Műhelyszekrények

Pont ilyen a jó szekrény: strapabíró. Könnyen tisztítható. Hatékony. Tágas. Engedje meg hogy bemutassuk Önnek: acélszekrényeinket. Akár a klasszikus szárnyasajtós szekrényről, az anyagtároló szekrényről vagy a nagy teherbírású szekrényről beszélünk: nálunk olyan anyagot kap, amelyhez nincsen hasonló az erő és stabilitás tekintetében: az acélt!

A Műhelyszekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: C+P, LISTA, EUROKRAFTpro, ANKE, Pavoy, mauser, EUROKRAFTbasic, Wolf.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
640
640
2200
2200
-
Relevancia szerint
Modell száma: 333

Acélszekrények: az univerzálisan használható megoldásHa a lehető leggyakoribb használat és a lehető legcsekélyebb kopás a igény, az acélszekrények a vállalati tárolás területén szinte páratlanok. A masszív anyag ugyanis bármilyen munkakörnyezetben megmutatja előnyeit, és webáruházunkban számos szekrényformátumban megtalálható.Miért érdemes acélszekrényeket használni, és milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik az anyag?Az acél szinte elnyűhetetlen anyagként mindenütt előfordul a vállalatnál, ahol nagy teherbírás szükséges, és zordabb körülmények uralkodnak. Ez a raktárban és a gyártás területén, valamint az irattárban és a közösségi helyiségekben egyaránt jellemző lehet.Az acél megvédi a szekrény tartalmát a szennyeződéstől és számos környezeti behatástól, nagy teherbírást biztosít a polcoknak, és kiemelkedően hosszú élettartamú mindennapi használat mellett.A szárnyasajtós szerkények nemcsak üzleti szempontból jelentenek jó döntést, hanem rendkívül fenntarthatók is. Az acél ugyanis könnyedén újrahasznosítható, és igen keresett anyag az anyagkörforgásban.Összefoglalva tehát az acélszekrények a modern irodaberendezés számos követelményét teljesítik:  • Alig igényelnek karbantartást, könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak – ezáltal csökkentik az új beszerzési igényt.

  • Elbírnak nehéz árukat, például szerszámokat vagy alkatrészeket, amelyeket máshogy a raktárban aligha lehetne tárolni.

  • Az univerzális kivitelek révén a szekrények nyitott tárolódobozokkal, rekeszekkel stb. egyedivé alakíthatók és az aktuális tárolási igényekhez igazíthatók.

  • Az egyre magasabb biztonsági besorolással a szekrények biztosította tűzállóság és betörés elleni védelem is egyre magasabb fokú.


Mely vállalati területen jelentik az acélszekrények a legjobb választást?A például a Eurokraft vagy a Quipo márkához tartozó modelljeink a legkülönbözőbb célokra használhatók, és elméletben a vállalat bármely területén felállíthatók.Ne feledje azonban, hogy a nagy teherbírású szekrények nagy tömegűek, ezért előfordulhat, hogy adott esetben a felállításra kiválasztott hely padlója nem megfelelő számukra. Ez kizárható a padló teherbírásának ellenőrzésével.Különösen a keskeny alapfelületű magas szekrények biztosításához emellett kifejezetten javasolt az acélszekrényeket a padlóhoz vagy a falhoz rögzíteni.Speciális környezetekben vagy kihívást jelentő használat esetén, például veszélyes anyagok tárolásával kapcsolatban érdemes konzultálnia szakértőinkkel, valamint az adott célra igazított acélszekrényeket használnia. Így például az élelmiszeripari területeken való használat esetén az acélszekrényeknek HACCP-konformnak kell lenniük, és nemesacélból kell állniuk. A szekrényben veszélyes anyagok felfogótálcákban történő tárolására további szigorú követelmények is vonatkoznak a modell tulajdonságait tekintve.Milyen biztonsági fokozatai vannak az acélszekrényeknek?Az univerzális acélszekrények a felhasználási lehetőségek függvényében számos előírásnak megfelelnek. A DIN EN 13501 szabvány szerinti A1 tűzvédelmi osztályú nemesacél szekrények használhatók nagy konyhákon, amennyiben HACCP-konformok.A zárral rendelkező univerzális acélszekrények a DIN EN 14450 szabvány szerinti S1 vagy S2 biztonsági fokozatnak felelnek meg. Biztonsági szekrényként max. 30000 euró értékben a tartalmuk biztosítható (privát). Ezenkívül kisebb tüzek ellen is védelmet nyújtanak.Ezáltal ezek a szekrények ideálisak nem lényegi vállalati dokumentumok, munkatársak magánjellegű dolgai stb. tárolására. Az EN 1143-1 szerinti magasabb ellenállási fokozatok egyre nagyobb fokú betörés elleni védelmet biztosítanak.Azt, hogy egy adott acélszekrény milyen követelményeknek és biztonsági fokozatoknak felel meg, áttekinthetően megtalálja az adott termék oldalán. Ha nem biztos benne, hogy a szekrény teljesen illik-e a felhasználási céljához, forduljon hozzánk bármikor bizalommal.