Szerszámszekrények, fiókos szekrények

Kicsi, nagy, keskeny, széles, zárrendszerrel vagy külön kihúzás elleni reteszeléssel, munkapad alá vagy tisztaszobákba. A fiókos szekrények annyira sokfélék és rugalmasak lehetnek, hogy nálunk hatalmas választékot találhat belőlük – célunk ugyanis az, hogy nálunk pontosan azt a fiókos szekrényt találja meg, amelyet elképzelt.

A Szerszámszekrények, fiókos szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: LISTA, RAU, ANKE, EUROKRAFTbasic, EUROKRAFTpro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
150
150
1800
1800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 180

Fiókos szekrények: klasszikus rendteremtők a raktár, az üzem és az iroda számáraGyorsan berendezhető egy jól rendszerezett és rendezett munkahely. A fiókos szekrények ezzel kapcsolatban igazi klasszikusnak számítanak, és bármilyen vállalati területen használhatók. Átgondolt tartozékokkal és modern funkciókkal a zökkenőmentes munkafolyamatok minden feltételét tökéletesen teljesítik.Milyen vállalati területeken használatosak fiókos szekrények?Kínálatunkban a fiókos szekrények a legkülönbözőbb kivitelekben találhatók meg a műhely, a raktár vagy az iroda számára. Az irodában DIN-méretekben elérhető stílusos változatok használatosak, amelyekben a fénymásolóhoz való papírköteg vagy különböző irodai anyagok tárolhatók.A műhely és a gyártási terület számára a legkülönbözőbb acéllemez változatok kaphatók, amelyek méreteiket, fiókfelosztásukat és a polcmagasságokat tekintve tökéletesen igazíthatók az egyedi igényekhez. Tárolhat bennük például szerszámokat, vagy áttekinthetően kéznél tarthatja a különböző alkatrészeket. Megfelelő méretek esetében komplett szerszámkészleteket is tárolhat az árnyéktáblával együtt közvetlenül a fiókban.Milyen előnyei vannak a modern fiókos szekrényeknek?A vállalati használatú fiókos szekrények nagy hangsúlyt fektetnek a zökkenőmentes folyamatokra – méghozzá szó szerint. A fiókok masszív, könnyen járó sínekre vannak rögzítve, és erőkifejtés nélkül kezelhetők.Emellett a fiókok 100 százalékban kihúzhatók. Ez különösen a terjedelmes és nagy méretű szekrénytartalmaknál fontos. Ezenkívül minden fiók – ha megfelelően a munkahely mellett kap helyet – szerszám- és tartozéktálcává válhat, amelyhez a munkatársaknak hajolgatás, keresgélés és mozgás nélkül hozzáférésük van.Mire jók a fiókrendszerező rendszerek, például a fiókfelosztók vagy a habanyag betétek?A legkülönbözőbb fióktartozékokkal bármilyen szekrényt teljes mértékben az egyedi igényeinek megfelelően alakíthat ki és rendszerezhet. A műanyag felosztótálcák apró alkatrészek tárolására alkalmasak, és kiváló áttekinthetőséget biztosítanak. A bedugható rendszerekkel a rend még egyedibbé tehető. Szerszámok tárolásához csúszásmentes lapokat vagy praktikus szerszámtartókat javaslunk.A kasszabetétekkel, a papírkötegekhez való felosztókkal vagy a tolltartó dobozokkal bármilyen fiókos szekrény pontosan a szükséges munkaeszközökre igazítható. Néhány mozdulattal és csekély ráfordítással ráadásul bármikor átalakítható.Ahhoz pedig, hogy mindig lehessen tudni, mi található a fiókban, érdemes rögtön a feliratozáshoz és címkézéshez szükséges megfelelő termékeket is megrendelnie. A kínálattal kapcsolatos további kérdések esetén állunk rendelkezésére személyesen.