összehajtható doboz lenne-e a megfelelő választás az Ön számára? Szívesen segítünk Önnek a rakásolással, valamint az üzemi- és raktárfelszerelésekkel kapcsolatos további kérdések esetén.