Szerszámszekrények, fiókos szekrények

Kicsi, nagy, keskeny, széles, zárrendszerrel vagy külön kihúzás elleni reteszeléssel, munkapad alá vagy takarító helyiségekbe. Fiókos szekrények hatalmas választékát találja a kaiserkraft kínálatában – célunk ugyanis az, hogy nálunk pontosan azt a fiókos szekrényt találja meg, amelyet elképzelt.

A Szerszámszekrények, fiókos szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: LISTA, RAU, ANKE, eurokraft basic, eurokraft pro, Treston.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
135
135
1800
1800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 176

Fiókos szekrények: klasszikus rendszerezők a raktár, az üzem és az iroda számára
Gyorsan berendezhető egy jól rendszerezett munkahely. A fiókos lemezszekrények ehhez igazi klasszikusnak számítanak, és bármilyen vállalati területen használhatók. Átgondolt tartozékokkal és modern funkciókkal a zökkenőmentes munkafolyamatok minden feltételét tökéletesen teljesítik.
Milyen vállalati területeken használatosak fiókos szekrények?
Kínálatunkban a fiókos szekrények a legkülönbözőbb kivitelekben találhatók meg a műhely, a raktár vagy az iroda számára. Az irodában DIN-méretekben elérhető stílusos változatok használatosak, amelyekben a fénymásoláshoz való papírköteg vagy különböző irodai kiegészítők tárolhatók.
A műhely és a gyártási terület számára a legkülönbözőbb acéllemez változatok kaphatók, amelyek méreteiket, fiókfelosztásukat és a polcmagasságokat tekintve tökéletesen igazíthatók az egyedi igényekhez. Fiókos lemezszekrényekben tárolhat például szerszámokat, vagy áttekinthetően kéznél tarthatja a különböző irodai felszereléseket. Megfelelő méretek esetében komplett szerszámkészleteket is tárolhat közvetlenül a fiókban.
Milyen előnyei vannak a modern fiókos lemezszekrényeknek?
A vállalati használatú fiókos szekrények nagy hangsúlyt fektetnek a zökkenőmentes folyamatokra – méghozzá szó szerint. A fiókok masszív, könnyen járó sínekre vannak rögzítve, és erőkifejtés nélkül kezelhetők. Amennyiben a sínekre rögzített szekrények a feladatra nem megfelelők, gurulós tárolók, görgős szekrények nagy választékát is kínáljuk a kaiserkraft oldalán.
Emellett a fiókos szekrények összes fiókjai 100 százalékban kihúzhatók. Ez különösen a terjedelmes és nagy méretű tárgyaknál fontos. Ezenkívül minden fiók – ha megfelelően a munkafelület mellett kap helyet – szerszám- és tartozéktálcává válhat, amelyhez a munkatársaknak hajolgatás, keresgélés és mozgás nélkül hozzáférésük van.Mire jók a fiók rendszerezők, például a fiókfelosztók vagy a habanyag betétek?
A legkülönbözőbb fiók alkatrészek bármilyen szerszámszekrényt teljes mértékben az egyedi igényeinek megfelelően alakíthat ki és rendszerezhet. A műanyag fiókfelosztók apró alkatrészek tárolására alkalmasak, és kiváló áttekinthetőséget biztosítanak. Szerszámok tárolásához csúszásmentes lapokat vagy praktikus szerszámtartókat javaslunk.
A kasszabetétekkel, a papírkötegekhez való felosztókkal vagy a tolltartó dobozokkal bármilyen fiókos szekrény pontosan a szükséges munkaeszközökre igazítható. Néhány mozdulattal és csekély ráfordítással ráadásul bármikor átalakítható.
Ahhoz pedig, hogy mindig lehessen tudni, mi található a fiókban, érdemes rögtön a feliratozáshoz és címkézéshez szükséges megfelelő termékeket is megrendelnie. A kínálattal kapcsolatos további kérdések esetén állunk rendelkezésére személyesen.