Műhelyszekrények

A tökéletes acél szekrény kívánságlistája rövid: strapabírónak, masszívnak, rendezettnek és a munkakörnyezetnek megfelelőnek kell lennie. Ezt a listát még tovább rövidíthetjük: válasszunk jó minőségű acél szekrényt.

A Műhelyszekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: C+P, LISTA, eurokraft pro, ANKE, mauser, Pavoy, eurokraft basic, Wolf.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
700
700
2200
2200
-
Relevancia szerint
Modell száma: 333

Acél műhelyszekrény: vágjon bele rendesen!Szikrák, piszok és kemény munka: A műhelyben nagy a nyüzsgés. Félti a műhelyberendezést, ezért inkább visszább vesz a sebességből? Kizárt dolog! A műhelybe szánt acélszekrényekkel Ön és a rend őrzői is rendesen belevághatnak a munkába.Műhelyszekrényeinket különösen változatos felszereltségi lehetőségek jellemzik: A klasszikus, állítható magasságú polcok mellett a szekrények kihúzható polcokkal és fiókokkal is felszerelhetők. A tárolt árukat ergonomikusan lehet tárolni és kivenni. A fiókelválasztó szettek segítségével a fiókokban kis alkatrészek is tárolhatók – akár a nagyméretű tárolt áruk között is!
Acélszekrények a műhelybe – anyag szempontjából a legjobb választásAz acél szinte elpusztíthatatlan és rendkívül rugalmas. Ezért tárolhat nehéz alkatrészeket vagy elektromos szerszámokat is egy műhelyszekrényben. A fém műhelyszekrények a zárszerkezeteknek köszönhetően védik tartalmukat a szennyeződéstől és a hőtől, a környezeti hatásoktól vagy a zsebtolvajoktól.A modelltől függően például kisebb alapterületű anyagszekrényként, közvetlenül a munkapad mellett szerszámszekrényként vagy nagy munkafelülettel rendelkező munkaállomásként is használhatók.Az acél természeténél fogva is fenntartható. Könnyen újrahasznosítható, és keresett anyag az anyagkörforgásban. Amíg viszont ez az újrahasznosítás nem történik meg, műhelyszekrénye számtalan órán át szolgál hűségesen. Mert a kínált előnyök meggyőzőek:  1. Alacsony karbantartási igényű, könnyen ápolható és tartós – jelentősen csökken a csere szükségessége.

  2. A polcok és válaszfalak a tárolási igényektől függően áthelyezhetők vagy utólagosan felszerelhetők.

  3. Nyitott tárolódobozokkal stb. kis alkatrészraktárrá alakítható.

  4. Tolóajtókkal a legkisebb fülkében is elfér.

  5. Az igényektől és a lehetséges tartalomtól függően számtalan kivitelben kapható.Hogyan válasszam ki a műhelyszekrényeket, és mire figyeljek?Az olyan márkás modelljeinket, mint az EUROKRAFTpro, a legkülönbözőbb működési környezetekhez terveztük, és a műhely mellett a vállalatnál mindenhol elhelyezhetők. A fiókos és rekeszes műhelyszekrények kiválasztásakor azonban figyelembe kell vennie az össztömeget.A műhelybe szánt nagy teherbírású szekrényeknek például nemcsak a saját súlyuk nagy, de teljes terheléssel ez a súly jelentősen megtöbbszöröződik. Ezért ellenőrizni kell, hogy a beépítési hely padlója elviseli-e az ilyen terhelést. A padló teherbírásának ellenőrzése megelőzheti a károkat.Különösen a kisebb alapterületű, szárnyasajtós szekrények hordozzák a felborulás veszélyét. Az 50 – 60 cm mélységű vagy szélességű műhelyszekrényt a padlóhoz vagy a falhoz kell rögzíteni. Ez befolyásolja a szekrény és a helyszín kiválasztását is. A vízre veszélyes anyagok tárolására ajánljuk veszélyesanyag-tároló szekrényeinket. A veszélyes anyagok tálcás polcokon történő tárolásánál pedig külön előírások vonatkoznak a modell tulajdonságaira is. Kérjük, vegye figyelembe az általános biztonsági szinteket és a biztosítási követelményeket is. A zárral ellátott, univerzális acél műhelyszekrények megfelelnek a DIN EN 14450 szabvány szerinti S1 vagy S2 biztonsági szintnek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek az alapvető betörésvédelmi követelményeknek, és például öltözőszekrényként is használhatók.A műhelyszekrény pontos illeszkedéséről és a felhasználási helyről szívesen adunk részletesebb tájékoztatást. Ezzel kapcsolatban velünk bármikor felveheti a kapcsolatot.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Teleszkópos sínek | Fali vitrinek | Öltözőszekrények | Függő irattartók | Huzalkosarak | Magas szekrények