Akkumulátortöltő szekrények

Ha a laptop, a táblagép és az okostelefon pihenni vágyik, a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a feltöltődésre az akkumulátortöltő szekrény! Itt kiváló és praktikus akkumulátortöltő szekrényeket talál.

A Akkumulátortöltő szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: C+P, LISTA.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
740
740
1950
1950
-
Relevancia szerint
Modell száma: 27

Töltési idő = időmegtakarítás? Természetesen! Akkumulátortöltő szekrényekkelMit tesz, amíg a mobiltelefonja, a táblagépe vagy a laptopja töltődik? Bevásárolhat, megnézhet egy jó filmet a moziban, ehet valami finomat az étteremben, vagy ha épp edzésre tart, az okostelefonja nélkül töltheti el az időt az uszodában.
Eszközök töltése, amíg Ön mással foglalatoskodikAz akkumulátortöltő szekrények jó szolgálatot tesznek, ha a műszaki eszközöket a töltés során lopásbiztosan kell tárolni. Emellett segítségükkel az okostelefonok feltölthetők rendezvényen, oktatáson vagy munkaidőben. Számos szabadidős létesítményben, iskolában és munkahelyen a töltőállomások ezért már egy ideje a kötelező berendezési tárgyak közé tartoznak. Nem csoda, hiszen búcsút inthetünk az idegesítő csörgésnek és a figyelem elterelésének a film vagy az előadás alatt, emellett feltöltött eszközök állnak rendelkezésre, amikor újra szükség van rájuk. Ezzel a vállalat, a munkatársak és a látogatók is nyernek. Ez különösen igaz akkor, amikor a műszaki készülékeket biztonságosan tárolni kell, mert nem vihetjük magunkkal, például érzékeny mérőműszerekkel vagy steril helyiségekben végzett munka során.Mennyire biztonságos a biztonságos? Különböző zártípusok az akkumulátortöltő szekrényekhezA biztonság a felhasználási területtől függően fontosabb vagy kevésbé fontos szerepet játszik. Ha az iskola saját laptopjait kell tárolni egy osztályteremben, elegendő egy zárható ajtóval rendelkező akkumulátortöltő szekrény. Középületekben azonban nem elég önmagában az akkumulátortöltő szekrény, hanem fontosak a külön zárható rekeszek is a szekrényben. Az egyes rekeszeknek egymástól függetlenül kell működniük. Ez azt jelenti, hogy ha zavar lép fel az egyik rekeszben, az nem érinti automatikusan az összes többi rekeszt is.


Mi kizárólag zárható rekeszekkel rendelkező akkumulátortöltő szekrényeket kínálunk Önnek, amelyek teljesítik a fenti kritériumokat. Csupán a különböző zártípusok közül kell választania. Klasszikus eurós betétes zárat szeretne, vagy fixen meghatározott kódot adna a használóknak? Utóbbit szívesen használják vállalatoknál, az érmés zár pedig a szabadidős létesítményeben elhelyezett öltözőszekrények esetében számít bevált megoldásnak. Bármelyik mellett is döntsön, az erős acéllemez, valamint a hajlított és megerősített ajtók minden esetben stabilitást és a lopás ellen fokozott biztonságot nyújtanak.Mi a helyzet az áramellátással?Akkumulátortöltő szekrényeinkben a szokványos készülékekhez megfelelő standard dugaszoló aljzatok és csatlakozók vannak beépítve. Egyes szekrények emellett túlfeszültség elleni védelemmel is rendelkeznek. A lehetséges hőmérséklet-emelkedést a polc és a szekrényváz szellőzőnyílásai akadályozzák meg. A túltöltés vagy a kompatibilitás miatt sem kell aggódnia. A szekrénybe beépített dugaszoló aljzatok külső csatlakozással ráköthetők az áramhálózatra.Eszközök mobil töltéseA mobil akkumulátortöltő szekrények különösen az iskola vagy a cég saját táblagépeinek és laptopjainak töltésére alkalmasak. Főkapcsolós hálózati csatlakozóval rendelkeznek, így a szekrényben található töltőkészülékek egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatók, és minden táblagép és számítógép átvihető egy másik helyiségbe.Melyik az Ön számára megfelelő akkumulátortöltő szekrény?Nem számít, hogy az ügyfelek, a diákok, az üzlet partnerek vagy a munkatársak számára szeretné lehetővé tenni a biztonságos töltést, és nem számít, hogy mobiltelefonok, laptopok vagy táblagépek számára keres megoldást, itt megtalálja a megfelelő akkumulátortöltő szekrényeket.Speciális igényei vannak, vagy kérdése van a színnel, a zártípussal vagy az anyaggal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésére.