Függőszekrények

Mindig is meg szerette volna mutatni valakinek, hol találja a kalapácsot? Csak rajta – ehhez válassza függőszekrényeinket. Így egy mozdulattal nagyobb rendet varázsolhat a műhelyben, a laboratóriumban, a raktárban vagy az irodában. Nem kell hajolgatni, sem lábujjhegyen állni – minden szemmagasságban van, így könnyen elérhető. Még az említett kalapács is.

A Függőszekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic, Pavoy, ANKE.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Magasság [mm]
  330
  330
  1600
  1600
  -
  Szélesség [mm]
  Mélység [mm]
  Tulajdonság
  Belső kialakítás
  Anyag
  Ajtótípus
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 19

  Fali szekrények a műhelybe, ay irodába, a raktárba és a laborba  Alul már minden tele van? Használja ki a magasban is a helyet. A kaiserkraft kínálatában megtalálható fali szekrényekkel még többet tárolhat anélkül, hogy a mozgásszabadságot kellene korlátoznia. Emellett a munkavégzési kényelem és hatékonyság szempontjából is előnyös, ha a szerszámok vagy a laboratóriumi eszközök szemmagaságban találhatók.  Mikor megfelelő választás egy fali szekrény?  Két főbb érvet tudunk felsorolni a fali szekrények vásárlása mellett:  1. Ha a padlón nincs több hely még egy szekrénynek vagy állványnak.

  2. Szeretné lehetővé tenni a munkatársai számára, hogy a munkaeszközöket hajolgatás nélkül elővehessék a szekrényből.


  A méretektől függően egy fali szekrény még egy kis sarokban is helyet kaphat. Emellett a fali szekrények különböző színeikkel kiválóan kombinálhatók más berendezési tárgyakkal. A döntés az Ön kezében van, de nem csak ebben a tekintetben.  Milyen típusú fali szekrények vannak?  A fali szekrények kínálatunkban kis vagy nagy méretben, műhelyi, közösségi helyiségbe való kivitelben vagy laborberendezésként találhatók meg. A döntő szempont az, mekkora hely áll rendelkezésre, és mennyi mindent szeretne a szekrényben tárolni. A tárolandó dolgok is fontos szerepet játszanak. A nehéz szerszámokhoz nagyobb teherbírású szerszámtároló fali szekrények szükségesek – ellentétben az írószerekkel vagy a dokumentumokkal.  Gondoljon továbbá az ajtókra is. A zárható ajtók biztonságot nyújtanak, a felhajtható ajtók egy kézzel is kinyithatók, az ablakos ajtóknál pedig a munkatársak azonnal láthatják, mi van a szekrényben. Néha az a jó megoldás, ha egyáltalán nincs ajtó, például akkor, ha nincs hely, vagy ha nagyon gyorsan ki kell tudni venni a tárgyakat.  A rendezett tároláshoz kínálatunkban műhelyi fali szekrényeket talál egy vagy két kivehető polccal, középső fallal vagy anélkül, valamint akár kihajtható munkalappal. A perforált lemezekre úgy akaszthatja fel a szerszámokat, hogy azok mindig kéznél legyenek.  Túl sok egyszerre ennyi információ? Összefoglaljuk röviden a fali szekrények legfontosabb kiválasztási kritériumait:  • Méretek

  • Teherbírás

  • Ajtóváltozat

  • Belső kialakítás


  Mire kell figyelni a szerelésénél?  Ne feledkezzen meg a falról. Csak akkor tudja ugyanis a nehéz tartalmat tároló szekrényeket megtartani, ha megfelelően teherbíró. A teherbíráshoz hozzájárulhat kiváló minőségű rögzítési anyagokkal. Számos fali szekrényünknél már rendelkezésre állnak a furatok, így csak a helyet kell kiválasztania. A legjobb, ha a fali szekrényt oda függeszti, ahol könnyen elérhető és gond nélkül kinyitható. És természetesen oda, ahol a tartalomra szükség van.  Van még kérdése a kiválasztással, a szereléssel vagy a használattal kapcsolatban? Állunk rendelkezésére személyesen – akkor is, ha más irodai, raktári, műhelyi vagy laboratóriumi berendezési tárgyakat keres.