Szappanok, krémek

A tiszta kéz elengedhetetlen – ezt mindenki tudja. De az ápolás is ugyanolyan fontos. Ezért a modern szappanok és krémek már többet nyújtanak az egyszerű használaton túl. Az ipari mosdókhoz való, neves gyártók bőrkímélő és környezetbarát szappanjait és kézfertőtlenítő szereit tartjuk raktáron.

A Szappanok, krémek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, SC Johnson, TORK.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Tartalom
Relevancia szerint
Modell száma: 38

Szappanok és krémek: kézmosás extra higiéniával és gondoskodássalOlajok, zsírok, szennyeződések vagy egyszerűen csak a napi munka maradványai: az iparban és a kisiparban a szappanoknak és krémeknek többet kell tenniük, mint az otthoni fürdőszobában. Nálunk bőrbarát és ragyogóan tiszta eredményt biztosító kéztisztítószereket, kéztisztítókat és folyékony szappanokat talál a mosdókba és WC-kbe.
Miből állnak az iparban használható folyékony és krémszappanok?A professzionális mosdófelszerelésekhez használt szappanok választéka nagy, de könnyen kategorizálható. A folyékony szappanok, habszappanok és kéztisztítószerek mindegyike a felhasználási területekre, a szennyeződés mértékére és a bőr igényeire szabott:  • A csiszolószappanok és kéztisztítók oldószereket vagy mikroszemcséket tartalmaznak, amelyek a legerősebb szennyeződéseket is eltávolítják. Különösen alkalmasak műhelyek és ipari termelés számára.

  • A hidratáló habszappanok vagy folyékony szappanok gyakori kézmosás mellett is védik a bőrt – különösen hidegebb munkakörnyezetben.

  • A higiénikus habszappanok vagy antibakteriális folyékony szappanok csökkentik a baktériumterhelést a higiéniailag érzékeny munkaterületeken, az ápolástól az étkezőkonyhákig.

  • A fényvédő és bőrvédő krémek használata a kézmosás utáni fontos ápolási lépés minden extrém munkakörnyezetben vagy szabadtéri munkánál.

  • A kézmosó folyadékok és folyékony szappanok tiszta kezet biztosítanak az irodákban, az adminisztratív részlegeken, az ügyfél WC-kben stb.A könnyű és higiénikus adagolás garantálása és a gazdaságos használat érdekében a krémszappanokat szappanadagolókhoz optimalizálták.A többféle márka használatára is alkalmas Euronorm-szabvány szerinti standard flakonok mellett találhatók bizonyos márkákra optimalizált szappanadagoló rendszerek és utántöltési lehetőségek is. Az előny? Ezekkel a szappanadagolókhoz való szappanokkal még pontosabban adagolhat, és például az érintésmentes adagolás előnyeit élvezheti.
Hogyan találom meg a megfelelő szappant a különböző vállalati területeken lévő szappanadagolókhoz?Annyira agresszív, amennyire szükséges, annyira gondoskodó, amennyire csak lehetséges: bár a kézmosás növeli a higiéniát az irodában és az egész vállalaton belül, a bőr számára megterhelő. A különböző igények megválaszolására – különösen, ha allergiára való hajlamról van szó – mindig jó választást jelentenek a pH-semleges, illatanyagok nélküli szappanok.Minél intenzívebb a szappanok mosási teljesítménye, annál fontosabb az utóápoláshoz szükséges ápolószerek biztosítása. Az optimális higiénia biztosítása érdekében itt is érdemes adagolókban biztosítani ezeket az ápolási lehetőségeket.Kérdése van habszappanjainkkal és kéztisztítóinkkal kapcsolatban? Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Ha még több tippet szeretne kapni az egészséges munkavégzéshez, összeállítottunk egy útmutatót az irodai és vállalati higiéniai intézkedésekről. Pillantson bele ebbe is!