Öltözőpadok

Csak akkor vesszük észre, milyen kényelmet biztosítanak, ha nincsenek: az öltözőpadok! Mi ezt már régóta tudjuk, ezért a legkülönbözőbb modellek széles választékát kínáljuk akár támlával és akasztóval, illetve egyoldalas vagy kétoldalas kivitelben is. Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő öltözőpadot.

A Öltözőpadok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Sypro, C+P, Wolf, eurokraft basic, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 86

Legyen szó akár sportról, kultúráról, vállalkozásról vagy wellnessről: az öltözőpadok nem hiányozhatnakA ruha teszi az embert – elsősorban az adott alkalomhoz megfelelő ruházat.


Ahhoz, hogy a munkatársak vagy a látogatók fel- vagy átöltözéskor leülhessenek, kiváló minőségű öltözőpadokat kínálunk különböző kivitelekben. A megfelelő modellbe való befektetés többszörösen kifizetődik, hiszen az öltözőszekrény nem csupán funkcionális ruhafogasként szolgál ülőalkalmatossággal és tárolófelülettel. Az öltöző a berendezés minősége tekintetében ugyanis az intézmény, a vállalat vagy a hatóság névjegykártyája.Jó befektetés: válasszon öltözőpadotKínálatunkban a Wolf és a EUROKRAFT márkával vezető gyártók képviseltetik magukat, és az öltözőpadok trendbarométere a sokszínűségre utal: egyoldalasan falra szerelhető, kétoldalasan szabadon felállítható a helyiségben, 1000 és 2000 mm közötti hosszak, támlával és cipőtartó ráccsal vagy ezek nélkül. Differenciált kínálatunkkal bizony van választási lehetőség. Ráadásul a különböző elemek összecsavarozva tetszés szerint kombinálhatók is.Bennfentes tipp: válassza a megfelelő alapanyagokat! A festett bükk, lucfenyő vagy erdei fenyő borítások rengeteg helyet biztosítanak, a lemosható műanyag lécek nedves vagy kültéri területekre is alkalmasak. A termékek stabilitása és rugalmassága együtt jár. Az öltözőpadjaink különböző anyagai és kialakításai gond nélkül integrálhatók a vállalata meglévő berendezési koncepciójába. A porszórt bevonatú nemesacél zártszelvény profilok alatt található állítható magasságú műanyag lábak kiegyenlítik az esetleges szintkülönbségeket a padlón. Mire lehet még szükség? Természetesen akasztókra! Legfeljebb tíz akasztón helyezhet el kabátokat, dzsekiket vagy ingeket oldalanként – nyitott megoldással vagy lécek mögé rejtve. Szüksége van még vállfákra is? Mindössze egyetlen kattintásra találja őket az öltözőpadoktól.A megfelelő kínálat a közösségi helyiségeihezNem a kaiserkraft-ról lenne szó, ha nem tudnánk teljes körű szolgáltatást nyújtani mindennel, amire a közösségi helyiségei berendezéséhez szüksége lehet. A nagy képtől a legapróbb részletekig. Természetesen kínálatunkban padok nélkül is megtalálhatók öltözőszekrények, igény esetén akár görgőkön a mobilitásért. Ötletekre van szüksége a wellnessterületére? Nálunk megtalálja, amit keres, a komplett mosdóberendezésektől az egyszerű nedves helyiségekbe való szőnyegekig. Miben lehetünk segítségére? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.