Billenőtárolók, silótárolók

Masszív és mobil: A billenőtárolók megkönnyítik a munkát a raktárakban és a gyártócsarnokokban, valamint az építkezéseken. Mert velük az anyagokat A pontból B pontba lehet szállítani vagy tárolni. Legyen szó targoncákhoz való billenőkonténerekről, hulladékkonténerekről vagy billenővödrökről – fedezze fel a kaiserkraft webáruházban a vállalaton belüli szállításhoz vagy a termelési hulladék ideiglenes tárolásához szükséges praktikus segítőket.

A Billenőtárolók, silótárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Eichinger, Heson, eurokraft basic, Pfeifer.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
145
145
1845
1845
-
Relevancia szerint
Modell száma: 206

Billenőtárolók és silótárolók: az ömlesztett és a szóróanyagok optimális készenlétben tartásaA billenőtárolók és a silótárolók optimális választást jelentenek, ha ömlesztett és szóróanyagokat kell a megfelelő mennyiségben a megfelelő helyen készenlétben tartani. Sok helyet biztosítanak, intelligens mechanizmusaikkal időtakarékosan üríthetők, és számos logisztikai probléma megoldására képesek az építkezésen, a gyártócsarnokban vagy éppen a raktárban.Milyen zárási módok vannak a silótárolókhoz?A kaiserkraft kínálatában főként billenőlemezes vagy tolózáras silótárolók találhatók meg. Ezek vagy a homlokoldalon vagy az aljon kapnak helyet. Mindkét változatnak vannak előnyei:


  • Billenőlemezzel gyorsan üríthető az ömlesztett anyag – ez különösen teherautók berakodásánál vagy aknák feltöltésekor nagy idő- és energiamegtakarítást jelent.

  • Tolózárral pontosan adagolható az anyag, például a takarmány vagy épp a finomszemcsés építési anyagok.


A homlokoldalon található nyílás révén könnyedén hozzáférhető az anyag, emellett rugalmas, ha a silótárolót targoncával mozgatja, és a kirakodás helyére pozícionálja. Az aljon található nyílással rendelkező változatok pontos adagolást biztosítanak, és tökéletesen beigazíthatók a kirakodás helye fölé – ez pedig még precízebbé teszi az adagolást.Mely billenőtárolók szállíthatók targoncával?A villafészkekkel ellátott billenő- és silótárolók készültek kifejezetten a targoncával való közvetlen használatra. Egyes tárolók targonca-traverzekhez való kialakításúak. Ezek a billenőtárolók praktikusan fejjel lefelé fordíthatók, így különösen egyszerűen és alaposan üríthetők.Mire szolgál a legördítő mechanika a billenőkonténereknél?A legördítő mechanikával ellátott billenőkonténerek alapját a különösen finom gördítő mozgás és az optimális tehersúlypont kombinációja adja. A billentési folyamat a vezetőfülkéből indítható el drótkötéllel. Ezzel a mechanikával a tároló alaposan és gyorsan kiüríthető – az emelőoszlop rángatás okozta terhelése nélkül.A fentiek mellett kínálatunkban a modern raktárfelszerelések minden fontos termékét megtalálja. Rendteremtő és tárolórendszerét kibővítheti például rakásolható tárolókkal vagy billenő aljú tárolókkal. Maradt még kérdése? Bármikor állunk rendelkezésére!