Postázóhengerek, csomagolótokok

Terveket, plakátokat vagy hosszúkás tárgyakat küld? Gyűrött reprodukciók, szakadozott építési tervek, vagy egy hosszú, vékony esernyő egy nagy, négyzet alakú dobozban? A postázóhengerek és a csomagolótokok jobb választást jelentenek az olyan termékekhez, amelyek semmiképpen nem gyűrődhetnek meg, vagy amelyek hosszúkás alakjuk miatt nem férnek bele a klasszikus kartondobozokba. Így ezek nemcsak a nyomdák vagy a tervezőirodák számára nélkülözhetetlen partnerek a postázásban.

Az Ön szűrőjének beállítása
Relevancia szerint
Modell száma: 1

Milyen előnyei vannak a postázóhengereknek?  • A kartonból készült csomagolótokok átlósan veszik körül az árut, ami a ragasztással együtt különösen stabillá teszi őket.

  • A műanyag csomagolótokokat gyakorlatilag számtalanszor újra fel lehet használni.

  • A különböző fedeleknek és lezárási megoldásnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan megtölthetők és előkészíthetők a szállításra.

  • Kerek és szögletes változatban egyaránt kaphatók, így a szokatlanabb alakú tárgyakhoz is alkalmazkodnak.

  • Tároláshoz tökéletesek.

  • Postai csomagolóanyagként kedvező postaköltséggel feladhatók.


Hogyan készítsem elő a csomagolótokokat a feladáshoz?Minél szorosabban simul a választott henger a termékre, annál jobb. Ha az áru nem tud mozogni a csomagolásban, csökken az ütődésből eredő sérülések kockázata. Az érzékeny papírárukat és a nagy értékű termékeket a biztonság kedvéért ajánlott zsugorfóliával is szorosan körbetekerni. Arra is nagy figyelmet kell fordítani, hogy a fedelet, illetve adott esetben a lezárópecsétet szállításbiztosan rögzítse. Felragaszthat például matricákat is, hogy a címzett is ellenőrizhesse, nem bontották-e fel a tekercset a szállítás során.Csomagolással kapcsolatos tippek és trendek című írásunkban a jövő megoldásaiba is betekintést engedünk. Csomagolótokokkal kapcsolatos kérdéseivel vagy egyedi kéréseivel hozzánk bármikor fordulhat!